Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefall


moriQ

Öne çıkan mesajlar

bsc said:

Red 5 Studios, içerisinde eski Blizzard çalışanlarının da bulunduğu bir yapımcı. Stüdyonun bu yılın başında duyurulmamış bir MMO üzerinde çalıştığı biliniyordu. Red 5, üzerinde çalıştığı oyunu ilk defa gösterdi ve oldukça sağlam bir oyun bizleri bekliyor diyebiliriz.

Firmanın daha önce başka bir oyunu bulunmamasından dolayı endişelerim vardı fakat oyun için hazırlanmış CG (Computer Generated) videosu ve oynanış videosu oyuncuları tatmin edecek nitelikte. Videoları izleyince biraz Borderlands, biraz Half-Life 2, biraz StarCraft II esintileri olduğunu farkedeceksiniz. Red 5, Firefall ile FPS/TPS oynanışı MMO türüyle birleştirerek başarılı bir yapım ortaya koymuş.

Firefall, takım tabanlı bir aksiyon oyunu. Kendi açık dünyası üzerinde yüzlerce kişiyle beraber oynayabileceğiniz bir yapıya sahip. Oyunun hikayesi 2233 yılında Dünya üzerinde geçiyor. Crystite isimli yüksek bir enerji kaynağı bulunuyor ve bu kaynağın çok kullanılması nedeniyle Dünya'nın üzerinde bir enerji kasırgası oluşuyor. Oyuncular hayatta kalma mücadelesi veren insanları yönetiyor. Melding ismindeki bu enerji oluşumu, beraberinde Chosen isminde yeni bir ırkı da çekiyor. Bu ırkın tek amacı ise insan ırkını tarihten silmek.

Aslında Firefall'a tam olarak bir MMO diyemeyiz. Alışıldık MMO oyunlarından biraz daha farklı ve daha çok aksiyon üzerine odaklanmış bir oyun. Oyun çıktığında, herhangi bir aylık ödemesi bulunmayacak ve tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek. Sadece oyuncuların çeşitli eşyalar satın alabilecekleri bir sistemi bulunacak fakat bu eşyalar kesinlikle yetenek tabanlı olmayacak. Yani satın alındığında diğer oyunculara karşı bir avantajınız bulunmayacak. Şimdilik bu kadar bilgiye sahip olduğumuz oyun 2011'in sonlarında çıkacak. Oyunun videolarına ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca betasına erken kayıt yaptırmak için Firefall'ın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yukarıdan (Sign Up for Beta Now) oyunun forumlarına kayıt yaptırdığınızda betaya da kayıt yaptırmış oluyorsunuz.



http://vimeo.com/14628833

Gameplay
http://vimeo.com/14580971

ss









çok iyi görünüyor. denemeli. betaya kayıtta olduk.
umarım gameplay videodaki gibi olur.


Güncelleme:

Aşağıdaki videoyu ekliyorum, oyun hakkında bilgi almak isteyen arkadaşları ilk mesaja yönlendiririz.

http://www.youtube.com/watch?v=QMN2PJHgIBY

Drea
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konu ve cooperative open campaign falan direkt Tabula Rasa.

Video çok güzel de bu oyunun öbür oyunlardan farkı ne? Sosyal içeriği nedir? Yani ben bir Borderlands'den farkını göremedim. Atıyorum niye SWToR coop yerine bunu seçeyim? falan diyordum da sitesini okudum, yazıyı yazan insan evladı nereden MMO sonucuna varmış sormak lazım. İşte bu yüzden yerli oyun sitelerini okumuyorum...

said:
What is Firefall?

Firefall is a team-based action shooter combining deep character progression with an open-world cooperative campaign that can be shared with hundreds of other players. Firefall will also have a rich competitive multiplayer component incorporating built-in features such as clan support, ladders, tournaments and stats.

Is Firefall an MMO?

No.
Firefall is first and foremost an action shooter. We incorporated a lot of elements that you might find in various genres, including MMOs, but it is not an MMO in the traditional sense.


Oyun beleş + micro transaction. Bana buradan ekmek çıkmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...