Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 deneme şansı var mı acaba satın almadan önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Email a haberi geldi, That’s right! Now you can enjoy everything The Secret World has to offer without ever having to pay subscription. The game is now available at only 30 USD/EUR and all you have to do is pay once and play forever – it’s that simple. The game is better than ever! The Secret World has grown tremendously with four major content updates since launch. Among the new content is a raid set in New York City, a theater in London where you can put on a play, new auxiliary weapons and more. We look forward to seeing you in-game! If you would like to download the game client again, you can easily get the download by clicking here. If you would like to know more about the changes we have made click here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Sanırım buddy key gibi birşey yollayabiliyoruz 24 saat denemek için.Bir bakayım yapabiliyorsam yollayabilirim.Eskiden 3 gün triali varmış sanırım b2p olunca kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 oyun kötü geldi bana ya amaçsızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Firma kötü zaten, conan 'da tek yaptıkları , oyunda bu bu bu olacak ama daha değil daha değil diye diye milleti uyutmaktı. Uzak durun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 şuursuz hareket ediyor funcom çok. oyunu çıkarmadan önce adam gibi test etmiyorlar, büyük ihtimal zaman hedeflerini tutturamıyorlar sonra yarımyalamak oyunmu kakalama çalışıyolar. AoC'da memory leak kaç ay devam etti allah aşkına oyun çıktıktan sonra. Grey mapler? Böyle oyun mu yapılır allahasen. hani classlar arası denge olmaz, bir class ezer, bir questte bug vardır ne bileyim ekonomi çalışmıyordur. hepsi ok. fakat oyunu oynamana engel bir hatası aylarca kaldırılamıyorsa mümkünse biz oyun yapımcısıyız, biz mmo yapıyoruz demesinler. milletin paralarını çarçur ediyolar her oyunda, off with their head! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Anlıyorum.Age Of Conan'dan bi hıncınız olabilir ama iki oyunu birbirine karıştırmayın bence.3 gündür oynuyorum daha bir tane bugla karşılaşmadım.Gayet stabil bi şekilde gidiyorum şuan.Ve oyun cidden iyi.Hani abartmıyorum ben böyle quest sistemi başka bir oyunda görmedim daha.Bir questi yapmak için gidip bilmemne ressamını araştırıp , incil okuyup , latince çeviri yapıyorsam yani... Gerçekten aşırı eğleniyorum oynarken şuan.Pvpside fena değil diolar bazı denge sorunları varmış sadece.Ki beni ilgilendirmiyor pvp yapmayı düşünmüyorum bu konuda Gw2 gayet tatmn ediyor beni.End game kötüdür şudur budur bilemem zamanı gelince görücez onu ama şu haliyle 30 lira verip sadece bu missonları tamamlamaya razıyım ben almışım iyiki yani. Kesinlikle gördüğüm en iyi quest sistemine sahip oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ilk ciktiginda sonuna kadar sifir bug vardi bizde, onyargi kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 30 liraya daha iyi single player yok oylede dusunebilirsiniz yani. Kiytirik h&s ler o para :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Oyun güzelde end game yok girdim free olmuş bakayım dedim yapcak bişey yok itemler full raid getirmişler o da tek boss herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 eline taapanca alan dıkşın dıkşın yapan post apo diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 30 liraya nerde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 d'N R da felanım satılıyor ya. Elehtro vörldde felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 End game klasik iste ya, hangi oyunda 20 sene goturen end game var.. Oynayan varsa hic yardim almadan questleri yapmaya calissin. Puzzlelari nefisler, bu orada oyun ve icerik gunumuz dunyasi ve internete entegre, questleri cozerken aklinizda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 kutulu kopyasını alsak oluyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bu funcom'a bir kurşun döktürmek lazım. world of warcraft çok amaçsız, boş ve eksik oyun, herkes ölesiye sevdi, çok tuttu. age of conan ve the secret world piyasada farklı şeyler yapmaya çalıştı ama popüleriteye hitap etmeyi beceremiyor, insanların ilgisini çekecek şaşaalı bir şeyler sunamıyor, hep nefretle karşılanıyor oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 D2 h&s icin nasil bir tehditse wow da aynisi malesef. O kadar yogun oynadik ve ogrendik ki turun herseyini digerleri sanki bir kopyaymis gibi hissediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 questler için oynanır.end game size kalmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Amazonda secret world 15$ şimdi aylık ödemede olmadığına göre gayet uygun fiyat http://www.amazon.com/Electronic-Arts-41018ecret-World1-Download/dp/B007VTVKG6/ref=sr_1_129?tag=cheap0ca5-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 EU serverlarında oynanır mı bu amazondan alınanla ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Us daha iyi bu oyun icin comminty olarak. Biz oynarken spoiler diye kimse quest aciklamiyordu vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Oyunda gangnam style dansı var lan asdgdsagdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 açıklayın beyler şimdi ısparta d&r da vamrışl galiba. arkadaş dnrdan arayınca sordurttum 130 demiş, d&r websiteisinde 50 ayak mı yapııyon diyince 50 dedi. daha ucuzu varmıdır kutulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 LethE said: açıklayın beyler şimdi ısparta d&r da vamrışl galiba. arkadaş dnrdan arayınca sordurttum 130 demiş, d&r websiteisinde 50 ayak mı yapııyon diyince 50 dedi. daha ucuzu varmıdır kutulu? bence o aramamistir abi seni yemistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Amazonda indirimde iken alınır mı bu oyun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar