Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox One - Television and Sports!

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
seni eklemiştim ama gene yazayım username borastus.
halo mcc de indirim vardı almıştım halo5 ile birlikte sıradan oynuyorum halo3 un ortasına kadar geldim. ilk oyun bayıktı biraz. tam eski tip fps böyle 5 katı sırayla çık sonra hadi geri dön tarzı.
halo 2 baya iyi ara demoları baştan yaptırmışlar inanılmaz olmuş
https://www.youtube.com/watch?v=8F7OgOCzph4

gene indirim varmış sanırım mcc de. halo 5 multi halen oynanıyormuş onu da bitirdikten sonra akarım biraz.

xbox slim bu sene gelişmiş versiyonu diger sene geliyormuş bu arada.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
One, S, Scorpio aynı platform. Söylediklerine göre Scorpio sıkıştırma olmadan full 4k ve VR oyun oynama imkanı verecek. 6tflops gpu ve 8 çekirdek işlemci ile geliyor.
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
23 ağustos ta 500gb halo collection versiyonu çıkacak 299$

GPU upgrade 5fps falan fark yaratıyormuş ama asıl olay 4k upscale. TR den alınmaz zaten bulamadım satan yer, yurtdışından getirtmek lazım.
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
7 yıl önce:

Penthesilea said:

ha bu arada bu soylediklerimi cidden sirketimden bagimsiz yapiyorum, kimin yaptigi onemli degil, her ne kadar microsoft'tan baska yapabilecek gucte pek de bir sirket olmasa da(microsoft uber diye degil, bu kadar farkli alanda hem product hem de research grubu olan sirket pek yok diye)

direk gelecek ya kinect, deneyim edilmeden, boyle review falan okyarak anlayabileceginiz bisey degil. eger biraz teknolojiye merakli, boyle seylere heves duyan biriyseniz, kafayi yemeniz lazim kinect karsisina gectiginiz zaman.

şimdi:

https://www.youtube.com/watch?v=pe9zoGm72dg

Microsoft cidden işi bilen kişileri alıyor. Gelecek Kinect oldu.
Mesaj tarihi:
sdfsdfs

Bir nevi kinect aslında. Kullandığı teknoloji şuan iPhone'da FaceID olarak kullanılıyor mesela. Diğer tracking teknolojileri de benzer yöntemler kullanıyorlar. Yani yanılmış sayılmaz.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ea access (nba live 18 - nhl 17 - nfl 17) ve gamepass (gears of war - nba2k17) ilgimi çekiyor ya xbox one s alsam mı acaba? 500gb 1000 civari alayım kenarda dursun.

var mı kullanan patide?
  • Yeni Oluştur...