scorch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Arkadaş filmi tek cümle ile özetledi eleştiri noktalarını, lore'daki değişmi vs. "yönetmen AH nin önünden ayrılmayan wow oyuncusu" tam bu işte. ben biliyorum warcraft lolololol diye film çevirmiş. fark bile etmemiş hatalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 warcraftın cok derin lore u var sanki de muh lore diye aglıyorsunuz ne garip box officede ne durumda bilmiyorum ama gromlu, arthaslı devam filmleri gelir inş izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Quel-Thul said: warcraftın cok derin lore u var sanki de muh lore diye aglıyorsunuz ne garip box officede ne durumda bilmiyorum ama gromlu, arthaslı devam filmleri gelir inş izleriz köylü wow oyuncusu anlamaz zaten. takma sen kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 büyük savaş sahnelerinde ara ara balon açıp hs çeken paladinler göremezsek tam olarak iyi bir uyarlama diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 wow uyarlaması değil zaten pampa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 17 tane kitap olduguna gore yeterince derin bir lore u vardir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 vikingsteki elemanın gevrek gevrek hareketleri dışında güzel bir filmdi. Biraz da koşuşturmacaydı, karakterler yeteri kadar derinleşmeden olaya dahil edildi ama biz zaten biliyoruz, beraber gittiğim bilmeyenler de filmi beğendiğine göre çok önemli olmamış. belki 7-8 falan da warcraft hatrına 10 verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 o elamandan lothar olmamış bence de ya, vikingsde neyse onu oynamış çok battı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 adamın ayıbı abi zaten o. filmi gören herkesten o yorum gelmeli yani. o kadarmış demek ki oyunculuğu. ragnar c/p yapabiliyor ancak. çok ama çok özensizdi - gerçekten irrite etti izlerken vikings izliyormuşum gibi geldi defalarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 e işte o da yönetmenin ayıbı. ne yönetmenler var BU ELEMAN OLMUYOR HACI diye çat diye castin ortasında oyuncu değiştirip tekrar o sahneleri çektiriyorlar falan. büyük yönetmen öyle oluyor işte, oyuncular filmi değil sen filmi ve oyuncuları yönet. ki potansiyel var tipte sadece yönlendirilmesi gerekiyordu oyuncunun. http://film-warcraft.judgehype.com/screenshots/news/134T.jpg şekil a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 dün gittik biz de. filmde blizzard'ın official wow animasyonları kadar gaza gelemedim, ama overall'da filmi beğendiğimi söyleyebilirim. warcraft'ın lore'una diehard fanlar kadar hakim değilim, olaylar ve karakterleri belli bir timeline'a göre bilemiyorum tam olarak. daha çok wow'dan biliyorum her şeyi diyebilirim. orc'ları bence başarılı yansıtmışlar. kötü durmuyordu hiçbiri. durotan, blackhand, gul'dan, orgrim, garona, draka gibi epey bir screentime'ı olan karakter vardı, film sırasında "olmamış ya bu orc'lar" demedim hiç. trailer'larda çok iyi yansıtamayacaklarını düşünmüştüm. yalnız filmi çok hızlı işlemişler. bütçe çok yüksek değildi sanırım, az çok o görülebiliyor, ama yine de biraz daha ağırdan alabilirlermiş. yani pata küte gidiyor her şey, hop portal açıldı, hop hemen köyler indi, napıyoruz ne ediyoruz nerden geldik nereye gidiyoruz, stormwind'de kimler var kimler yok, alliance ne alemde pek değinmemişler, daha doğrusu aceleye gelmiş. en dikkat çekici oyunculuk lothar idi tabi. kral llane, medivh, khadgar garona, durotan, blackhand de iyi oynamış. özellikle ikinci yarıdaki savaş sahnelerini başarılı buldum. 7/10 verilir. bir de küçük bir sorum olacak; (bebek thrall di mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 thx. yalnız ben uther görmek istiyorum arkadaş. alemin en delikanlı adamı gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 yalnız şimdi yeni film thrall üstüne mu olacak? aynı timelineda arthas da var, bi horde bi ally gideceklerse ikisini tek filme sığdıramazlar gibi geliyor bana. nası yapacaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 arthas, thrall dönemine daha çok var. 2-3 film sonra eğer kronolojik giderlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 -Deno- said: thx. yalnız ben uther görmek istiyorum arkadaş. alemin en delikanlı adamı gelsin! Silver Hand'in kuruluşu ve paladinler daha sonra ama öne alıp setupı yapabilirlermiş. Extendedda muhtemelen daha çok fan service sahnesi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bingildak said: adamın ayıbı abi zaten o. filmi gören herkesten o yorum gelmeli yani. o kadarmış demek ki oyunculuğu. ragnar c/p yapabiliyor ancak. çok ama çok özensizdi - gerçekten irrite etti izlerken vikings izliyormuşum gibi geldi defalarca. vikings izlemedigim icin o kadar rahatsiz etmedi beni, aksani disinda kotu degildi. Ha en sondaki duel daha iyi olabilirdi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 -Deno- said: thx. yalnız ben uther görmek istiyorum arkadaş. alemin en delikanlı adamı gelsin! Yanlış hatırlamıyorsam öncelikle "orc warlockların kara büyüsüne karşı koyabilecek elemeana ihtiyacımız var" olayına gelmesi lazım insanların; 2. film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 karışık sıra ile cekebilirler. suan ilk filmin üstüne thrall orgrim grom daha cok seyirci toplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 adamlar ilk filmde orc nedir insan kimdir - neden çatışıyorlar yanıtını verememişken başka bir yere gidemezler timeline'da. 2. film bu çatışmadan devam edecek bence. FOR THE ALLIANCE diye bağırıyorlar. build up yapıyorlar. alliance nedir, amacı nedir, kimlerden oluşur, kendi içinde dinamiği nedir, ırkların özellikleri nedir ona bile dokunmadılar daha. elf ve cüce gördük onlara da bütçe ayrılmamış, screen time'ı 15 sn fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Warcraft 2 gelecek, sonra 3 sonra wow diye devam ederler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 imamizer said: büyük savaş sahnelerinde ara ara balon açıp hs çeken paladinler göremezsek tam olarak iyi bir uyarlama diyemem. danslari da unutmamalilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Allience olayına çok önce girdiler, daha Lordaeron ve etrafındaki krallıklar falan ork tehditine karşı birleşmedi, horde dedirttik, allience lafını da bir yere koymalıyız olayından ibaret. Ayrı ekip kurup 2-3 filmi birden çeksinler ömrümüz yetsin bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Filmde ne horde vardi ne alliance abi naptiniz. Daha kurulmadi ki onlar, horde un ilk saldirisi orgrimle stormwinde, sonra alliance kuruluyo falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar