Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sherlock (2010) - BBC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence de dizi bitmiş gibi duruyor burada.

Zaten

Gideceği pek bir yer de kalmamıştı zaten

Artık Sherlock u zorlasın diye, aslında kız kardeşi varmış ama o kadder zekiymiş ki 5 dakikada kulu kölesi yapmış Moriarty i bile, aslında onu o yönetiyore falan pfffffft

Buradan nereye gidecekler yani, bir sonraki villain superpowered falan olmalı ki mantıksal süreç oluşsun

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
5. sezon olacakmis diyor Wiki. Normal Conan Doyle havasina burunup adam gibi cinayet cozerlerse guzel olur.

A Scandal in Belgravia, The Hounds of Baskerville, The Blind Banker; bunlarin havasina donsun.
Mesaj tarihi:

Number Three: When Culverton Smith gloats that he had found all three of Sherlock’s recording devices, Holmes muses that people often give up after the number three. This has thrown fans into a tizzy. “Rules” like these are rarely meaningless in the world of BBC’s Sherlock. So, is there a hidden fourth element of Sherlock this year—in other words, a secret fourth episode? That feels unlikely. Another theory is that now that three Holmes siblings—Sherlock, Mycroft, and Eurus—have been introduced, the show may actually reveal a fourth one. That sounds downright exhausting. What else could the hidden fourth element be?

Mesaj tarihi:
2. bölüm güzeldi ama 3 yine meh.

umarım bitmiştir. eski sezonları tekrar izlesek daha iyi. saçma sapan bir hal aldı. sıkıldım ileri sardım.
Mesaj tarihi:
Dedektif hikayesinden çıkarınca saçmalıyor o yüzden 1 ve 3 dandik oldu tabi. Yeni sezon çekeceklerse şarlok hikayesi çeksinler. Olayları büyütmek için büyütmenin bir manası yok. Hele üç gibi bağlayamayıp kolaya kaçacaksan hiç gereği yok.
Mesaj tarihi:
"Bu diziyi izlemem ya kitabı varken dizisi anlamsız" diyordum ama dün dayanamayıp 1.bölümden başladım.... MUAAZZAAAAMMM! Hikayelerin hepsini okuyan biri olarak, hikayelerden ayrıntılar gördükçe mutluluktan yerimde duramadım :)

birazdan 2.bölüme geçiyorum ve hikayelerle paralel olmasa da kitaplardaki o Sherlock klasını hissettirdi bana.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

Vasatın. Özellikle kötü kız baya sıkıcıydı. O kadar zekii hiç bir moral referansı yok !!!!! So edgy

İzlediğim en kötü şeydi son bölüm. Tumblr dizi çekerse ne olur tier.

Edge'den kendimi kestim.
  • Yeni Oluştur...