ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 abi iyi yapmissin. Yerinde olmuş. fakat belki adam yediyseniz pizza kuponu, yemediyseniz ivedi bi şekilde doğru siparişi yollacaktı belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yok abi restoranlada konuştum bildiğin keko adam. yoksa kötü niyetli biri değilim o kadar açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 3 tane pizza için kendilerini rezil ettiklerine yazık valla. Müşteri kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Evildead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 gelen pizzadan şikayetçi olup sonra yiyip sonra da şikayet edip refund istemek de ayrı epikmiş ama hakikaten. şikayet edersin de refund istemek nedir yani? valla ben öle müşteriyi kaybetmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 hayır bu 2.ye gelen elemana verdim 3 kutuyu, açtı içlerine baktı bide. 3 pizza dediğin nedir lan, malzemesi toplasan 5 liralık şey. sonra kendimden utandım, o son konuştuğum kadından önce bir kadınla konuşmuştum işte ilk yetkili dedikleri, o kadının sesi en son ağlayacak gibi oldu ama çok sinirliydim, arayıp özür dilesem mi falan dedim içimden, sonra onun mutsuzluğuyla mutlu olayım deyip devam ettim. zaten şuan gıda sektöründe lezzet diye bir şey kalmadı sayılır, parayı veren sizsiniz, hakkınızı yedirmeyin. hayır insanın salak yerine koyulması çok kötü bir durum gerçekten. hani sınırsız menü için mekanda açık büfeye koydukları pizzalardan gitmeyenleri ısıtıp göndermediklerini bilsem yine bir şey demem, koskoca firmanın şubesisin sen, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Xenocide said: gelen pizzadan şikayetçi olup sonra yiyip sonra da şikayet edip refund istemek de ayrı epikmiş ama hakikaten. şikayet edersin de refund istemek nedir yani? valla ben öle müşteriyi kaybetmek isterim. bana mı dedin xeno? ben yemedim, o eatten söyleyenler yemiş mi bilmiyorum ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Valla kimin yedigini bilmem de yedikten sora sikayet etmek olmamis begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben yemedim! yiyenlere söyle :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Ben yerim şikayette ederim.Zaten açım adamların hatası yüzünden 30-45dk daha aç kalmak istemiyorum, ama yaptıları yanlışı da görmezden gelmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Valla yemeksepeti'nde olmamıştı da bir büfeden söylediğim patsodan ip çıkmıştı telefonla söylemiştim yenisini göndermişlerdi ama diğerini de yemiştim. Evet midesizkik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Helal olsun Lectre hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mc_Lovin said: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23318461.asp şu olayın pişkinliğine diyecek söz bulamadım, adam yanık pizza gönderip üzerine bi de dava açmış, hani tüy dikmek bu olsa gerek. nasil devam edecek merak içinde takip ediyoruz ekşiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 restoran menüsüne girdiğinizde kaç kişinin görüntülediğini gösteren bir yazılım yazmışlar perfetto olmuş yoğunluğu öğrenebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 ikinci gümlemeyi yapmış. adres ve telefon bilgileri gitmiş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Telefon neyse ama adres çok kötü. Haberim olmadı, kayıtlı e-posta adresim kullanım dışı. E-posta adresimi değiştirmek istiyorum ama değiştiremiyorum, KVKK kapsamında e-posta adresimi değiştirin diye başvuru yapmaya karar verdim. Değiştiremezlerse kuruma taşıyacağım olayı. Sizin de aynı şeyi yapmanızı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 giriş yapabliyorsan canlı yardımdan istesene mail değişimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 İstedim, yapmıyoruz dediler. E-posta değişmiyormuş ki KVKK'ya aykırı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 ayarlardan kendi kendine mail değiştirememen de saçmalık, hesap mailini değiştirtmeyen site hatırlamıyorum hiç (bi önceki pati hariç asdfg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Web'den girince eskisi gibi lokasyondaki tüm restoranları listeleyemiyor muyuz? Arama çubuğu boşken aramaya basınca her şeyi listelerdi eskiden. Joker de oradayken çıkardı. Web sayfasını iyice saldılar sanırım. Rakipleri sürekli yenilik yaparken Yemeksepeti artık sadece siber güvenlik açıklarıyla konuşulur oldu ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 On 16.11.2021 at 19:16, GERGE dedi ki: İstedim, yapmıyoruz dediler. E-posta değişmiyormuş ki KVKK'ya aykırı bu. Bu enteresanmış cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Noldu bu siteye hacklediler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 hackleseler daha iyidi bence, pok gibi bir şeye dönmüş. sipariş verirken telefondan verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 bir yazılımcı atasözü der ki; bir şey çalışıyorsa bırak elleşme. çalışan gayet alıştığımız tasarımı niye bozma gereği duydunuz ki cidden anlamıyorum. aradığımı bulamaz hale geldim ben, getiryemek e kaydım bi süre kullanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 geri zekalılar, 5 yaşındayız ya biz ne yiceğimize resimlere bakarak karar veriyoruz. gitmişler kendilerinden 10 sene sonra gelen yerleri örnek almışlar müşteri kaybetmelerinin sebebini tasarım sanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 oha nolmus oyle sdfs cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar