Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft (2016)

Llama

Öne çıkan mesajlar

vikingsteki elemanın gevrek gevrek hareketleri dışında güzel bir filmdi.
Biraz da koşuşturmacaydı, karakterler yeteri kadar derinleşmeden olaya dahil edildi ama biz zaten biliyoruz, beraber gittiğim bilmeyenler de filmi beğendiğine göre çok önemli olmamış.
belki 7-8 falan da warcraft hatrına 10 verdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

e işte o da yönetmenin ayıbı.

ne yönetmenler var BU ELEMAN OLMUYOR HACI diye çat diye castin ortasında oyuncu değiştirip tekrar o sahneleri çektiriyorlar falan.

büyük yönetmen öyle oluyor işte, oyuncular filmi değil sen filmi ve oyuncuları yönet.

ki potansiyel var tipte sadece yönlendirilmesi gerekiyordu oyuncunun.

http://film-warcraft.judgehype.com/screenshots/news/134T.jpg şekil a
Sosyal ağlarda paylaş

dün gittik biz de.

filmde blizzard'ın official wow animasyonları kadar gaza gelemedim, ama overall'da filmi beğendiğimi söyleyebilirim.

warcraft'ın lore'una diehard fanlar kadar hakim değilim, olaylar ve karakterleri belli bir timeline'a göre bilemiyorum tam olarak. daha çok wow'dan biliyorum her şeyi diyebilirim.

orc'ları bence başarılı yansıtmışlar. kötü durmuyordu hiçbiri. durotan, blackhand, gul'dan, orgrim, garona, draka gibi epey bir screentime'ı olan karakter vardı, film sırasında "olmamış ya bu orc'lar" demedim hiç. trailer'larda çok iyi yansıtamayacaklarını düşünmüştüm.

yalnız filmi çok hızlı işlemişler. bütçe çok yüksek değildi sanırım, az çok o görülebiliyor, ama yine de biraz daha ağırdan alabilirlermiş. yani pata küte gidiyor her şey, hop portal açıldı, hop hemen köyler indi, napıyoruz ne ediyoruz nerden geldik nereye gidiyoruz, stormwind'de kimler var kimler yok, alliance ne alemde pek değinmemişler, daha doğrusu aceleye gelmiş.

en dikkat çekici oyunculuk lothar idi tabi. kral llane, medivh, khadgar garona, durotan, blackhand de iyi oynamış.

özellikle ikinci yarıdaki savaş sahnelerini başarılı buldum.

7/10 verilir.

bir de küçük bir sorum olacak;

(bebek thrall di mi?)

Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

adamın ayıbı abi zaten o. filmi gören herkesten o yorum gelmeli yani. o kadarmış demek ki oyunculuğu. ragnar c/p yapabiliyor ancak. çok ama çok özensizdi - gerçekten irrite etti izlerken vikings izliyormuşum gibi geldi defalarca.

vikings izlemedigim icin o kadar rahatsiz etmedi beni, aksani disinda kotu degildi.

Ha en sondaki duel daha iyi olabilirdi bir de.

Sosyal ağlarda paylaş

adamlar ilk filmde orc nedir insan kimdir - neden çatışıyorlar yanıtını verememişken başka bir yere gidemezler timeline'da. 2. film bu çatışmadan devam edecek bence. FOR THE ALLIANCE diye bağırıyorlar. build up yapıyorlar. alliance nedir, amacı nedir, kimlerden oluşur, kendi içinde dinamiği nedir, ırkların özellikleri nedir ona bile dokunmadılar daha. elf ve cüce gördük onlara da bütçe ayrılmamış, screen time'ı 15 sn fln.
Sosyal ağlarda paylaş

Allience olayına çok önce girdiler, daha Lordaeron ve etrafındaki krallıklar falan ork tehditine karşı birleşmedi, horde dedirttik, allience lafını da bir yere koymalıyız olayından ibaret.

Ayrı ekip kurup 2-3 filmi birden çeksinler ömrümüz yetsin bari :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...