aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 bosver abi, sonunda analarini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 aferin lan... 5 sezondur rezalet güldürmüyo falan diye çok laf ettim. ama sağlam bir finalle bitirmeyi başardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Çok güzeldi sonu be. İçim burkuldu ama 7 yıldır izliyorum dile kolay. Her salı himym günüydü ama yaa.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 son bi kaç sezonda hay ananzı.. diye bayıp bırakmıştım. çıktı mı anaları? son 2 bölümü izlesek yetiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 reampage said: Bu sezon yarısına kadar izleyebilmiştim direk son iki bölümü izlesem olur dimi ? 3. sezonda bırakmıştım, finali seyrettim arada bir şey kaçırmış değilim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 anne emine erdoğan çıktı. tayyip 2020de abdye kaçmış emine ile boşanmışlar. emine ted ile tanışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 muhtesem bir finaldi son bolumlere dayanarak sictik diyodum ama guzel yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 diziyi öyle denk gelmişliğim dışında hiç izlemedim ama finali izlicem. nasılsa her bölüm bi barda toplanıp geyik yapmıyorlar mıydı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 zeper said: =)=) mclovin için spoiler anne tracey diye bir kadın...daha spoiler istersen veriyim yok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=y6lZDF2rJ4c edit: http://img3.imageshack.us/img3/5301/marshallsfantasy.jpg Marshall'ın fantaziside baya finalde olanlarla aynıymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 yeni bir proje ile gelecekler diyorlardı? fake mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Babanızla nasıl tanıştım gibi bir şey olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 himyf geliyor işte. başka grup başka insanlar same sh*t. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 On sene izleyince bitmesi üzdü haliyle. Son bölümün akışını bayağı iyi yapmışlar ama. Bağladı bağladı bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 fir3blad3 said: Yanlış hatırlamıyorsam Belli bir yaşa gelene kadar hayatlarında birileri yoksa bunlar zaten birbirleriyle evleneceklerdi. 40 yaşına gelip halen biri ile evli değillerse birbirleri ile evleneceklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 neyse lan yıllar önce mücadelesini verdiğim teorim patlamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 dizinin son 2 yıldır ki gidişini göz önünde bulundurduğumuzda güzel bir sondu. baya nefret ettim diziden son 2 senedir. öyle yemek yerken falan izledim arada atladığım bölümler vardı, o üniversite yıllarında başlayan bağım herhalde 2010 da falan koptu. ondan hiç öyle arkadaş kaybediyomuş gibi falan gelmedi. en kıl olduğum karakter robin. tam şuursuz kadın profili ya. rüzgarda savrulan yapraklar misali hayatlarındaki insanların ağzına sıçan tiplerden ki gerçekten böyle çok fazla insan var. nefret ettiğim insan tiplerinden biridir. anne too good to be true olmuş zaten. fazla abartmışlar mükemmel uyumu kanımca. destansı bir hale gelmiş yani. bu build up ı deliver edip ondan sonra anne öldükten sonra robin'e dönmesi bence baya baya kötüydü. karaktere falan kızdım lan saçma sapan. sonra düşündüm karakterin 30'undaki haline alıştık tabii yaş kemale ermiş kariyer bitmiş, çocuklar eşşek kadar olmuş neyine kasacak lan dedim. dizi bence annenin üzerine biraz daha oynasa daha iyiydi daha erken tanıştırıp daha az robin/barney odaklanarak. hoş bir kapanış olmuş ama robin-type insanlara kıl olduğum için sinir oldum sonunda asdsad duygusal bir an yaşayamadım. kadın "bitirek mi yaağğhh" çekti direkt ki bence barney kesinlikle istemiyordu ayrılmak. barneynin ben son zamanlardaki halini tamamen robin'den ayrılmış olmanın verdiği acıyla deal method olarak gördüm şahsen. çocukla olunca sevindim karakter için bir anchor point oluştu. hayırlısı be canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 sonunu bende beğenmedim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 alternatif, daha mutlu son olacakmış dvd'sinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Bingildak a katildim robin en tirt karakterdi dizideki, finali de ilk 2 sezon zamani karar vermişler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 en tırt karakter erkek kezbanı ted idi bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 bencede ted en tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Hala inanamiyorum ya nasil boyle tirto bir final geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 alternatif ending çekeceklermiş Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Final bölümü çıktığında söylemişlerdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar