-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 abicim klasik bir mantık vardır bu tip durumlarda, oyunun sana bir şeyler sunuyor olması hepsini kullanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. yani, siz daha challenging olsun istiyorsanız gidip ah'den item almazsınız, işinizi daha kolay hale getirmezsiniz vs. mesela bir sınıftan yarattığım karakteri son level'a getirip kendi emeğimle bir şeyler dizene kadar ah'ye uğramamaya gayret gösteriyorum. illa ki almanız gereken şeyler oluyor da, siz demek istediğimi anladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ya haklısın dedim zaten hata etmişiz diye, bundan sonra item almayacam çok çok mecbur kalmadıkça diye düşünüyorum, hoş hell'e geçince mecbur farm olack zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 act lar arasında nasıl gidip geliyor. mesela act 3 e geçtim. act 2 ye dönebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 geçersin tabi, karakter menüsüne dönüp change quest diyorsun. ama sadece o zorluk seviyesinde açtığın yerlere gidebilirsin, atıyorum nightmare'de henüz act 2'ye gelmediysen normal'de açtın diye gidemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 oyuna baslarken quest seciyosun zaten. istersen 1'den 4'e atla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ya elective mode acında bi etkisi oluyor mu ? dezavantaj olarak,hani skıll degstrnce buff silnmesi fln gibi.. tamam daha cesitli skıll buildler yapıyoruz ama biraz kolaylastirio gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Millet 4 saatte oyunu bitirmiş ben 5 saat gameplay ile daha act II olamadım ama lvl 16 wizard oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Tamam Salvage kasmayalım da ne bileyim craft'ı levella birlikte geliştirmek mantıklı mı ben biraz kastım ama bilmiyorum hata mı. Tamam gambling gibi oluversin, bence random stat olayı çok kuvvetli. Uber duper bir rare bile çıkarabilirsin ortaya, gidip unique craft etmek istemiyorum zaten ve saçma olur o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Beni şaşırtan tek olay Blizzard'daki yeto "uber" internal testerlar, herif 1 haftada temizledi infernoyu, siz senelerdir temizleyemediniz, lol :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Adamlar profesyonel oyuncu. Kaldı ki Blizzard testerları muhtemelen mob'ları temizleye temizleye bitirmeyi denedi. Eğer bu gruplar da öyle yapsaydı haftalar sürerdi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 test mesaji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Sotto said: Tamam Salvage kasmayalım da ne bileyim craft'ı levella birlikte geliştirmek mantıklı mı ben biraz kastım ama bilmiyorum hata mı. Tamam gambling gibi oluversin, bence random stat olayı çok kuvvetli. Uber duper bir rare bile çıkarabilirsin ortaya, gidip unique craft etmek istemiyorum zaten ve saçma olur o... Aman diyeyim. Sakın o hatayı yapma. Ben yaptım sen yapma. Yüzlerce K harcadım. Nooldu bak nooldu? Koca bir hiç. Git AH'den eşya al. Yaz max buyout'a 5k. En yüksek silahı al. :D Hell'de 150-200 arası gold düşüyo zaten. Sıkılınca direk kasarsın BSyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 co-op oyundaki act sonu boss u loot rezilliği düzeltilsin, en adi sarı bile düşmez mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ilk infernoyu ben biteryim, ismim duyulsun, unlu olayim, egom tavan yapsin... ama nasil bitirdigim onemli degil dusuncesinde insanlar. allahtan blizz saglam droplari bosslardan cok mavi moblara koymus bosslar zaten cacik passla passla kes iste.. 2 kisi gir al butun defensive escape skillerini 1 saatte son bossa gelirsin her hangi bir act in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 evet hayatımda ilk kez bir meme yaptım :P beğenirseniz like'layın bari :D http://9gag.com/gag/4226181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 5xbuff la inferno farmlioz halen lvl 51 item dusuor saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Gangren said: Beni şaşırtan tek olay Blizzard'daki yeto "uber" internal testerlar, herif 1 haftada temizledi infernoyu, siz senelerdir temizleyemediniz, lol :p abi temizlenmiyoki zaten. bossa kosturmaca yapıp boss kesiyo adamlar. oyun champları kesince buff veriyo magic find veren 5'e kadar stacklenen, bu wowcular DIABLO KESTIK! diye inliyo. kestiler lvl 53 mavi item düştü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Yahu zaten Jay Wilson'un söylediği "temizleme" Diablo'yu öldürmek. Über elit bir test grubu kurduk şirket içinden, yapamadılar dedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 abi herseyi gectim bari lvl 60 item dussun infernodan. http://b1205.hizliresim.com/x/n/692dr.jpg 1 tanesi lvl 60 di su itemlerden oda gereksiz item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 nightmare'de diablo öldürüp 2 tane mavi item, 3 tane beyaz item'in düştüğünü görmek, priceless. geri kalan her şey için rmah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 o deilde pazar günü saat 16:15 te maintenance mı olur :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Gangren said: Yahu zaten Jay Wilson'un söylediği "temizleme" Diablo'yu öldürmek. Über elit bir test grubu kurduk şirket içinden, yapamadılar dedi :p iyi abi ne diyim, şirket içindek ekipte incis acıp kosturmustur waypointe falan işte, sonra sınırsız pot repair la itemla faan kesememiştir diabloyu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 yaptıkları şey maintenance değil, pazar günü kullanıcılar akın ekince "ya serverı kapat gitsin arkadaş, ne uğraşıcaz bunla" demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 o diil de çok fena yerde gitti :/ ne kadar sürer maintenance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar