Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 "he looked at us!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 yukarda tam oradan başlatıp koyduydum vidyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 ahah farketmedim ya, pişti olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 (düzenlendi) çekimler başlamış da, başrole her filme yapıştırdıkları kızı koymuşlar galiba, uyuz oldum. Haziran 3, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 geçenlerde yine izledim. çok iyiydi be. fakat yeni filmden beklentim yok. artık hiçbir serinin yeni filminden beklentim yok. fast and furious hariç. çünkü bi tek o üzmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 fast and furious'a kadar iyi gidiyodu halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Su kizi da hic sevemedim nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Fury Road kendisi eski bi serinin devam filmi olarak inanılmaz iyiydi, sırf o yüzden yeni filme o kadar da önyargıyla yaklaşmıyorum. Demek ki bu adam güzel film yapmayı hala beceriyor. Ayrıca başıma bi iş gelmeyecekse ben anya taylor joy u beğeniyorum, böyle antirik kuntirik rollere gayet iyi gidiyor. Sırf popi oldu bebeler seviyor diye gereğinden fazla eleştiri alıyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 (düzenlendi) fürry rodun devam filmi olduğunu bilmeden yazması normal adam festenfrius diyor. hatta furiosayı da onun devam filmi sanabilir. hatta buna da afişte araba var ve furi yazıyor diye gitmiş olabilir. uzaktan çarlizi de vindizel sanmıştır.. Haziran 6, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Ne iyi film be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Scalanova, 02.03.2023 21:40 tarihinde dedi ki: Ne iyi film be.. çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 4. Kez de cok iyi.. Her sene gider bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 sinemada 4 kere izlemistim, tam adrenalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 TVde bile izlemedim, mağaramda tv yoktu asdf acaba izleyemmi şimdi hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 wut izleyeceksen bari kendine dev ekran mekran ses sistemi ışıklandırma falan bi şeyler ayarla immörjınını maksimize et de öyle izle madem hiç izlemedin hakkını ver de öle izle bari asd 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 en azından bi snopy imax lazım 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 ama ilk 3 filmi izlemiştim eskiden, bu da bişidir demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Shadow, 03.03.2023 16:49 tarihinde dedi ki: TVde bile izlemedim, mağaramda tv yoktu asdf acaba izleyemmi şimdi hı? Alın bunu al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Abartıldığı kadar iyi bi film son mad max evet. Her defasında ağzım kulaklarıma varıyor. Git çok yüksek çözünürlüklü sağlam sesi mesi olan bi versyonu torrentle böyle 10gblık falan, sonra 55"+ bi ekranda izle. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Aksiyon türünde tarihin en iyi 3 filminden biri net şekilde ya, işin kötüsü sadece bizde değil genel olarak dünyada da hiçbir zaman hakkı tam verilmiyor. Çizgi roman furyasının zirve döneminde arada kaldı resmen. Terminator 2 eş değeri bi film gözümde benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Direk Bluray'ını al, 10gb'lik torrent de kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 bu hangisiydi sürekli araba sürdükleri film mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 aynen kardeşim fast and furious'ın devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 (düzenlendi) Bunu sevenin marvel filmlerini eleştirmeye hakkı yoktur. İki patlama, efekt görünce tav oluyorsunuz, kendinizden utanmanız gerek Mart 8, 2023 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 (düzenlendi) oyunu da underrated kalmıştı, belki filmi sevip oyundan haberi olmayan bile vardır. gerçi direkt film oyunu değil, karakterler ve olay farklı. güzel atmosferik bi oyundu, çok güzel görüntüsüne rağmen casio saatte bile çalışıyor ayrıca. Mart 8, 2023 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar