Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 belki sende doğurduktan sonra değişirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 tek başına yaşasan çok rahat edersin ama bir ortama karıştığında iyice kafayı yersin düzeltmenin tek yolu fiili olarak üstüne gitmek diyorlar said: atıyorum yemek yediysem, elimi ağzımı kolonyalı mendille silsem bile rahat edemiyorum. illa sabunla yıkamam lazım falan. aynısını bende yapıyorum, doğru olan da bu ama doktorlar diyor ki elini ağzını yıkayacam diye kafayı yiyorsan hastasın fırsat olmadı yıkayamadım, bir şey olmaz diyorsan normalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 evde misafirin varken iyi vakit geçirmene etrafta ortaya çıkan dağınıklık engel oluyorsa veya aklını aktif olarak meşgul ediyorsa sıkıntı demektir. rahatsız olmak ayrı şey. rahatsızlığın sürekli olarak zihnini kurcalayıp loopa girmesi ayrı şey. ikincisi için yardım almak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 loop bendeki. obsesyon işte yani. çocukken de tam tersine aşırı dağınıktım. lise son gibi falan başladı bu huy bende, yapıştı kaldı. başta insanlar da geriliyordu eve gelen, sonradan alıştılar huyum olduğu öğrenince. son birkaç senedir daha dikkat ediyorum ama %100 başarı elde edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Fitness salonları beni çok rahatsız ediyor. Herkesin kullandığı aletleri kullanıyorsun, dambılları elliyorsun. Sene oldu, otobüse falan binmedim de toplu taşıma araçlarında, boruya ya da elciklere tutunma da baya bi rahatsızlık verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 natural selectionda ilk siz gidiyorsunuz işte das no pain no gain vücut direnci için geçerli ne yazık ki fazla hijyen demek zayıf bünye demek benim hanımı da öyle büyütmüşler. yılda 10 kere falan hasta oluyor. ben yılda 1 hasta olurum ya da olmam yani o da 2 gün sürer öyle haftalarca sürmez. çocuğumuz olunca bokun içine atıcam. avmlerde yerleri yalatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Altını değiştirmeden büyüt çocuğunu sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 elleriyle ağzına götürecekse olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Sonra çocuk niye kolera oldu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 yemek vermezsen götürür, lan ne iğrenç konu oldu be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bingildak said: natural selectionda ilk siz gidiyorsunuz işte das no pain no gain vücut direnci için geçerli ne yazık ki fazla hijyen demek zayıf bünye demek benim hanımı da öyle büyütmüşler. yılda 10 kere falan hasta oluyor. ben yılda 1 hasta olurum ya da olmam yani o da 2 gün sürer öyle haftalarca sürmez. çocuğumuz olunca bokun içine atıcam. avmlerde yerleri yalatıcam. gidelim abi böyle insan yaşamamalı ya. ben de en küçük bi şeyde ıslak mendil veya kolonya ile temizliyorum elimi. vücut direncim eksilerde falan. boku bilmem de kışın karın içine falan sok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bence çocuğun olunca bunların hiçbirini yapamazsın bıngıl. çocuk sahibi olan herkes çok başka bir duygu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 şöyle yapın direkt https://www.vidivodo.com/kar-ustunde-cocuklarla-oyuncak-gibi-oynayan-cilginlar edik:youtube linki buldum https://www.youtube.com/watch?v=Gmci67RD2Uc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 kirlenen şeyi temizlemekten ziyade sürekli olarak kirlenmesini önleyici şeyler yapmayı hayat tarzı haline getirmek kötü olan sanırım. adam hiçbir yere dokunmuyor eli kirlenecek diye. tamam pis yere dokunmak hoş değil ama ne bileyim kayıp da merdivenden düşmeyi riske edecek kadar olmamalı. aynı şekilde kapılardan geçemeyen insanlar var, buglanıyor böyle nasıl açacağını falan bilemiyor. sağa sola kesinlikle dokunmamaya özen gösteriyor. evine giriyorsun, ev ev değil ameliyat odası her şeyi dezenfekte etmiş falan. bunlar hep doğal düzene aykırı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Nasıl bir salaklık tipi lan o videodakiler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Şeymlıs'da vardı böyle bi kadın, dışarı çıkmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bizim askerde vardı abi. adam ne çekti gerçekten. en son döküntüden gönderdiler evine hava değişimi diye. zaten 150 gün askerlik yapacaktı, yarısı hastane - evde geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 meanwhile bizi 40 derecede yerde 1 hafta süründürdüler "eve yarasız gitmeyin, askerlik yaptığınız belli olsun" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ad3m said: Nasıl bir salaklık tipi lan o videodakiler :/ o çocuklar ileride batman falan olabilir bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Aşırı ürkek de olabilirler travmatik şeyler lan onlar amaç neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bu arada baya komik görünüyor ama adamlar ne yaptığını biliyor gibi asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ya onu mu hatırlıycak çocuklar ne ürkek olucaklar abi bence mantıklı aslında yaptıkları şey. yere kafa üstü düşürmedikleri sürece tabi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 birkaç tane tehlikeli hareket de var tabi onları da çıkartırdım ben olsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 k1nJo said: şöyle yapın direkt https://www.vidivodo.com/kar-ustunde-cocuklarla-oyuncak-gibi-oynayan-cilginlar edik:youtube linki buldum https://www.youtube.com/watch?v=Gmci67RD2Uc dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar