k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 unutmuştuk, alışmıştık. niye böyle bi ipnelik yaptılar ki şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 aquila said: noldu ki abi spoil. Öyle böyle değil, dizi boyunca yeni başlayan biri için spoiler olabilecek her detayı sıkıştırmışlar bu bölüme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Bölüm zaten spoiler olarak başlıyor , direk ilk sezon ikinci sezon falan diye yardırmışlar. Moffat version of 'previously on sherlock' direk. Muhteşem bir bölümdü ama bir kere izleyebildim daha , bunun hakkı net 3-4 kere daha izlenmesi benim için. Sherlock'un hep mantıklı bir açıklama araması falan muhabbeti süperdi harbiden watson bile bir ara acaba?? oldu ama sherlock hiç istifini bozmadı. Bu arada mycroft ne kral adam ya , oturduğu yerden anlıyor çözüyor olayı 'we must lose this one , because they are the right ones' falan oluyor. Lan sherlock bile en azından gidiyor görüyor mary'den yardım geliyor vs , mycroft yemek yerken çözüyor öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 mycroft'un elinin altında koskoca devletin istihbarat servisi var. olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Gerçi o da doğru ama onlarıda legwork olarak kullanıyodur bu , şüphelendiği şeyler için git bi bak bakiim falan diyodur. Kitapta da filmlerde de dizide de anlatılanda o , mycroft daha zeki ama üşengeç o yüzden devlette yer ediniyo kendine keyfine bakıyo , kısmen ülkenin bütün sırları falan beyninde adamın o yüzden kimse dokunamıyo ve önemli pozisyona koyuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Mkvvb8xtPIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Bölüm yarısına kadar güzeldi ama sonradan sosyal mesaj, feminizm vs gereksiz kastı.Geçmişte geçmesinin Sherlock'un mind palace ı olması güzel bir twistti ama sonradan gelecek geçmiş arasında durmadan gitmesi bölümü bulandırdı. Ben eski Sherlock bölümlerinin tadını alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 of çok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 özet değil mi bu çıkan. genelde sıfır olunca öyle oluyo ya. hiç bakmadım özet diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Harbiden ben anlamadim bi halt yani.Bu kadar ovulecek nesi vardi su bolumun?Cekim kalitesine mi bu kadar ovgu nedir?Bayaa hastaydim izlerken.Arada bi 45 dakka falan sizmisim sikintidan.Bayaa horlaya horlaya uyudum.Uyandim baktim bitmemis hala.O uyudugum 45 dakka ne yasandiysa hic merak etmedim.Soyle 20 dakkalik falan ufak bi bolum olsa iyiymis yani.Bir bucuk saat ne abi?Harbiden zaman israfi oluyomus hepsini izlesem.Iyi ki sizmisim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 adamlar 3 bölüm çıkarıyor belki ondan 1 saattir düşündün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Red said: adamlar 3 bölüm çıkarıyor belki ondan 1 saattir düşündün mü ? Standart olarak cikardiklari/cikaracaklari diger 3 bolumle ilgili bir sikinti yok ama.Bu arada cikardiklari bolum sifir ekstra neyse artik iste o bana hitap etmedi.Benim gibi dusunen vardir mutlaka. Not: 2017 galiba, cikacak 3 bolumde bu kafalarda olmaz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 abi sherlock'u dizi olarak sherlock yapan hicbir sey yoktu bu bolumde. anlatim asiri yavan, konu cok zorlama ve bi cok detay gereksizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 sherlock 1.sezondan sonra bence de vasat bi dizi. ama bu bölüm bence de iyiydi. bu son bölümü feministler linç etmiş bu arada. http://www.ranini.tv/ozel/11098/1/sherlocktan-gelen-acuklama açüklamayı da ilk kez duydum sdgshg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 feminizm dunyadaki en salakca izm'lerden birisi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Sherlock dizisinda olayi sherlock cozup anlatmayacaksa ne anlami var osuruktan nem kapmak bu kadar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Yeah right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 hiç iyi değildi bölüm ben sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 dizi bok gibi ama feminizm de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 pulkas said: Red said: adamlar 3 bölüm çıkarıyor belki ondan 1 saattir düşündün mü ? Standart olarak cikardiklari/cikaracaklari diger 3 bolumle ilgili bir sikinti yok ama.Bu arada cikardiklari bolum sifir ekstra neyse artik iste o bana hitap etmedi.Benim gibi dusunen vardir mutlaka. Not: 2017 galiba, cikacak 3 bolumde bu kafalarda olmaz insallah. Kesinlikle katılıyorum. Tam bir E00 zaten yani, olmasa da olurmuş, neyin övgüsü bu kadar. "Alt tarafı 3 bölüm çekerken 2 sene ara verdi denmesin diye retro dekor kastık" olabilirmiş episode ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 3 sene demek istedin heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Son bölüme vasat diyenler halt etmiş :P ahmedinejad said: sherlock 1.sezondan sonra bence de vasat bi dizi. ama bu bölüm bence de iyiydi. bu son bölümü feministler linç etmiş bu arada. http://www.ranini.tv/ozel/11098/1/sherlocktan-gelen-acuklama açüklamayı da ilk kez duydum sdgshg Feministler değil feminaziler linç etmiş. Buluttan nem kapmışlar yine. Tam olarak şu durum: http://i.hizliresim.com/W1kaAP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 dasaaa said: feminizm dunyadaki en salakca izm'lerden birisi kesinlikle. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 dasaaa said: abi sherlock'u dizi olarak sherlock yapan hicbir sey yoktu bu bolumde. anlatim asiri yavan, konu cok zorlama ve bi cok detay gereksizdi konu detay dediğin zaten sherlockun direk kitaplarından alınan br hikayenin harmanlamasıydı. bende beğenmedim çok, eyvallah yeni sezona hazırlık vs fena değilde çok karıştırmışlar, girişi zaten ayrı yavan vs. çekmiş olmak için çekmişler, sıkıldığımda bi 2. şans verip izlerim bir daha. yukarıda 1.5 saat diyen arkadaşta gitsin 2 broke girls flm izlesin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar