Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 he kalitesizdi yani ilk sezon öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 kaliteli olmasına bişi demiyorumda, dediğim gibi muhteşem yuzyılın 60 M $ harcanmış versiyonu izlio gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 o zaman gözlükleri cıkarıp tekrar izle ne diyelim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 öf be ne laf soktun hll b4bs. köşeye gidip ağlıyım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Demek ki parayla herşey mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Gerçekten böyle düşünüyorsan bir an önce bırak diziyi, hiç sana göre olmayacak devamı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 laf sokmadım niye hemen ergen atarı yaptın ki hani dizi hakkında absurd bir yorum yaptın sadece o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 abi sen izleme ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 axedice said: Seperate diziyi izlemeye başlamadan önce seni kalite testine tabi tutmak istiyorum. En son hangi kitabı okudun, sevdiğin komedyenler kimler ve oynadığın mmolar nedir? Eğer kalite testinden kalırsan diziyi izlettirmiyoruz. Gerçi testi geçemeyip kaçak olarak izleyen kalitesizler var ama olsun. hahaha ben bunu atlamışım ,en son şah&sultan okumuştum ,yavuz sultan selim ile şah ismail in dönemlerini anlatıyordu,komedyenleri itici buluyorum,ultima online ile başlayıp wow ile sonlanan küçük çaplı bir mmo geçmişimiz mevcut ,saygılar , izleyebilir miyim ? o değilde 3. bölümde trap var amanın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Turk GOTleri dernegimize benim uzerimden makul bir miktarda bagis yaparsan izleyebilirsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 turk got leri iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ne geyik diziymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 geyik dedi baratheon sposu verdin yahu ayıptır ama. spoiler yap sunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 sen sölemesen kimse anlamıcaktı ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Kojiroh said: Şu en son sahnenin yakın zamanda olacağı çok barizdi ama olsun sdf Diziyi izledikten sonra kitabı okumaya başlasam kaç yıl yerim? İyi halden (LotR'un kitaplarını filmi izlemeden önce okumak) kurtarır mıyım biraz? valla ben başladım bile okumaya, dayanamıyorum bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ya iyide 2 kişiye sordum kitabı okuyan okuma baya kötü falan diyolar kararsızım olm fikir verin bendemi okusam alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 aptalmis sorduklarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 kime sordun ya, oku tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Kermit kitaplar kalın baya böyle 1000 sayfalık falan. Emin misin okuyabilecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Chris_Metcalf said: Uzun aradan sonra farkettiğim bişey. Bugün tekrar izledim. Abi Joffrey Jamie'nin oğlu Cersei de Jamie de bunu biliyor. Dizi de farkettiyseniz hiç interact yok Jamie ile Joff arasında. Joffrey de tam "Evlat olsa sevilmez" tipte ama ne biliyim bi muhabbet et başını okşa gizli gizli bişeyler yap falan oğlun lan adam senin kral olcak. Joffrey çok itici bi puşt ama hala iddia ediyorum: Pycelle'in dediği gibi "True Greatness" var geleceğinde. Tüm Westerosta kafa yapısı kral olmaya en uygun karakter bence. Böyle çok başlı çok Lordlu ortamda tyrant olmazsan her kafadan ses çıkar her yer entrika olur. Sesi çıkanın alıcan kellesini. Joffrey tam o karakterde. Bebelik hezeyanlarıyla yaptığı şeyleri Machiavelli felsefisiyle incelemeyin abi, duvara yapıştırmalık tip işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 mayıştır piçel zaten deli kralı da sarhoş kralı da övdü heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi niye spo içinde verdin ki onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ben kaçıncı bölümü izlediğimi unuttumda bölümde şu olmuştu nerd stark ın kafası uçmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 9u izlemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar