Utk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 telefonda konuşuyoruz,bir iş görüşmesi. ofis kozyatağında ben de göztepede oturuyorum. kadınla konuşurken bir yandan maillerime bakıyorum,gitti internet koptu bildiğin. hay dedim modemine, ıvır zıvırına derken kadının da internetinin gittiğini farkettim. bekledik bi 2 3 dakika kadar sonra açıldı internet ben maili buldum mançiz end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 ya benim 50mbit fiber internet var. downloadlarda felan sorun yok. ama YouTube izlerken (ya da jdownloader ile indirmek istediğimde) AŞIRI yavaş. bu sorun neyden kaynaklanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 eger vpn actiginda sorun gideriliyorsa isp throttling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Maltepe Uydunet sıçmış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Türk Telekom mevcuttaki Hipetnet yani VDSL paketlerinde upload hızlarını güncellemiş. 35 mbit olanlar 2’den 3’e çıkarken 50 mbit ve üstünde 4 mbit’e çıkarılmış. Yalnız upload içinde AKN başlatmışlar, ohh ohh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 orc_lord bu upload için de akn başlatıldı ile ilgili bir link varsa verebilirmisin ben arayıp bulamadım. Daha detaylı okumak istiyorum. Kendi kullanıcı sayfamda upload ile ilgili bir bilgi yok sadece downloadı gösteriyor AKN için. Yoksa temmuzdan sonra mı başlıyacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 https://shiftdelete.net/turk-telekom-upload-hizlarini-artirdi korktuğum gibi olmamış, upload kotası koymuşlar ama kotayı aşınca yine 2mbps a düşecekmiş. tabi 2-3-4 upload hızları "in 2018" baya komik. bir arıza marıza bişey olduğunda yalan olmayacağına, 1-2 hafta internetsiz kalmayacağımıza garanti verse şu netspeed veya turknet direk geçecem de yemiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Ttnet buna yeni mi başlamış? Yazık be. Kablonet'te upload kotası diye birşey de yok. 100mbps download 4 mbps upload yapılabiliyordu. Bu ttnet iyileştirmesi olayından sonra tekrar değerlere bakayım dedim. Upload 1 mbps artmış :p http://www.speedtest.net/result/7392798684.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Anlamadığım şey 31 Aralık 2018 de AKN sistemi bitecekti tamamen. Sadece 6 ay için neden uploada da AKN ekleniyor çok anlamsız geliyor. Asıl tehlike bu, vazgeçecekler heralde bu AKN kaldırma olayından. Umarım bu haber sadece söylenti çıkar. Telekomun kendi sitesine henüz bu bilgiler eklenmedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 adım adım deniyorlardır işte yüktü şuydu buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=WXt2gD4fS_k&feature=youtu.be 1.60 Tbps = 200 GB/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 bir haftadir sacma sapan lag var. kablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 3 gündür facia bodrum'da adsl, herşey yavaş oyundan web sitelerine, torrent'e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 yavaş olması da bir şey. ben yazlık internet bağlatamıyorum ttnetten. başka internet sağlayıcı tavsiye edebilecek olan var mı? sabit telefon hattı yok bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 öldü mü internet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Ttnet surekli gidiyor bugun, yer Ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 İstanbul'da bir sıkıntı mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Uydunet mi ttnet fiber mi? Superonline yok yeni binada. Ttnet e kıl olduğumdan uydunet diyoruö aöa onlara da gıcığım. Ttnet hala en kotusu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 sayfa yüklenmeleri, speed test vs. gayet normal ama youtube çok yavaş. bana mı has bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 internet neyine ki bu müslüm türk ırkının. dumanla haberleşmeleri gerekiyor bu solucanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 uydunette yurtdışına çıkamıyorum hiçbir şekilde şu an. haber7 gezeyim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 VPN'le bir sıkıntı yok gibi şu an ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 istanbul genelinde SOL alarm üretmiş diye müşteri hizmetlerinden bilgi geldi. ne demek alarm üretmek? yangın felaket falan bişi varda internetimizi mi kapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Gebze'deki POP router'ında kart arızası oluşmuş. İstanbul, İzmit, Sakarya ve Yalova'da erişim sorunları ortaya çıkmış. Alarmlar genellikle bu gibi servisleri etkileyen durumlarda üretiliyor. Şirket genelinde müşteri hizmetleri gibi noktalara ise bülten olarak çıkıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar