Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefall

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence oyun planetside 2'den daha güzel olmuş, ama doğru düzgün yorum yapmamız mümkün değil çünkü oyunda EU serverları henüz yok, lag felan felaket oynanmıyor.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

Planetside 2'nin arkasında kalıcak gibi geliyor bana

en azından benim için öyle oldu.

PS2'den çook daha önce Firefall betadaydım. baya bi oynadım da PS2 çıkınca "benim ihtiyacım buymuş hacıt" dedim resmen ve bi daha da açmadım firefall'u. kötü oyun değil, lakin releaseden sonra neler eklendi bilmiyorum ama release öncesinde pek bi content yoktu. PvE olarak worldte gezip Thumper koyuyoduk, thumper resource toplarken yaratıklar geliyordu biz de thumperı koruyorduk. sonra o resourcelarla item falan yabiliyoduk işte, öyle aslında güzel bi ekonomi döngüsü vardı. PvP 'si arena bazlı, ondan pek keyif almadım açıkçası. 5v5 giriyor mape, 3-2-1 savaşın hayde diyor bi taraf kazanıyor sonra pve worlde atıyor geri felan.
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arada hep Weekend Beta için mail geliyor, sanırım bu hafta ilk defa zamanım olacak rahat rahat. Yorumlarınız pek iç açıcı değil ama gene de sormadan edemedim: Beta'ya girilmeyecek kadar mı kötü?
Mesaj tarihi:
Borderlands 2 oyna, Firefall'a harcayacağın vaktine yazık.

Quest al
Yaratık öldür
Quest ver
Quest Al
Bir yere git
Quest ver
Al
Git
Ver
Al
Öldür
Git
Ver
Al
Ver
.
.
.

Ne demek istediğimi anlamışsındır :p
Mesaj tarihi:
Planetside 2'yi mevcut konfigirasyonum stabil oynatmadı. Notebook fakat çok daha kötü değil sistemin aslında i5 işlemci 4 gb ram GT520m vs var.. Bunun da beta maili gelmiş hafta sonu için bi indirip denemek istiyorum durum aynı mı olur acaba ?
Mesaj tarihi:
İki gündür oynuyorum, config olarak planetside'da yaşadığım sıkıntıyı yaşamadım gayet akıcı ve satbil olarak oynanıyor. Bana keyifli geldi fakat bir yerden diğerine gitmek ölüm. Glider falan koymuşlar ama onla da uçmayı heralde ben beceremedim, hem sürekli düşüp ölüyorum hem de istediğim mesafeye çok az yaklaşabiliyorum aletle.
Skill tree, PVE vs güzel. AI başarılı moblar saklanıyor vs, monster tarzı olanlar da direk zerg mantığı ile saldırıyor götüm götüm kaçarak öldürüyosunuz. Boş zamanlarda oynanabilecek keyifli bir oyun bence ne çok iyi ne çok kötü.
10 üzerinden 7 ;)
Mesaj tarihi:
zamanında global agendayı hevesle almıştım ama ping oynatmıyodu pek,
buda onun kafasında gibi, bu kodları alanlar yüklediyse yarın akşam oynayak
  • Yeni Oluştur...