ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Ben tam tersine gecen sezonun tamamından iyi buldum bu bölümü. Sondaki saçma mevzu olmasa daha da iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 beğenmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 her sezonunu 4-5 kere izleyecek kadar severim, fanboyluk mertebesindeyim, izleyip gelip size neresi olmamış lan yazacaktım da, olmamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 zorlama çekildiği belli dizinin. eskiden klasik konular üzerine gittiği için de güzeldi, şimdikiler olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Dünyanın en kötü dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Beklentiyi karşılamadı ama yarıda da bırakan olmamış X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 baya bildiğin kötüydü. patiye gelip beğenen var mı diye flame atacaktım ama neyseki hizaya gelmişsiniz. seyircisini bildiğin aptal yerine koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Sherlock 3. sezon bayağı kötüydü, ilk iki kıvamında olmasa da 3. sezona kıyasla daha iyiydi bu bölüm, yalnız sonu biraz zorlama gitmiş. İleriki iki bölüm daha iyisini bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 bu 0. bölümleri izlemeye gerek var mı? yeni bitirdim de 3. sezonu. 04x01 için baya meh diyorlar. moralim bozuldu daha izlemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Vasat bir bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 4-1den mi bahsediyorsunuz hala 4-2 yayınlandı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 bu gece 1'de tlc'de 4.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 VPN varsa BBC'den canli da izleyebilirsiniz. 23:30'da basliyor. Sabaha TLC'den dogrudan stream de olur: http://www.tlctv.com.tr/dizi/750-sherlock/bolumler Internet yayinlandigi gibi TLC'den izlemek istiyorsaniz Digiturk Play var. TV kanallari disinda da cok iyi bence, epey iyi filmler var ama dizi arsivi cok iyi degil. Netflix + Digiturk Play dizi/film ihtiyacimi tamamen karsiliyor ama benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Lectre said: 4-1den mi bahsediyorsunuz hala 4-2 yayınlandı mı korkma hala umut var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 BİZİM FACEBOOK COVERIMIZ BİLE SHERLOCK KARDEŞ UMUT HEP VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Vay vay vay ne bölümdü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Bu bolum cok iyiydi iste. Affettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aquilus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 4/2 Bu bölüm harikaydı, kafamda tek bir soru var. Spoiler Sherlock Kız kardeşini nasıl tanımadı?? Birde Euros Holmes kim arkadaş tamamen Mark Gatiss ve Moffat'ın uydurması herhalde kitapların hiçbirinde geçmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 2-3 sezonluk malzeme potansiyeli çıktı be vay anası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Aston marti n reklamida iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Kendime verdiğim sözü tutmayarak iki bölümü de soluksuz izledim. Kafama tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Aquilus said: 4/2 Bu bölüm harikaydı, kafamda tek bir soru var. açmayın dedeler Tipini bilmiyor olma ihtimali yüksek. Varlığından haberdardır ama hiç tanışmamıştır, bişeydir. Üçüncü bölümde açarlar illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 wowow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 resimdeki kadınla katilin kızının aynı kişi olmadığını anlamalıydı sherlock reis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 4x1 çok boktandı. ulan kaç yılda bi 3 bölüm dizi yapıyorsunuz yayınladığınız bölüme bak. ha şimdi bomba geliyor diye diye 1 buçuk saat ne izlettiler sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar