Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 evet o wildlands, breakpoint’te elon musk’ı dövüyoruz.
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Ya bende Wildlands var ama Breakpoint yok, pek iyi değil diyorlar 2. oyun için, sizler ne diyonuz? Tonlan oyun oldu gerçi hangi birini oynayacam lel
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 breakpoint oynamamışım ya ayıp bana
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Breakpoint aynı tarz ama işte setting bir garip bir de looter shooter başlattılar ama sonra tepkiler üstüne klasik shooter ayarı koydular. O esnada soğudu ama insanlar, adı kaldı. Yoksa gameplayi wildlands ayarına çekebiliyorsunuz son halinde. Quadcopter dronelar çıldırtıyordu mesela ukrayna’daki askerler gibi hissettiriyordu onu da azaltma ayarı geldi filan. Ucuz bulunursa wildlands seven alsın. 1
serkanay Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 bLackcha0s, 24.12.2024 12:02 tarihinde dedi ki: uyuşturucu kartellerini indirdiğimiz hangisiydi? ben onu oynamıştım fsfs hep karıştırıyorum Wildlands
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 (düzenlendi) hah ben de diyorum tanidik geliyor. Breakpointi oynamisim. Hatirladim sonradan. Division gibiydi, belirli lokasyonlarda lobby area (terminolojisi bu mu ya) olayi vardi, acayip sogumustum oyundan. @Samin soyledigi looter shooter olayi bu galiba. Su klasik shooter ayarina da bakayim. Delta Force'u adam gibi rebootlayaylardi iyiydi de, abuk subuk service game yapti adamlar. Aralık 24, 2024 MrLevie tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 (düzenlendi) MrLevie, 24.12.2024 15:53 tarihinde dedi ki: Delta Force'u adam gibi rebootlayaylardi iyiydi de, abuk subuk service game yapti adamlar. Delta Force ne güzeldi ya eskiden, veya o yoklukta bize çok güzel gelirdi... Ocakta bir de BlackHawk Down diye filmden uyarlama single player modu çıkacakmış sanırım, eh onu oynarım fitkızdan artık napalım. Aralık 24, 2024 Shadow tarafından düzenlendi
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 delta force'u herhalde 97 98 senelerinde falan oynuyordum internet cafede. çok keyif alırdık be hey gidi 1
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Bikaç gündür Crown Wars: The Black Prince oynuyorum, ortaçağ Xcom'u diyebiliriz. 1300lerdeki İngiliz-Fransız savaşlarını anlatıyor, tavsiye ederim.
fenris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Pathfinder: Wotr u ikinci kere oynuyorum. Bitsin Thaumaturge e bakicam.
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Avatar: Frontiers of Pandora Gördüğüm en güzel ve gerçekçi yeni dünya...
yusema Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 şu aralar; Divinity: Original Sin 2 , the Hunter: Call of the Wild , FC25 arasında dönüp duruyorum. dos2 ilk kez oynuyorum. fort joy'dan kaçtım , act2 başlarındayım. bg3'e göre combat daha zevkli , yok illa kampa git dinlen skill'ler açılsın yok. o açıdan güzelmiş. bg3 hikaye ve hikaye anlatımı açısından çok daha iyiydi.(cutscene'ler vs vs) hunter'ı , 2 arkadaşla beraber denk geldiğimizde oynuyoruz , bir kaç dlc'yi alınca oyun kırıldı. dlc ile gelen free tüfekler ciddi fark yarattı. bırakmak üzereyim FC25 her zaman ki gibi UT takılıyorum genelde. rush modunu sevdim açıkcası sadece defans yapmayı bilmeyen heriflerle oynamak çıldırtıyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Metaphor: ReFantazio bitti şimdi. 90 saat sürmüş. Indiana Jones and the Great Circle başlayacağım şimdi. Ama Caravan Sandwich almıştım, önce onu bitireceğim.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Geç olsun güç olmasın dedim, Hogwarts Legacy'e başladım PS'te bakalım. Bi de güzel ekip buldum, arada CS2 atıyorum akşamları, o da sardı. Ama yaş kemale ermiş, artık refleks falan kalmamış. Eski prime dönemimin gölgesi bile değilim resmen 1
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 (düzenlendi) @rew Turn based strateji-RPG öneririm hocam, satranç gibi işte negüzel .online FPS falan bizden geçti Ocak 4, 2025 Shadow tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Valla geçmiş FPS bizden, hani artık normal seviyede açıp hard mard da girmeyip single player hikaye takip etmeli fps oyun döneme geçmişiz 1
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Bir de yeni nesil bizden daha competitive oynuyor, daha cok vakit ayiriyor. Hani bizim refleksler kemale ermemis olsa da genc nesil daha iyi bizim ayni donemimize gore. 2
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Epey iyiymiş bu oyun. Sessiz, sakin, karakterler güzel: https://store.steampowered.com/app/1582650/Caravan_SandWitch/ İki uzun oyun arası bir kısa oyun atma şeklinde giderim genelde, bu tam oldu şimdi.
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 hala wildlands oynuyorum 2024'te yaptığım en iyi harcama sanırım. bella ciao falan açıyorum.
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2025 https://store.steampowered.com/app/2475490/Mouthwashing/ mouthwashing. 2-3 yerde çok iyi diye görmüştüm. Steam reviewleri de baya iyi zaten. Tek oturuşta bitirdim oyunu. 2 saatlik fln. Sci Fi/Walking Sim/Light puzzle/hafif horror şeklinde. Presentation, grafikler, sesler olarak beğendim bende. Hikaye ise ilk 1 buçuk saati iyiydide son 30 dakkasında bi olmamışlık var. Bütün olayı öğrendikten sonra 20-30 dakika gereksiz devam ediyor oyun. 9/10 diyecekken sonundan dolayı 7/10 oldu benim için yani sdf
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2025 rogue trader, (akmıyor maalesef artık mimik tasviri okumaya doymuşum onun dışında iyi) war thunder bluefleet (hafif kruvazörlerdeyim ama gene çok uzun grind). 1
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2025 Combat sistemini masaüstünden alırken bi değiştirelim deyip bozmuşlardı Rogue Trader'ın, düzelttiler mi acaba...
Öne çıkan mesajlar