Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 (düzenlendi) monster hunter world ve nier otomat'ı bitirmemiştim, onlara başladım tektar. weeb'liyorum. bi de overwaç. biraz da valheim ama update gelsin artık =/ d2r, multiplayer'ı gelince last epoch, kendisi gelince lost ark'a da girişicem. güzel olsaydı dark alliance 3 de oynayacaktık ama olmadı =( ha bu arada wildermyth'e de bakın, çok iyi oyun Temmuz 3, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 https://store.steampowered.com/app/1295500/Warhammer_40000_Battlesector/ buna basladim, guzel baya. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Gecen 11bit in indiriminden This War of Mine in stories expansion ini almistim. Once onu bitirdim. Fena olmamis (Radyocu senaryosunu begendim bayagi). Gecen sene indirimden Xcom 2 expansionlarini alip dokunmamistim. Once tactical packlerine sardim, tactical pack bitince wotc expansion a atladim. Bitince yine indirimde alip dokunmadigim bisilere baslamayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Monster hunter stories 2 switch version pokemon + monster hunter + jrpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 (düzenlendi) rogue company'ye sardım. çükübik bişey gibi geldi sslerden bi deneyeyim dedim ama adamlar güzel oyun yapmış. dümdüz aksiyon. Temmuz 23, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 yakuza 0 oynuyorum. böyle küçük haritalarda doluluk hissi çok hoş oluyor. deus ex gibi bu da. küçük ama bi sürü yapılacak şey doldurmuşlar. jrpg hikaye işleyişleri zaten bana hitap ediyor. zaman zaman slice of life komedisi, bazen drama aksiyon şu bu derken çok güzel olmuş. cyberpunk'ta da böyle bi dünya yaratılabilseydi keşke. dükkanlar mini oyunlar collectible'lar şunlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Ac valhalla’ya başladım ve sardı, üstüne yıllardır ara verdiğim vikings’i izlemeye devam ettim. Ben oyunda repton’a gidiyorum, kapayıp izlediğim bölümde onlar da repton’a gidiyorlar lol. Karakterler bayağı örtüşüyor zaten, değişik yorumları görmek ilginç oluyor kral harald veya ivar the bonerless gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Nier a bakim dedim bende, 1 sene evvel klavye ile oynamaya çalışmıştım introda son boss kıçıma tekmeyi basmıştı. Bu sefer gamepad ile ilk denemede duman etti neyse 2. sinde geçtim nihayet. Artık oyunu oynayabileceğim sanırım . Son yıllarda böyle kazık başlangıçlı oyun var mıydı hatırlamıyorum ya, tüm stage i geçip ölünce tekrar baştan başlamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 hoi4, skyrim, halo infitibişey, dishonored 2, titalfall 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 chivalry 2 başladım. 30 lira indirimde. yüzlerce saat gömülebilir eğlenceli bir oyun. bannerlord ve holdfast multisi gibi, gir çık eğlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 hogwarts ı bitirip yıllardır öteleyip durduğum red dead redemption 2 ye daldım. paralelde de game pass ten aoe4 e bakıyorum. aoe2 döneminin tadını alabilecek miyim diye. fena değil gibi ilk izlenimler. ev dışındaykende deck ten hades oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 geç kaldım gibi ama archeage oynuyorum yani. toplama kraftlama deniz işleri filan çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Vampire Survivors oynuyorum. Sacma sapan eglenceli. Bir de retail WoW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 WH 40k Darktide ile MW2 DMZ oynuyorum. ikisi de çok sardı bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Sky Force Anniversary - pew pew pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Cyberpunk 2077, Forza Motorsport, AC: Mirage, Starfield. Dönüşümlü bunları açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 stalker anomaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 ixion bitirdim, tayfayla party animals arada da orx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 sea of thieves ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Fable 3. 1 gerisinde gibi. Mekanikler çok eski ve hantal geliyor. Arada fena olmayan kelime oyunları/espriler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 neokrasi, 08.10.2023 21:19 tarihinde dedi ki: stalker anomaly atmosfer 10/10 oynanış 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 alan wake 2 ilk chapter'ı oynadım, güzel kaliteli. karakterlerin olayları çok normal karşılamaları biraz tırttı ama sunum ve teknik olarak başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Gotham knights, çok sardı hiç aklımda yokken. İyi ki gelmiş gp’ye yoksa kötü denilmesine aldanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Sam, 01.11.2023 21:59 tarihinde dedi ki: Gotham knights, çok sardı hiç aklımda yokken. İyi ki gelmiş gp’ye yoksa kötü denilmesine aldanırdım. tüm batman serisi 15tl idi geçende steamde, yoksa al bulunsun dostum. Ben bu ara Jagged Alliance 3'e sardım tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Var onlar, epic bedava vermişti bütün seriyi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar