Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sonradan giden gemilere ne oldu?en son tekini durdurmuşlardı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 israil propagandasına +1 oldu. bakın uslu uslu durdular, sorunsuz bi şekilde geminin kontrolünü aldık, siz şiddet ve terör estirdiniz. onlar gerçek aktivist siz şiddet yanlısı teröristlersiniz dediler hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 olm israile dalıcam yarın okul çıkışı, sinirimi bozuyor iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Friedman said: e gitmeseymiş arkadaş zorla mı göndermişler. Bunlarda acaip şov meraklısı ya. Hem ateşle oynuyolar hem de bak yandım diye mal mal gösteriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 SeaGle said: olm israile dalıcam yarın okul çıkışı, sinirimi bozuyor iyice biz bugün arabasını çizdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Dunyanın dort bır yanından bugunku protestolar http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/dunyada-israil-protestolari.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Devletler birşey yapmadı pek Mısır'ın kapıyı açması dışında, ama insanların gözü açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bütün dünya ayaklandı, bayraklarımızı sallıyor, bizim kendi vatandaşımız halen "neden gittik".. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Diğer devletlerin tuzu kuru rahat rahat helal derler ama günü geldiğinde iyisiyle kötüsüyle etki tepkiyi yaşayacak olan biziz ondan olabilir belki mantıklı düşününce neden gittikki tee oralara demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Bizim millete şey korkutucu geliyo, dinci muhabbeti. Çok kişi biliyorum, dinciyse kötüdür diyen. Lan ne kadar fetocu gördüysem hepsi mülayim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 REjimden hoşlanmıyorsan kosuna gidebilir fetocular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 diğer 31 milletin de tuzu kuru değil ki, onlar neden gittiyse biz de ondan gittik zaten. esas gitmeseydik yuh çekilmeyi hakederdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 diğer 30millet gibi daha bi arkaplanda gitseydik daha iyi olurdu orası kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Sam pardon ama 9 insanımız öldü yani bunu açıklayabilecek herhangi bir neden olamaz. Keşke ambargo şu bu olmasaydı elbette ama sonuca bakınca 9 türk öldü. diger milletler beni ilgilendirmiyor aynen benim onları ilgilendirmediğim gibi. bugun ahh vahh diyecekler yarın veya 6 ay sonra aynı şey devam edecek olan ordaki 9 insanımıza oldu. yapmacık uyarılar veya hmmm diyim eline yavaşca fiske vurmalar ne yazık ki okumus insanları kandırmaya yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Absolut said: REjimden hoşlanmıyorsan kosuna gidebilir fetocular. Şu çok ama çok saçma bi laf. Acayip derecede. 2 tane cCc Vatan millet sakarya cCc tripli ülkücüyle uğraşacağıma 10 tane fetocuyla uğraşmayı yeğelerim. En azından saldırgan değiller. Birşeyi kabul etmediğin zaman seni vatan haini yapmazlar, allahsız kitapsız yaptıklarını da hiç duymadım görmedim. Kavgacı değillerdir, oturup konuşarak her türlü anlaşabilirsiniz fetocu tiplerle. Bazı konularda ısrarcı konuşurlar, ama kesin kararlarınızı asla yıkmazlar başka şekilde. Konuşarak anlaşabilirsiniz yani. Rejim tartışmasına nasıl sokmuşsun bilmiyorum da, gereksiz yerlere çekme konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Bense iki tane fetocuyla uğraşacağıma CcC yada cCc lerle uğraşmayı yeğlerim.Din adamı dinden imandan çıkarır.Din yüzünden neler neler olur.En beter şeyler din adı altında yapılır.En büyük istismarlar dinle yapılır.Falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abso iyi de etki-tepki diyorsan başka, 9 insan öldü diyorsan başka birşey. o 9 insan kendileri gitmeye karar verdiler, kimse onları zorla göndermedi. son derece üzücü elbette ölmeleri. rachel corrie de buldozer altında ezilirken kendisi o yola baş koymuştu. mantıksız gelebilir kimisine ama her insanın kendi seçimi. bu insanlar oraya kötü bir iş yapmaya gitmediler sonuçta. afganistan'a taliban'a katılmaya gitmiş değiller hani. etki-tepki dersen de etkiyi yapan israil, tepkiyi verecek olan biziz. saldırgan onlar, sorunu başlatan, devam ettiren, gene onlar. hem ambargo kısmında, hem denizde saldırı kısmında. bizim gemideki bütün kayda el koyan ve sadece kendi istedikleri 1dk'lik kısmı temcit pilavı gibi sunan israil'in sözüne inanmamız bence gayet yanlış şu anda. halen kimlerin nasıl vurulduğunu göstermiş değiller, sözlerinin değeri de zaten ishal üzerine kullanılmış tuvalet kağıdı kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Akhlaur said: Bense iki tane fetocuyla uğraşacağıma CcC yada cCc lerle uğraşmayı yeğlerim.Din adamı dinden imandan çıkarır.Din yüzünden neler neler olur.En beter şeyler din adı altında yapılır.En büyük istismarlar dinle yapılır.Falan filan. geçen yüzyılda milliyetçilik veya türevi ideolojilerden ötürü yüzmilyonlarca insan ölürken, din çatışmalarından çıkan savaş yok gibi. o dediğin 500 yıl geride filan kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 SeaGle said: Absolut said: REjimden hoşlanmıyorsan kosuna gidebilir fetocular. Şu çok ama çok saçma bi laf. Acayip derecede. 2 tane cCc Vatan millet sakarya cCc tripli ülkücüyle uğraşacağıma 10 tane fetocuyla uğraşmayı yeğelerim. En azından saldırgan değiller. Birşeyi kabul etmediğin zaman seni vatan haini yapmazlar, allahsız kitapsız yaptıklarını da hiç duymadım görmedim. Kavgacı değillerdir, oturup konuşarak her türlü anlaşabilirsiniz fetocu tiplerle. Bazı konularda ısrarcı konuşurlar, ama kesin kararlarınızı asla yıkmazlar başka şekilde. Konuşarak anlaşabilirsiniz yani. Rejim tartışmasına nasıl sokmuşsun bilmiyorum da, gereksiz yerlere çekme konuyu. havlayan köpek ısırmaz ama sinsice işini yürüten fena yapar adamı. bir daha güşün allahsız kitapsız yapmazlar derken laikler dinsizdir diye bağıran kim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 SeaGle said: Bizim millete şey korkutucu geliyo, dinci muhabbeti. Çok kişi biliyorum, dinciyse kötüdür diyen. Lan ne kadar fetocu gördüysem hepsi mülayim lan. seni fena kandırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 En güçlü manipüle yöntemi dindir.Gerekirse yine yapılır.En tehlikelisi din bence bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Beni kimse kandırmadı yavrular, biz de biliyoruz fetocuların sinsi olduğunu. Akıllı adam olursan zarar almazsın. Bize de çok teklifleri geldi, yok orada kamptır burada yurttur. Yok dedik evimizde çalışırız biz. Okuma günü dediler sohbet dediler, yok dedik rahat olun. Aptal adam ürksün korksun her sinsilikten elbette, aklını kullanırsan zarar almazsın. En azından laftan sözden anlarlar. En fazla 2 kez yok dersin bunlara, 3. kez söylemezler. Ha saf adamı her yerde tekte alırlar zaten, sadece fetocular değil. Tahammülsüzlüğün sınırlarını zorluyorsunuz. Ulan adamlara iyi ki uysal dedik, biri rejim karşıtı ilan etti, biri yemişler seni dedi geçti. Böyle tahammülsüz olduğunuz sürece zorluk çekersiniz. Rahat olun biraz, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Raad ol geniş takıl mayko Desteklemiyince vatan haini hederö diyen aşırı gazlanmış gençler minelyumdan sonra evrim geçirdi ortalıkda görmüyorum tek tük ama feto konusunda diğerlerine katılıyorum çoğunlukla sinsi hin tipler (Yada öyle sanıyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 191 sayfa ama inat ettim okucam hepsini. bekleyin geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 İnadın inat değil.Yapma gençliğine yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar