Shadow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 (düzenlendi) Oyundan da kaldırsınlar madem yiyorsa, ermeni-yunan lobisi her yerde aynı. Eylül 23, 2026 Shadow tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 ben forumunda 20 yıl önce vic 1'den kendi ekledikleri Atatürk avatarını kullanıyorum, hala duruyor. çok daha tartışmalı karakterlerin avatarları da duruyor üstelik. ultra saçma olmuş.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 (düzenlendi) lol türklerin açtıkları başlıkları siliyorlar şimdi forumunda. demin mesaj attım, refresh ettim "oops thread yok" sayfası çıktı. steam forumunda ilk 10 sayfa komple spam, yoketmiş türkler. review bombing de uçmuş gitmiş %42'ye düşmüş son 30 gün. Eylül 23, 2026 Sam tarafından düzenlendi 1
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 gerçekten bu kadar gerizekalıca bir şeyi nasıl yaparlar inanılmaz akıl tutulması lmao
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Bir gecede 82 stockholm olabilir akıllı olsunlar!!
S-H Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 (düzenlendi) işgüzar bir admini kovalamak yerine bir de üste çıkmaya çalışarak büyük yanlış yaptılar, ülkemizin kadın voleyboldan sonra en güçlü olduğu alan sosyal medya linci. Eylül 23, 2026 S-H tarafından düzenlendi 1 3
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Daha da almamak lazım bunların oyunlarını, EU5i aldım en son ama özür dilemezlerse bundan sonra Fitkız ftw
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 (düzenlendi) size diyordum victoria 3'te nasıl bütün içerik güncellemelerinin anti-türk olduğunu, inanmıyordunuz. nato reddinden sonra değişti bayağı yaklaşımları. hafiye gibi aradım sorumlu mod kimmiş, İŞTE O MODLAR: https://forum.paradoxplaza.com/forum/members/chakerathe.1546598/ https://www.twitch.tv/chakerathe/about kısacası oyunla ilgili tek post atmayan zibidi lolcüyü mod yapmışlar o da bilmediği işte boğulmuş. ama paradox dediğim gibi moderasyona zerre söz ettirmeyen bir şirket, muhtemelen burunlarının dikine gidecekler o yüzden. zaten dolara dönünce satışlar düşmüştür, sallamazlar muhtemelen boykotu. cidden steam reviews olmasa BİR TEK rövanş imkanı yok tüketicinin. Eylül 23, 2026 Sam tarafından düzenlendi 2 1
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Sam, 23.09.2026 17:22 tarihinde dedi ki: ben forumunda 20 yıl önce vic 1'den kendi ekledikleri Atatürk avatarını kullanıyorum, hala duruyor. çok daha tartışmalı karakterlerin avatarları da duruyor üstelik. ultra saçma olmuş. "tartismali figur" 1
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Büyük kepazelik öyle böyle değil. Karl Marxi da banliyoruz diye sıvamışlar bir de. Yani “figür” olsa hadi neyse de, bir ülkenin kurucusu lan karşındaki.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 corpo fuckery ya low IQ insanlar calisio o islerde hep 1
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2026 %15'e düştü recent reviews steam'de, herhalde off-topic uyarısı devreye girer ama olsun. sadece bu başlığa izin verdiler, diğer herşeyi kitliyorlar (reddit) ya da siliyorlar (resmi forumda). bütün anti-türk redditurdler doluşmuş zaten bizans larper yarısı komünitenin. birinin hesabı hacklenmiş, banlanmış, geri açılırken böyle çıkmış mesele.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Bunlarin default forum avatarlari arasinda ataturk vardi zaten, sacmalamislar
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Sadece bu oyunla sınırlı kalmasın bütün paradox oyunlarını review bomblayalım.
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 yanlış yere atmış oldum ya, öbürünü silin bari
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Bende sadece tyranny ve shadowrunlar varmış, paradoxta olduklarını bile hatırlamıyorum. Ama negatiflerimi verdim yorumlarımı yazdım zerre suçluluk hissetmeden 10 yıl önce bayıla bayıla oynadığım tüm oyunları gömdüm. 1
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Hmm..ulan zaten sevdiğim bir kaç firma vardı, neyse bende bendeki bütün oyunlarına (nerdeyse hepsi) bunu döşedim. Spoiler -Mustafa Kemal Pasha has disproved the adage, "Where is a Turk his own master?" by substituting the answer, "In Turkey! " for the usual retort, "In hell." These words sum up the fundamental characteristics of Kemal's policy. He stands today as the Emancipator of Turkey. He has lifted the people out of the slough of servile submission to alien authority, brought them to a realization of their inherent qualities and to an independence of thought and action. TIme Magazine, 24 March 1923 Atatürk was known as a humanitarian, statesman and military genius. From Mahatma Gandhi to John F Kennedy, and Winston Churchill to Fidel Castro, Atatürk’s revolutions, approach to global issues and modernisation of Turkey won the praise of world leaders. if you want to learn more: https://ataturkscholarship.com.au/about-ataturk/ 1
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 (düzenlendi) Ben de başlık neden hortladı diyordum, tamamen alakasız başka bir yerde görünce konudan haberdar oldum. Belli konularda boykot işe yarıyor. Bu da en azından geçici de olsa bi rahatsızlık verir. Sevdiğim firmaydı da canları cehenneme artık. Bir de şöyle olaylar için yeni başlık açın yahu, oyuna update çıktı heralde deyip geçiyorduk, dünden beri başlık aktif olmasına rağmen esas konuyu kaçırıyorduk Eylül 24, 2026 Rewendor tarafından düzenlendi
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Grego, 24.09.2026 13:08 tarihinde dedi ki: yanlış yere atmış oldum ya, öbürünü silin bari şunu atmaya gelmiştim, bende de birkaç oyunu varmış eve gidince bombalama
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Stellaris (ve taaa ilk çıktığında tamamen modernize ettiği esas 90'ların muhteşem Master of Orion oyunu) acayip gönül bağım olan bir oyundu. Tatsız oldu, ama tavır şart.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/regarding-the-recent-discord-moderation.1942577/ game director şimdi cevap verdi resmi forumunda, review bombing işe yaradı. bu adamlar sadece güce tapıyor, ben moderasyon lideriyle geçen yıl streamerı korudukları için konuştuğumda “gidersen gidersin napalım” demişti. ahım tuttu. 1
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 (düzenlendi) Açıkça yalan söylemiş göstere göstere ermeni soykırımı reröresi yapan modlardan sonra "Atatürk'le bi derdimiz yoktu, genel kural" diyerek. "Atatürk'e haksızlık ettik özür dileriz" yerine "Hiç öyle bişi demedik ki biz, konu başkaydı kim olursa olsun gerçek insan fotosu koymak yasaktı" diyerek öbür tarafı kızdırmadan ortayolculuk oynamış. Yine de ders almışlar heralde biraz ki bu açıklama gelmiş. Eylül 24, 2026 Rewendor tarafından düzenlendi 1
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2026 hala hatalıyız dememişler su üstüne çıkmaya çalışıyor hala. hiç bir gerçek insan profil PP si yapılamazmış yasakmış. yersen... 1
Öne çıkan mesajlar