Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
telefonda konuşuyoruz,bir iş görüşmesi. ofis kozyatağında ben de göztepede oturuyorum.
kadınla konuşurken bir yandan maillerime bakıyorum,gitti internet koptu bildiğin. hay dedim modemine, ıvır zıvırına derken kadının da internetinin gittiğini farkettim. bekledik bi 2 3 dakika kadar sonra açıldı internet ben maili buldum mançiz end
Mesaj tarihi:
ya benim 50mbit fiber internet var. downloadlarda felan sorun yok.
ama YouTube izlerken (ya da jdownloader ile indirmek istediğimde) AŞIRI yavaş.
bu sorun neyden kaynaklanır?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Türk Telekom mevcuttaki Hipetnet yani VDSL paketlerinde upload hızlarını güncellemiş. 35 mbit olanlar 2’den 3’e çıkarken 50 mbit ve üstünde 4 mbit’e çıkarılmış. Yalnız upload içinde AKN başlatmışlar, ohh ohh :D
Mesaj tarihi:
orc_lord bu upload için de akn başlatıldı ile ilgili bir link varsa verebilirmisin ben arayıp bulamadım. Daha detaylı okumak istiyorum. Kendi kullanıcı sayfamda upload ile ilgili bir bilgi yok sadece downloadı gösteriyor AKN için. Yoksa temmuzdan sonra mı başlıyacak ?
Mesaj tarihi:
https://shiftdelete.net/turk-telekom-upload-hizlarini-artirdi

korktuğum gibi olmamış, upload kotası koymuşlar ama kotayı aşınca yine 2mbps a düşecekmiş.

tabi 2-3-4 upload hızları "in 2018" baya komik.

bir arıza marıza bişey olduğunda yalan olmayacağına, 1-2 hafta internetsiz kalmayacağımıza garanti verse şu netspeed veya turknet direk geçecem de yemiyor valla.
Mesaj tarihi:
Ttnet buna yeni mi başlamış? Yazık be. Kablonet'te upload kotası diye birşey de yok. 100mbps download 4 mbps upload yapılabiliyordu.

Bu ttnet iyileştirmesi olayından sonra tekrar değerlere bakayım dedim. Upload 1 mbps artmış :p

http://www.speedtest.net/result/7392798684.png
Mesaj tarihi:
Anlamadığım şey 31 Aralık 2018 de AKN sistemi bitecekti tamamen. Sadece 6 ay için neden uploada da AKN ekleniyor çok anlamsız geliyor. Asıl tehlike bu, vazgeçecekler heralde bu AKN kaldırma olayından. Umarım bu haber sadece söylenti çıkar. Telekomun kendi sitesine henüz bu bilgiler eklenmedi sanırım.
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yavaş olması da bir şey. ben yazlık internet bağlatamıyorum ttnetten. başka internet sağlayıcı tavsiye edebilecek olan var mı? sabit telefon hattı yok bu arada
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Gebze'deki POP router'ında kart arızası oluşmuş. İstanbul, İzmit, Sakarya ve Yalova'da erişim sorunları ortaya çıkmış. Alarmlar genellikle bu gibi servisleri etkileyen durumlarda üretiliyor. Şirket genelinde müşteri hizmetleri gibi noktalara ise bülten olarak çıkıyorlar.
  • Yeni Oluştur...