MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 valla gordum de, asiri politik bir cevap. "Tamam kizdiniz anladik susun artik" meali bence. 1
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 "Taam taam tepkiler ağır olursa karşı tarafı da kızdırmadan geri adım atacaz ama özür dilemiyoz, aslında biz hata yapmadık siz yanlış yere çektiniz" demişler işte. 1
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 harika twitler var fddgdfg. 1
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 burada da görülüyor ne kadar ırkçı alt-right avrupalı larper dolu paradox oyun komünitesi. byzaboo lordlambert şerefsizi (modlar tarafından geçen yıl bana "bizans değil doğu roma o" başlığında açıktan hakaret ettiği halde korunan sırf oyunun reklamını yaptığı için) de çıkıp "bütün türkler berlin'den" ırkçı mesajını atmış, upvotelarını almış. cidden ne kadar örtülü kafatasçı var görseniz. 1
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 20 küsür sene önce de Total War (mtw1) forumunda Yunanlı lavuklar Kemal'in p... diyerek saldırmışlardı bana ve gereken cevabı almışlardı, tek başıma Battal gazi gibi savunmuştum lol Bendede baya Paradox oyunu var, bir anda değil de çaktırmadan yavaş yavaş yorumlarımı puanlarımı döşeyeceğim hibinelere. Daha da fenik işlemez benden bunlara, Ata'mız kırmızı çizgimizdir...
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Gördüm bunu da yalan. Hesabı zaten dün bugün açmış sırf bunun için, ismi aratınca hiçbir yerde geçmiyor, ve böyle bir firmada çalışan hiç kimse firmasının ismini vererek böyle ırkçı mesaj atmaz. Random lamer trol.
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Bana da troll ai generated bir şey olabileceği fikri geldi ama araştırmadım valla arkasını. Eğer gerçekse zaten kariyer intiharı olur şu postları.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 benim de ilk gorunce yaptigim gidip linkedinde aratmak oldu asdfgb
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 paradox forumundaki başlığın yarısından fazlasını silip kitlediler, benim mesajım beşinci altıncı filanken ikinci mesaja yükseldi lol. lort lambert şerefsizi de gülücük atmış onun dog-whistle'ını anlattığım mesaja. 1
Tampere Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Sizin reviewlara reward atmaktan Steam puanım bitti lan 1
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 (düzenlendi) Sam, 24.09.2026 14:43 tarihinde dedi ki: burada da görülüyor ne kadar ırkçı alt-right avrupalı larper dolu paradox oyun komünitesi. byzaboo lordlambert şerefsizi (modlar tarafından geçen yıl bana "bizans değil doğu roma o" başlığında açıktan hakaret ettiği halde korunan sırf oyunun reklamını yaptığı için) de çıkıp "bütün türkler berlin'den" ırkçı mesajını atmış, upvotelarını almış. cidden ne kadar örtülü kafatasçı var görseniz. Eylül 24, 2026 Laurelin tarafından düzenlendi 1
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Nekro, 24.09.2026 15:18 tarihinde dedi ki: 1
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 ooo sahane, bu kadar mukemmel tutulur yani bir kart haha bukuldugu yere kadar ayni be 1
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 abi ekremin sucu ne, ne diye yapiosunuz mazlum adami karakatur konusu
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 olm adamlarda kaygı yok valla ya herif ne kadar rahat dalga geçiyor. Birde kendi de demiş oyunlarımızı en çok alanların başında Türkler de var diye. İlginç valla ona rağmen dalga geçiyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 (düzenlendi) dev filan diil, badge fotosok. account yeni acilmis su yavsak olmasa ucmustu coktan Eylül 24, 2026 Laurelin tarafından düzenlendi
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 bu arada bugun daha konusuodum sirketten birileri ile turk dik kafaliligi hakkinda lol az yermemisimdir fasist ve yanliz milletimi, cokta ofkeliyim ancak harbi cografya kader ve milletlerin karakteristik ozellikleri var. hirsiz, uckagitci, alcak, korkak, riyakar vs vs ama damarimiza basilinca harbiden tersimiz cok pis oluyo be. (zaten o kuyruk acisi 100 yildir ondan var lol) harbiden yabancilara turklere karsi savasma dersi versem, yikayin yaglayin, sevimlilik yapin. kandirin, kafasina vurun agzindaki lokmasini alin ama antagonize etmeyin diye veririm hueheu. hani bozkurt direk uyuyor, kucu kucu gibi her turlu pisligi, kallesligi yaparsin sallamaz ama hot zot dersen ormandan suru ile cikip parca pincik eder, ole acayip bi milletiz lol
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 (düzenlendi) Rewendor, 24.09.2026 14:28 tarihinde dedi ki: Açıkça yalan söylemiş göstere göstere ermeni soykırımı reröresi yapan modlardan sonra "Atatürk'le bi derdimiz yoktu, genel kural" diyerek. "Atatürk'e haksızlık ettik özür dileriz" yerine "Hiç öyle bişi demedik ki biz, konu başkaydı kim olursa olsun gerçek insan fotosu koymak yasaktı" diyerek öbür tarafı kızdırmadan ortayolculuk oynamış. Yine de ders almışlar heralde biraz ki bu açıklama gelmiş. Oce4n, 24.09.2026 14:30 tarihinde dedi ki: hala hatalıyız dememişler su üstüne çıkmaya çalışıyor hala. hiç bir gerçek insan profil PP si yapılamazmış yasakmış. yersen... Dün bu tartışmayı inceledim. Bahsi geçen banlamayı gerçekleştiren mod açık açık "Atatürk Ermenileri soykırıma uğratmıştır, bu yüzden de controversial bir isimdir" anlamına gelen sözler söylemiş. Deseydi ki "oyunlarımızdaki görseller dışında fotoğraf kullanımına izin vermiyoruz, onu değiştirip oyunumuzdan bir fotoğraf kullanır mısınız" diye, hiç önemsenmeyecekti, ve belki kimsenin haberi olmayacaktı. Ama sanki moderatörün hiçbir hatası yokmuş da, sadece kural hatırlatması yapmışlar gibi davranılması, Paradox'un da körü körüne kendi modlarına yalakalık yapmaya çalışması, işin daha da büyümesine yol açmaktan başka bir şeye yaramıyor. Eminim HoI4'ü geliştiren kişiler, Atatürk'ün İTC'ini 1909 yılında terk ettiğini, ve "Ermeni Soykırımı" suçlamasında en ufak bir dahili bile olmadığını biliyordur. Ermeni Soykırımı denilen şeyin esas "controversial" şey olduğunun da farkındadır. Ama işte zamanında Kanada'ya göçmüş 25 yaşındaki bir cahil veledin eline her türlü yetkiyi vermişler, o da kendince sağa sola emirler yağdırıp duruyor. Paradox şirketi de gerizekalı PR'cılar tarafından yönetildiği için, but my rulezzzz" diye bu dangalak veledi korumaya çabalıyor. ABD / Kanada / İngiltere'de yaşamayan herkesi enayi zanneden şımarık veletler topluluğu... Sam, 24.09.2026 14:19 tarihinde dedi ki: https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/regarding-the-recent-discord-moderation.1942577/ game director şimdi cevap verdi resmi forumunda, review bombing işe yaradı. bu adamlar sadece güce tapıyor, ben moderasyon lideriyle geçen yıl streamerı korudukları için konuştuğumda “gidersen gidersin napalım” demişti. ahım tuttu. inanılmaz gerçekten adamlar hâlâ ısrarla konunun ne olduğunu anlamayı reddediyor. sanki "kurallara uyulmasın" istiyoruz gibi davranıyor. Tie_Fighter diye bir tip gördüm sayfada, "Things could be done differently, but people always choose the worst option. I hope everyone calms down and sees reason. The Internet is getting worse and worse, and campaigns like the one by the Turks are doing these things." gibi şeyler yazmış. Bu adamlar gerçekten mi gerizekalı yoksa gerizekalı taklidi mi yapıyor? Mesele Türklerin bok yemesi gibi davranmaya çalışıyorlar. Ama sen çıkıp yarın "Amerikada yaşayan herkes soykırımcıdır, tecavüzcüdür, köle tüccarıdır, o yüzden George Washington ve Abraham Lincoln tartışmalı işler yapan tartışmalı isimlerdir" desen, eminim ortalık ayağa kalkardı, ama bunlar yapılan işi değil buna tepki verilmesini yanlış bulmaya çabalıyorlar. Ayıp gerçekten. Eylül 24, 2026 Bone tarafından düzenlendi 3
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Laurelin, 24.09.2026 17:35 tarihinde dedi ki: bu arada bugun daha konusuodum sirketten birileri ile turk dik kafaliligi hakkinda lol az yermemisimdir fasist ve yanliz milletimi, cokta ofkeliyim ancak harbi cografya kader ve milletlerin karakteristik ozellikleri var. hirsiz, uckagitci, alcak, korkak, riyakar vs vs ama damarimiza basilinca harbiden tersimiz cok pis oluyo be. (zaten o kuyruk acisi 100 yildir ondan var lol) harbiden yabancilara turklere karsi savasma dersi versem, yikayin yaglayin, sevimlilik yapin. kandirin, kafasina vurun agzindaki lokmasini alin ama antagonize etmeyin diye veririm hueheu. hani bozkurt direk uyuyor, kucu kucu gibi her turlu pisligi, kallesligi yaparsin sallamaz ama hot zot dersen ormandan suru ile cikip parca pincik eder, ole acayip bi milletiz lol ya konu Türk dik kafalılığı felan da değil. Sen gidip ponçik İsveç'te bile böyle bir şey yapsan, tüm toplumu ve ülkeyi tehdit edersen tepki doğurur. Elbette hamaset söylemi aşkıyla "auuuu"layan kişiler de vardır da, alenen bir toplumun temeline hakaret ve iftirayla gidemezsin. Kaldı ki Fransa gibi "demokratik ve tatliş" bir ülkeden bile daha sakin bir toplumuz aslında.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 (düzenlendi) o ekrem değil de sanki "milliions must die soyjak" ya? yanına da orijinal soyjak'ı koymuş zaten tembel prompt vermiş o çıkmış gibi lol. ya muazzam bir revizyonizm var son yıllarda, mossad'ın yönlendirme parmağı bile olabilir. "roma'yı düşünüyorum her gün" memeleri vs ama bir yandan bizans değil doğu roma diye ciddi ciddi dövüşmeler. bilmem geçen yıl koyduğumda gördünüz mü ama yüzlerce sayfa ve yıllarca giden "bizans değil doğu roma" başlığında harcanan enerji, içine giriyorsunuz moldovalılar polonyalılar filan yunanlarla zerre ilgisi olmayan. ben çocukken roma emperyalist köleci filan diye ötelenirdi, asterix göğe çıkarılırdı filan şimdi roma reconquista olsun, ama aynı anda bizans'ı da doğu roma diye etiketleyelim, bunlarard arda gelen ajandalar. hani büyük oyun yiğen demiyorum ama stand alone complex gibi, ayrı ayrı hareketler birbirine ilişip aaa birgün bakıyorsunuz aslında türkiye ile savaşmak ok diye zaten bilinçaltından kamuoyu oluşturulmuş. ben "istanbul değil constantinople" kadar gördüğüm kadar hiçbir reconquista ajanda ittirmesi görmedim son yıllarda. Atatürk'ün itibarsızlaştırılması, hatta üstüne şaibe düşürülmesinin altında da "aslında oralar yunan anavatanı" anafikri var. bu da benim kendi hüsnü kuruntum değil gidip okuyabilirsiniz yukarıda reddit başlığında. "oraları çaldı yunanlardan o yüzden şaibeli evet" diyorlar izmir için. paradox başlığını sile sile benim beşinci sayfadaki mesajım ilk sayfaya gelmiş. silinmeyi hakeden şeyler vardı ama cidden çin tier. Eylül 24, 2026 Sam tarafından düzenlendi 1
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 (düzenlendi) abi kendi ulkesini kuran adamlarin ismini bilmio batililar, hani "benjamin frankline saygisizlik ettin! KOPEK" diye tepki vermio amerikali, churchill in heykeline bok filan atti protestocular BLM sirasinda kimse takmadi lol Turklerin ataturk konusundaki hassasiyetini anca bole uzak asya ulkelerinde gorursun 1-2 lider icin oda (muhammedi saymiyorum, bak oda ayri kafa) . Taylandin meshur krali filan hani, japonlar bile imparatorlarini bole korumuyor lol Eylül 24, 2026 Laurelin tarafından düzenlendi
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Sam, 24.09.2026 16:53 tarihinde dedi ki: o ekrem değil de sanki "milliions must die soyjak" ya? yanına da orijinal soyjak'ı koymuş zaten tembel prompt vermiş o çıkmış gibi lol. ya muazzam bir revizyonizm var son yıllarda, mossad'ın yönlendirme parmağı bile olabilir. "roma'yı düşünüyorum her gün" memeleri vs ama bir yandan bizans değil doğu roma diye ciddi ciddi dövüşmeler. bilmem geçen yıl koyduğumda gördünüz mü ama yüzlerce sayfa ve yıllarca giden "bizans değil doğu roma" başlığında harcanan enerji, içine giriyorsunuz moldovalılar polonyalılar filan yunanlarla zerre ilgisi olmayan. ben çocukken roma emperyalist köleci filan diye ötelenirdi, asterix göğe çıkarılırdı filan şimdi roma reconquista olsun, ama aynı anda bizans'ı da doğu roma diye etiketleyelim, bunlarard arda gelen ajandalar. hani büyük oyun yiğen demiyorum ama stand alone complex gibi, ayrı ayrı hareketler birbirine ilişip aaa birgün bakıyorsunuz aslında türkiye ile savaşmak ok diye zaten bilinçaltından kamuoyu oluşturulmuş. ben "istanbul değil constantinople" kadar gördüğüm kadar hiçbir reconquista ajanda ittirmesi görmedim son yıllarda. Atatürk'ün itibarsızlaştırılması, hatta üstüne şaibe düşürülmesinin altında da "aslında oralar yunan anavatanı" anafikri var. bu da benim kendi hüsnü kuruntum değil gidip okuyabilirsiniz yukarıda reddit başlığında. "oraları çaldı yunanlardan o yüzden şaibeli evet" diyorlar izmir için. paradox başlığını sile sile benim beşinci sayfadaki mesajım ilk sayfaya gelmiş. silinmeyi hakeden şeyler vardı ama cidden çin tier. o male loneliness epidemic ya. (bizans diil evet dogu roma bu arada dogru o lol, fatih kendine roma sezar i demezdi yoksa) roma takintisi tarihi birsey, amerikanin kurucu babalarida roma weeb i. e iste yeni roma diye kurduklari cumhuriyet, filibusterla, senato oyunlari ile filan gozumuzun onunde aynen roma gibi cokuyor. batili anlamiyor romayi harbi. cok grifter turedi birde stoicism saticilari, classic donem cok guzeldi kafasi vs vs. Nietche bile ozunde "ulan mis gibi medeniyet vardi, woke klise bok etti, bu dingil almanlara kaldi avrupa" diye yaziyor (ki cok sevsemde felsefesini, adam incel be riza baba) mossad in propagandasi baska ne olursa olsun anadolu cografyasinda oturmanin bir bedeli var. 1000 senedir coktuk, 1000 sene daha burada olcaz aga, 2000 yillik reich deluzyonu diil bu ehuhue. cok denediniz cikmiyoruz, cope
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 bpt haber rende binası kontrolünde. clash report, conflictTR, darkwebhaber, pusholder gibi. paylaşıp prim vermeyin
Öne çıkan mesajlar