GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bende ps3 de oynanmaz dedim cafe den takıldım iyide oldu hevesimi aldım. şimdi pc version beklemece güzel yaparlarsa HD pc de super olur tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bekleyin bekleyin 2015 gibi alırsınız pc için asfdshfdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 gamepad ile oynamaktansa komple oyun oynamayı bırakırım bırak gta'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 JestersTear said: bekleyin bekleyin 2015 gibi alırsınız pc için asfdshfdj götüboklu ps3'te yarım yamalak grafiklerle kontrollerle oynayacağıma 2 yıl beklerim pc'de tam tıkır oynarım valla çok da fififofofufu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 o 2 yılda ben GTA V'den boşanır üzerine 2 defa daha evlenirim, geçmiş olsun gardaş. hayırlı beklemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 JestersTear said: o 2 yılda ben GTA V'den boşanır üzerine 2 defa daha evlenirim, geçmiş olsun gardaş. hayırlı beklemeler. pc bilmem ama eger ps4 cikaracaklarsa seneye cikarirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 online cok iyi olmus, level 10'dan sonra ancak citir gorevler bitiyor.. glitch falan yapmadim hic lvl 13 / $60k para oldu. obey cabrio almayi planliyorum... guzel ayrintilar var: dukkan soyarken maske takmazsaniz bir sonraki gidiste sikinti cikabiliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 oyun çok gzel olmuş yav.. bu sakal ve silahlar kilitli hala belli görevleri yaptıktan sonra mı açılıyor? bir de taksileri kaçıramadım bir türlü Y'ye basınca direk arka koltuğa atlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Silah tut sofore. Sansın varsa ezilmezsin, adam cıkıp kacar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Genelde eziliyorsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 cross platform var mı? xboxta oynayan arkadaşımla ben ps3 te online oynayabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 totemic said: oyun çok gzel olmuş yav.. bu sakal ve silahlar kilitli hala belli görevleri yaptıktan sonra mı açılıyor? bir de taksileri kaçıramadım bir türlü Y'ye basınca direk arka koltuğa atlıyor. y ye basılı tutucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 online harika yapmış elemanlar.. 700 civarı görev varmış.. görevleri arkadaslarını davet edip birlikte yapabiliyorsunuz.. oyunda open world sisteminde 20 kişi fln aynı haritada olabiliyor.. oyunda villa,apartman,garaj alabiliyorsunuz ve arabalarınızı,motorlarınız vs, içine koyabiliyorsunuz birinin basında odul koyabiliyorsunuz koydunuz zaman altta tum oyunculara msj gidiyor koyulan paranın miktarı.. herkes peşine dusuyor keyfli bi olay.. çetemi bugun kurdum dostlarla keyfli vakit gecirmek isteyen katılabilir arkadaslarını alıp.. dun bi arkadasla konusrak gorevleri yaptık 2mizde baya eglendik.. Turkish Rakı Lovers:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 mic yok bende, eleman konusuyo ben cevap veremiyorum cok salak oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 http://www.gamespot.com/articles/grand-theft-auto-v-coming-to-pc-in-early-2014-report/1100-6415514/ hadi bakalıııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mic yerine Kinect olsa oluyo mu la xboxcılar için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 zipzip said: http://www.gamespot.com/articles/grand-theft-auto-v-coming-to-pc-in-early-2014-report/1100-6415514/ hadi bakalıııım %70 yalan haber büyük ihtimalle Q4 2014'de çıkacak PC'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 o kadar sürmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 adamlar 2014 2. çeyrek dediler ya işte bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 JestersTear said: zipzip said: http://www.gamespot.com/articles/grand-theft-auto-v-coming-to-pc-in-early-2014-report/1100-6415514/ hadi bakalıııım %70 yalan haber büyük ihtimalle Q4 2014'de çıkacak PC'ye. verdiğin ihtimaller için oyun dünyası adına teşekkürlerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Rica ederim, görevimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 online düzeltmişker herhalde girdim fena değil yani eğlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Amatörü eğlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Online bence çok keyifli ya! Topluca girmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 e şurda kararlaştıralım saati falan ? kaç gün tatil var, oynayalım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar