Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben de oynuyorum multi akşam oynaşırız birlikte Silphatos said: bu görevi yapan var mı ahah ahah adama söledim ben tamam ben kendim konuşcam dedi
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 RPS'de oyunun hikayesiyle ilgili, senaristle yapilan oldukca uzun bir soylesi var: http://www.rockpapershotgun.com/2012/12/19/far-cry-3s-jeffrey-yohalem-on-racism-torture-and-satire/
df Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 teknik açıdan hala crysis 1'i yakalayamamışlar ama oyun çok çok daha iyi. Hayvan olayı tek başına yeter zaten geçmeye.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Oyun iyi güzel hoşta çok tırt olaylar var. Adamlar tüm adaya hakim bi tek götüm gibi kampı basamıyorlar. Götüm gibi kampta da bi tane vendor var o da gunshop =) O da bi işe yaramıyor zaten loottan çıkıyor her bişey. Adamı yakalıyorlar etrafı yakıyorlar adam yine silahla ortalarda Kız botu tamir edelim kaçarız diyor dışarısı bot dolu :p bi türlü konsantre olup oynayamıyorum ya sahneler çok uzun geliyor bayıyor. Şu sahnelerde space tuşunu aktif kılan adam da kimse gına geldi. Abi her oyunda sahne içinde sanki bi bok olacakmış gibi space e bastırıyorlar mash te mash
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 dün zorla aldılar bana oyunu, 2-3 saat oynadım bayıldım ya çok keyifli singıl'I. Yalnız multi'si ciddi sıkıntılı. Oynayabiliyor musunuz? Ne lobby'de adam görebiliyorum, 10 dk bekledim oyuna girmediğim oldu, oyun bitiyor lobby değişiyor, herkes oyundan çıktı gözüküyor yeni oyun başlamıyor vs. vs. multi'si baya sıkıntılı, oynanmıyor snrm
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Zar zor oynadım bir süre, co-op denedim amerika'daki kuzenimle, sürekli bağlantı koptu falan. Single'ı hala oynamadım :D
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 game key store da 42 liraymis ya alsak mi..
knox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 multi sikintili evet.42 liraya alinir oyun.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 optimizasyon sorunu var mı oyunun gereksiz makine ağlatıyor mu? o parayı verip gtx 680 le 40 fps oynamak istemiyorum tbh
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 nvidia son driveri ile gayet sorunsuz bende.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 LathspeLL said: Zar zor oynadım bir süre, co-op denedim amerika'daki kuzenimle, sürekli bağlantı koptu falan. Single'ı hala oynamadım :D Esh said: game key store da 42 liraymis ya alsak mi.. abi singelesi çok zevkli. hikaye falan elbet klişe ama codlardan sonra ilaç gibi gelir. yeterince derinliği olan ve oyun süresi gayet uzun gelen bir singele. bir gta beklemeyin ama fc2 beğendiyseniz onun üstüne katlayarak eklemişler.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 singeleyi bitirdim haftasonu fena değildi ama yamyam karı.. mp ise igrenç cod klonu, p2p serverlar zaten kuskunç. max level olup tüm unlockları açmışlar smglerle koşturuyolar ona rağmen vurdum ağızlarına. tek güzelliği mpnin final movelar :)
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=obGFMgaOObk
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ya lanet oyun deli etti beni.3 saattir aynı görevi yapıyorum.nedeni de bilgisayarın aniden kapanması-evet fc3 yüzünden gerçekleşiyor bu-çok uzun bir görevdeyim ve görev bitmeden %100 kapanıyor pc.bir keresinde tam bitirmiştim sinematik kısımda kapandı T_T şu sorunun çözümünü bilen var mı ya da yok mu bölüm geçme yada ölümsüzlük tarzı bir hile
LethE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ölümsüzlük açınca bilgisayarın kapanmıcakmı?
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 görev biteceği için save yapabileceğim ve bilgisayarın kapanması umurumda olmayacak
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 daha hızlı yaparım ölümsüzlükle demek istemiş herhalde.
df Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 senin yine far cry 3'te kapanıyor. arkadaşın cs go da kapanıyor son ellere doğru. ban yiyecek oyunu terketmekten 3 dk içinde giremezse her seferinde =) notebook çok dert o konularda.
progamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=B0T5PR5cS8I
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 kaplan öldürürken zorlanıyorum ben mermi bitiyor, trex gelse ne halt yerim bilmiyorum.
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 serumu basıcan kaplan öldürmeden önce bir de önce sniper ile vur sonra taramalıya geç. yanına götüm götüm yaklaş bir de hayvanın, ürkütme. oyunu bıraktım ben, bildiğin hayvan avlıyorum devamlı
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 tribal knife ile avlıyom ben kaplan
Öne çıkan mesajlar