Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 aynen, akıyor 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yutub tam bir çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 biri yutubu durdursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ttnetin yine bi tarafına bi şey girdi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ya benim yutub yerli vidyolar yavaş ecnebi vidyolar hızlı. bu ne ayak? her zamanki yavaşlık değil bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 yakupta sorun var yüklemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 çok kötü net şu anda. sizde durum nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 kablolu modem uydunet arada kesilip duruyor, kablo mu ezildi içten yoksa şebeke kaynaklı mı kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 youtube gidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 k1nJo said: ttnetin yine bi tarafına bi şey girdi galiba. bende de düşmeler başlad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 stream izlemeyi uzun zaman önce unuttum zatide youtube 240p bile dolmuyo işkence çekiyorum. anadolu yakası adsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Google açılmıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 iki gündür random olarak wifi kopuyor youtube öldü 5 saat önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 utube leşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Sadece youtube değil tüm google hizmetlerinde problem var. Buna dns server'i de dahil. Ama şaşırtıcı şekilde vpn ile sorunsuz çalışıyor. Bizim ülkeye has bir durum. akape lobisi iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 heh modem 2007 den beri yediği toplam reseti bugün ikiye katladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Vpn ciddi şekilde şart olduğunu şu 2-3 gündür anlamış oldum. Sadece privacy için değil şöyle aptal hız problemleri için çok gerekli. Internet'e erişim sıkıntım çözüldü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Abi ttnet fiber kullanıyorum, güya fiber. Superonline fiberin yanında ttnet fiber 56k gibi kalıyor resmen. YUTUP BİR İŞKENCE OLDU. 1p ile bile izleyemiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 google battı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sorun ttnet değil, bu sefer değil. Amerikanya sunucuları ile bile google bitik durumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 20mb fiber var 512k dan beter durum özellikle youtube müzik bile açmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 beyler 2-3 haftadır internet özellikle geceleri çok kötü olmaya başladı bende. eskiden torrenti felan direk 800k la çekerken şimdihız devamlı oynuyo ve indirmek uzun sürüyor. şu an mesela walking deadin yeni bölümünü indiriyom eskiden olsa 10 dk da inerdi 45 dk oldu hala %90 . internette genel olarak bi sorun mu var yoksa bende mi bi sorun var la bir el atın gencolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 download yaparken hiç bir sıkıntı yok ama sitelerde gezmek gif açmak youtube izlemek falan işkence bağlantı hızım 25mb 512kb hızı var resmen. Sıkıntı benden mi superonlinedan mı sizde durumlr nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Aynı şey bende de olmaya başladı son 2-3 günde. Download harbi problem değil ama youtube tam işkence. ttnet bendeki bağlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Diyorum abi yasa yüzünden uzmanları diyordu hep denetim için kurulacak sistemler ve programlardan her şeyden önce ülkenin internetini de yavaşlatacak diye resmen yasa meclisten geçtikten sonra internet her yerde feci şekilde yavaşladı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar