kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 9da göstermiyolar 10 da gösteriyolar ama uçuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ee sonra dizi devam etti mi? takip edemedim bi süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 10. bölümde sezon finali zaten 1 bölümün kalmış aç izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Sezon arası şu an. 10. bölümde bitti. Sonuna kadar gelip bıraktın mı yani abi bir bölüm kala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 http://i.sabah.com.tr/sb/galeri/yasam/en_komik_album_kapaklari/74_d.jpg ajda pekkan tam bir khalesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 at kovalıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 şimdi bitirdim hepsinide olm karıya 10 bölüm boyunca gerizekalı gözüyle baktım götünden ejderha çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 heheheheheheeh Seperate said: şimdi bitirdim hepsinide olm karıya 10 bölüm boyunca gerizekalı gözüyle baktım götünden ejderha çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Seperate said: şimdi bitirdim hepsinide olm karıya 10 bölüm boyunca gerizekalı gözüyle baktım götünden ejderha çıkardı nasıl gerizekalı gözü ile baktın abi? küçücük kız yine iyi becerledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ilk bölüm ondan spoilera almayı gerek görmüyorum neyse ya aliim :P.Ned ve oğulları ölü bi direwolf annesi buluyolar ya onda bi tane geyiğin boynuzu var.Direwolf Stark'ların geyikse Baraethon'ların mührü bu bi tarz gönderme işaret fln mı? İleride Ned'in Robert'a yardım etmek için gittikten sonra başına gelceklerin bi işaretçisi mi acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Sen tarif edilemeyecek kadar şeker birşeysin yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Yok abi rastlantı ya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 rastlanti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Şöyle bir teorim var Bu Illyrio boş adam değil gibi geliyor bana. Dragon yumurtası nereden buluyorsun da veriyorsun Daenerys'e lan dünya servet 3 yumurta. Arya'nın dancında konuşurken duyduğu adamlardan biri illyrio diğeri pycelle falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 varys işte diğeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ahaha abi gösteriyo orda yüzlerini. Illyrio zaten sakallarından falan çok belli, Varys'in de kukuletasının altında yüzü görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Sibel Kekilli oynuyomuş diyolar bu dizi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ne alakası var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Türküyenün gururu siböl kekül başrole çıkıyor reröre diye haber yapıyorlar. Kekilli "göz dolduran performansı" nedeniyle Tyrion'un yanında başkente gidecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kim uyduruyo bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bana Türkler gavur dizilerinde cıbıl görünüyor dedirtemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ahhahaha öyle bi habe var mı harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yok ya var diyen de tatava. anca esnafın elinde hürriyetin gazetesini okumuştur, vatanın sitesine girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar