quixef Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Bence de dizi bitmiş gibi duruyor burada. Zaten Gideceği pek bir yer de kalmamıştı zaten Artık Sherlock u zorlasın diye, aslında kız kardeşi varmış ama o kadder zekiymiş ki 5 dakikada kulu kölesi yapmış Moriarty i bile, aslında onu o yönetiyore falan pfffffft Buradan nereye gidecekler yani, bir sonraki villain superpowered falan olmalı ki mantıksal süreç oluşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Sherlockumun zekasına hakaret saydım bu bölümü. Nerede ilk sezonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 5. sezon olacakmis diyor Wiki. Normal Conan Doyle havasina burunup adam gibi cinayet cozerlerse guzel olur. A Scandal in Belgravia, The Hounds of Baskerville, The Blind Banker; bunlarin havasina donsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Number Three: When Culverton Smith gloats that he had found all three of Sherlock’s recording devices, Holmes muses that people often give up after the number three. This has thrown fans into a tizzy. “Rules” like these are rarely meaningless in the world of BBC’s Sherlock. So, is there a hidden fourth element of Sherlock this year—in other words, a secret fourth episode? That feels unlikely. Another theory is that now that three Holmes siblings—Sherlock, Mycroft, and Eurus—have been introduced, the show may actually reveal a fourth one. That sounds downright exhausting. What else could the hidden fourth element be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 2. bölüm güzeldi ama 3 yine meh. umarım bitmiştir. eski sezonları tekrar izlesek daha iyi. saçma sapan bir hal aldı. sıkıldım ileri sardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 final bayıktı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 ben bğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Ben de beğendim panpi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bok gibiydi bitsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 izleyicisinin fanlarının zekasıyla dalga geçiyor adamlar alenen. nasıl seviyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 kaç bölüm yayınlancak bu sene 3 mü ? bitti mi şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 dizi bitti galiba, baya kötüydü son bölüm sherlock kalitesine göre.kitaplarda o kadar olay var, onları kullansalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Vasatın. Özellikle kötü kız baya sıkıcıydı. O kadar zekii hiç bir moral referansı yok !!!!! So edgy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Ne kadar kötü olduguna ikna etmek için böyle kötü dizileri izletiyorsunuz ya bana, yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 2.bölüm iyiydi neyseki. %33 başarı oranı 0 dan iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Dedektif hikayesinden çıkarınca saçmalıyor o yüzden 1 ve 3 dandik oldu tabi. Yeni sezon çekeceklerse şarlok hikayesi çeksinler. Olayları büyütmek için büyütmenin bir manası yok. Hele üç gibi bağlayamayıp kolaya kaçacaksan hiç gereği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 "Bu diziyi izlemem ya kitabı varken dizisi anlamsız" diyordum ama dün dayanamayıp 1.bölümden başladım.... MUAAZZAAAAMMM! Hikayelerin hepsini okuyan biri olarak, hikayelerden ayrıntılar gördükçe mutluluktan yerimde duramadım :) birazdan 2.bölüme geçiyorum ve hikayelerle paralel olmasa da kitaplardaki o Sherlock klasını hissettirdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 https://galeri12.uludagsozluk.com/570/gulsah-spears-la-derdiniz-nedir_759293.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Şaka bir yana keşke hiç izlememiş olsamda baştan başlayıp keyifle izlesem. 5. olacak izlersem :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Cuce said: Vasatın. Özellikle kötü kız baya sıkıcıydı. O kadar zekii hiç bir moral referansı yok !!!!! So edgy İzlediğim en kötü şeydi son bölüm. Tumblr dizi çekerse ne olur tier. Edge'den kendimi kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar