BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 at üstünde savaş bile var artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ya 20 kişiyle konuşmayı denedim shout yaptım ims açtım kimse cevap vermiyor? hobit dilinimi anlamıyorlar nedir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ims'den takır takır cevap vermeleri lazım, sen illet heriflere denk gelmiş olabilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ims harici konuşma yok mu peki? hepsi yeni başlayandı gerçi belki ondandır. bree towndan shire a nasıl gidilir onu sorcaktım :( bide siz hangi serverdasınız orda yaratim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 shire'a daha önce gitmediysen koşa koşa gidicen başka çaresi yok laurelin'deyim ben ama bayadır girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 yoo west bree'den michel delvinge direk swift travel oluyor en başta bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 anladım yanlış kalmış o zaman aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 koşarak gitsem yolda ölür müyüm? ölmezsem öle gideyim mekan göreyim. papatyaların arasına daldım ben girdikçe hareketlendiler vaybeadamlar yapmış dedim hehehe blackrose hangi serverdasın hocam bide questleri falan yapmasam olur dimi mount binmek için ne lazım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 VIP ise bedava binebilmek için level 20 olup; ata binebilme ehliyeti alıcan. F2P oyuncuysan, storedan riding skill'i alıcan. İstediğin levelda alabilirsin. Skill'i vip iken de alabiliyorsun bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Free oynuyorum, yeni başladım sayılır. Inventory baglerin hepsini açmanın tek yolu store'dan almak mıdır, ya da sırf bunun için ev almak var ama o da mantıklı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Suark said: koşarak gitsem yolda ölür müyüm? ölmezsem öle gideyim mekan göreyim. papatyaların arasına daldım ben girdikçe hareketlendiler vaybeadamlar yapmış dedim hehehe blackrose hangi serverdasın hocam bide questleri falan yapmasam olur dimi mount binmek için ne lazım bide yoldan git bi şey olmaz. batı bree kapısından çıkıp yolu takip edersen buckland'ı geçip brendibadesi köprüsüne ulaşıyosun. yakın maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Polgara said: Free oynuyorum, yeni başladım sayılır. Inventory baglerin hepsini açmanın tek yolu store'dan almak mıdır, ya da sırf bunun için ev almak var ama o da mantıklı gelmedi. 1 aylık vip al. Ondan sonra premium olarak takıl. Hayatın kolaylaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 laurelin'deyim ben, Nidariel/Champ, Micheletto/Burglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 dün bana önerdiği server için şu an dolu diyor. pehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 gaza geldim en sonunda, kuruyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 bende mi indirsem ya 10dk sonra silmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 valla benim hali hazırda karakterim var o yüzden gazlandım biraz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Phoenixlin said: Polgara said: Free oynuyorum, yeni başladım sayılır. Inventory baglerin hepsini açmanın tek yolu store'dan almak mıdır, ya da sırf bunun için ev almak var ama o da mantıklı gelmedi. 1 aylık vip al. Ondan sonra premium olarak takıl. Hayatın kolaylaşır Free, Premium ve VIP arasındaki farkları gösteren bi tablo varmı ? Siteye baktım ama göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 http://www.lotro.com/sites/default/files/vip//lotro_vip_grid_en.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 premium ile free arasında auction house, gold limit bi de mail kısıtlaması farkı var anladığım kadarıyla mühim olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 aboov şimdi bi soru sorucam 2 yıl önce Eldar'da karakter açmıştım, hatta turbine puanı kullanarak Rune-Keeper classını açmıştım. çoook uzun zamandır girmiyodum, şu anda girdim karakter yok. belli bi süre sonra silinme durumu mu var ya? şöyle bişey farkettim, 2 yıl önce oynadığım account ismiyle şu anki account isimleri farklı fakat 2 yıl önceki codemasters'a bağlıymış ve o isimdeki account için password reset istediğimde mailime herhangi birşey gelmiyor. support ticket açtım gerçi de bilmiyorum belki de çok kolay bi çözüm yolu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 reampage said: bende mi indirsem ya 10dk sonra silmiyim tutorial olan 5 levellık saçma sapan bi yer var, sonrası güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Xenocide said: aboov şimdi bi soru sorucam 2 yıl önce Eldar'da karakter açmıştım, hatta turbine puanı kullanarak Rune-Keeper classını açmıştım. çoook uzun zamandır girmiyodum, şu anda girdim karakter yok. belli bi süre sonra silinme durumu mu var ya? şöyle bişey farkettim, 2 yıl önce oynadığım account ismiyle şu anki account isimleri farklı fakat 2 yıl önceki codemasters'a bağlıymış ve o isimdeki account için password reset istediğimde mailime herhangi birşey gelmiyor. support ticket açtım gerçi de bilmiyorum belki de çok kolay bi çözüm yolu vardır. geçmiş olsun... turbine codemasters'tan ne varsa devraldı ve amerika ile avrupa sunucularını birleştirdi, migration denen bu olayı kaçırdıysan accountunda işe yarar bir şey kalmamıştır ha ama oynarım nedir diyosan laureline bekleriz her türlü desteği sağlarız bize de değişiklik olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Bana da aynısı olmuştu bütün classlar falan baya bişey açıktı migration kaçırmışım supportmıştım ulaştım ama yapcak bişi yok dedilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 baya da dolu serverlar, dwarfbilmemnede açmış bulundum ben karakteri, oyun güzel ya, mekanlar grafikler müzikler süper. tek sıkıntım laptopun fazla ısınıp sürekli fanın çalışıp arkada pis bi ses oluşturması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar