bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Sanırım daha ilkeli milletin karısına kızına laf uzatan yargı ve siyasetçilere yaltaklık yapmaktır ?
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Yargının anası bacısı olmaz arkadaşım dava için faydası olabilecek her bilgiyi yazmak zorunda savcı. Tabi siz zaten hepsine tertip diyosunuz hayali bir şey olduğunu savunuyorsunuz :) Neyse..
Horizon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bLackcha0s said: Sanırım daha ilkeli milletin karısına kızına laf uzatan yargı ve siyasetçilere yaltaklık yapmaktır ? Tamam yargı karısına kızına laf uzatmış , sen de vatanını seven en dürüst bir vatandaşsın , diğerlerine sövme hakkına sahipsin. Ülkeyi kurtaracak yegane örnek insansın. Destekliyorum seni.
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bLackcha0s said: sayenizde. can i have your stuff?
aente Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Size hiçbir şey hakaret değil ki zaten, ananı al git deseler de değil, meydanlar da sövseler de değil, akp rize bekediye başkanı'nın iş isteyen adama "git banka soy" demesi de, etek giyen kadın çalışanlara "Siz dükkânınızı kapalı tutun ki komşunuz hırsız çıkmasın" diyen tunceli il eğitim müdürü'de hakaret değil, bakan veysel eroğlu'nun iş isteyen kadınlara "evdeki işler yetmiyor mu?" lafı da, gavur izmir lafları da, memur zeytini bir lokmada yemesin'ler de unutuldu, askerlik yan gelip yatma yeri değildir diye edilen düşüncesiz laflar da, SAYIN öcalan aldığı kellelerin hesabını verecektir lafı da. bunların hepsini içinize sindirip arkasında durdunuz, suratınıza tükürdükleri yetmedi işeler de ferahlarsınız.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 İşte önce şeref,onur,haysiyet kavramlarına sahip olmalı bir kişi.Sahip değilse bunlar kişi için çok normal kelimeler olabilir.Yardakçılığına ve yaltaklığına devam edebilir.
odiflame Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yolda yürüyordum uğur dündar ve karısı ile karşılaştım.karısı bana bakıp -ay uğur sokağa jean pantolonla çıkanlarda var ne kadar aşağılıkça dedi. ben bugün bile hatırlar dururum. neyse uğur dündarda iddianamede adının geçmesi ve göz altına alınması gerekirdi.bir milleti aşağılayanlar muaffak olmamalı.
sir Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sizin gibi düşünmeyenler haysiyetsiz, onursuz, sizin gibi düşünüp diğerlerine küfredenler süper şahsiyetli, onurlu. ok.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ananı da al git sir. kızacağını sanmıyorum böyle laflar normal sizler için.
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Youtube yorumları seviyesinde tartışma (tu)
sir Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 seni tayyipten farklı kılan nedir şu noktada sen bana onu söyle blackchaos.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 belki beni de seversin dedim. O yüzden. kusura bakma.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11297113.asp savcılar hakkında şikayette bulunmuş. Gazeteci Uğur Dündar, Ergenekon soruşmasına ilişkin hazırlanan ikinci iddianamede özel hayatıyla ilgili bazı iddiaların yer alması üzerine savcılar hakkında Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu’na şikayette bulundu.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Horizon said: Senin bu laflarından küfürlerinden sonra , birilerine duyduğun saygının bir kıymeti yok. Ama sen böyle devam et. Benim yurdumu böyle insanlar kurtarıcak ? Allah göstermesin o günleri.. bütün ülkeye küfreden, fütursuzca konuşan, ağzından çıkanı kulağı duymayan bir ahlak yoksununa ülkeyi kuratacak diye oy vermesini, savunmasını bilirsiniz ama. sabrı taşır taşır taşır sonra ahlak dersi ver ne ala memleket.
Dennis Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Bütün ülkeye nerede küfretmiş ya abartmayın sizde, yerinde eleştiri tamam da boku çıkmasın.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Canını sıkıp yalakalığını yapmayana etmiyor mu? Ananı almış, kelleymiş. Siz hakareti daha iyi bilirsiniz. Bi daha da gelmem başbakanlığa...
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Zamanında efe özalın, semra özalın hesaplarının bulunduğu isviçre bankasını (bank indusuez mi neydi ismi) deşifre eden, ilerleyen tarihlerde aynı banka Ceylan Holding tarafından hükümet teşvikli bir biçimde alındığında haberlerinin arkası kesilen bir insandan bahsediyoruz burada.
Nefr Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bLackcha0s said: Ananı da al git sir. kızacağını sanmıyorum böyle laflar normal sizler için. ben kizdim. saglicakla. bu mesaj konu disindan, gosterimden kaldirilmis olan mesaj yorungeden uzaklastiriyor seni ornek teskil etmeni diliyorum kalanlara
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Evet bu ülkenin başbakanı gibi konuştuğumuzda banlanıyoruz. Güzel örnek teşkil etti. Teşekkürler.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 burda kimsenin dokunulmazlığı yok demek ki. ayağımızı denk alalım arkadaşlar
Öne çıkan mesajlar