Daesu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 fox kids alır sanıyodum ben teknoloji bizi mahfetti waldo kurtar bizi waldoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 3. sezon cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 ilk bölüm gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 https://www.netflix.com/title/70264888 4. degil, 3. sezon. Typo yapmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 buldum tüm bölümler düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 masaya bi 2.5 puan benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 İlk bölüm biraz meh gibiydi ama 2. Bölüm efsane Genel spoiler Gerçekten götüm götüm o durumlara doğru gidiyoruz işin kötüsü. Belki 10-15 yıla o durumlara düşücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 3. bölüm erken boşalma sebebi abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 3.bölüm kendimi kesesim geldi çok ağır gerçekler hajum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 İlk bölümdeki kızıl amma kilo almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 3 bölüm izledim şimdilik, senaryolar fazlasıyla liseli kafasıyla yazılmış gibi geldi bana. nerede o eski bölümler nerede bunlar dedirtiyor. bi hepsini bitireyim de sonra tekrar yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Ilk bolume baktim da pek begenmedim ben. PS. Yeni sozunun ilk bolumune, eksi sezonlari sevmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Tüm bölümleri izledim 2 (playtest) ile 4 (san junipero) güzeldi . Hepsini beğenme sırasına koyacak olursam. Diğerler eh di. Öle aklını uçarak pek bir plot yoktu. 2 Playtest 4 San Junipero 5 Men Against Fire 6 Hated in the Nation 1 Nosedive 3 Shut up and dance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 ben de tüm bölümleri an itibariyle izledim. 4. bölüm gayet yoğun olması sebebiyle hoşuma gitti. fakat 6. bölüm bence en iyi bölümdü. hatta günümüzde verilecek en büyük derslerden biriydi belki de. diğer bölümlerdeyse önceki postta dediğim gibi son derece basit ve izle geçlik hikayelere sahipti, pek bir orijinallik yoktu. belki 1. bölüm eleştirisiyle aralarından sıyırılabilir ama yine de zayıftı. neyse, bu kadar özlediğimize tam olarak değmese de izlemek güzeldi. spo 6. bölümün sonunda hiçbir şey olmadan bitirmiş gibi yapmaları tamamıyle bölümün içinden bir ders çıkarıp çıkarmadığınızı ölçmek amaçlıydı. adamın peşindeki kıza gebert şu o.ç yi diyenlerdenseniz eyvah. ( #death to ... ) sırf bu üzden ucu açık bırakılmış ki millet tartışsın birbirini yesin diye haha. aslında tüm bölümlerle alakalı uzun uzun yazmak istiyordum ama ne bileyim ya eskisi gibi wotculuğum kalmamış sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 3. bölüm başarılı. ilk iki bölümü unutturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 of birbirinden vasat olmuş her bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 İlk bölümün hakkı yeniyor. Sadece "ehircik instagram mannaklarına laf çakmış" diye izleyerek en dış layerı üzerinden değerlendiriliyor her yerde. O sadece ilk katman, ikincisinde direkt olarak sosyal ilişkilere, cemiyetçiliğe, işte böyle kendileri kulüptür ortamdir kurup elitistçilik oynayan küçük "kalburüstü" gruplara, "ay networking çok önemli" networking event beyaz yakalılarına, samimiyetsiz sosyal ve profesyönel hayata ve çıkarcılığa çakıyor da çakıyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Muazzam geri donus yaptilar, acik ara en iyi sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Bazı bölümlerde ağır hollwyood etkisi vardı, yazar kadrosu değişmemiş ama bazı yerlerde anneye anlatır gibi anlatılma hissiyatı yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 bi 5. bölümde sıkıntıdan kendimi kesicektim, yarıda bıraktım. onun dışında 6. bölüm en iyisi olmuş, arkasından 3-4-2-1 diye gidiyo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Hepsini izlemedim henüz çünkü izlediklerim textbook vasattı. Playtest her dakika daha kötü olmayı basardı mesela, nasıl başardılar bilmiyorum. öf... Öf...ÖF diye izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ben nosedive'daki kurgulanan dünyayı beğendim de 2-3-4 baya vasattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 xunn said: Hepsini izlemedim henüz çünkü izlediklerim textbook vasattı. Playtest her dakika daha kötü olmayı basardı mesela, nasıl başardılar bilmiyorum. öf... Öf...ÖF diye izledik. hedef kitle elinden telefon düşürmeyen 99 dogumlu ingiliz bebeler olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Millenial'lar sırada neyi bok edecek? Western falan var sanırım buna direnebilecek, fazla P R O B L E M A T I C kaçar. :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar