Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Mirror (2011) - Netflix

xunn

Öne çıkan mesajlar

ben de tüm bölümleri an itibariyle izledim.

4. bölüm gayet yoğun olması sebebiyle hoşuma gitti.
fakat 6. bölüm bence en iyi bölümdü. hatta günümüzde verilecek en büyük derslerden biriydi belki de.

diğer bölümlerdeyse önceki postta dediğim gibi son derece basit ve izle geçlik hikayelere sahipti, pek bir orijinallik yoktu.

belki 1. bölüm eleştirisiyle aralarından sıyırılabilir ama yine de zayıftı.

neyse, bu kadar özlediğimize tam olarak değmese de izlemek güzeldi.

spo

6. bölümün sonunda hiçbir şey olmadan bitirmiş gibi yapmaları tamamıyle bölümün içinden bir ders çıkarıp çıkarmadığınızı ölçmek amaçlıydı. adamın peşindeki kıza gebert şu o.ç yi diyenlerdenseniz eyvah. ( #death to ... ) sırf bu üzden ucu açık bırakılmış ki millet tartışsın birbirini yesin diye haha.

aslında tüm bölümlerle alakalı uzun uzun yazmak istiyordum ama ne bileyim ya eskisi gibi wotculuğum kalmamış sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk bölümün hakkı yeniyor. Sadece "ehircik instagram mannaklarına laf çakmış" diye izleyerek en dış layerı üzerinden değerlendiriliyor her yerde. O sadece ilk katman, ikincisinde direkt olarak sosyal ilişkilere, cemiyetçiliğe, işte böyle kendileri kulüptür ortamdir kurup elitistçilik oynayan küçük "kalburüstü" gruplara, "ay networking çok önemli" networking event beyaz yakalılarına, samimiyetsiz sosyal ve profesyönel hayata ve çıkarcılığa çakıyor da çakıyor orada.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Hepsini izlemedim henüz çünkü izlediklerim textbook vasattı.

Playtest her dakika daha kötü olmayı basardı mesela, nasıl başardılar bilmiyorum. öf... Öf...ÖF diye izledik.

hedef kitle elinden telefon düşürmeyen 99 dogumlu ingiliz bebeler olunca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...