Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 4 Discord Atatürk resmi skandalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ben forumunda 20 yıl önce vic 1'den kendi ekledikleri Atatürk avatarını kullanıyorum, hala duruyor. çok daha tartışmalı karakterlerin avatarları da duruyor üstelik. ultra saçma olmuş.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

lol türklerin açtıkları başlıkları siliyorlar şimdi forumunda. demin mesaj attım, refresh ettim "oops thread yok" sayfası çıktı.

steam forumunda ilk 10 sayfa komple spam, yoketmiş türkler. review bombing de uçmuş gitmiş %42'ye düşmüş son 30 gün.

Sam tarafından düzenlendi
  • Haha 1

işgüzar bir admini kovalamak yerine bir de üste çıkmaya çalışarak büyük yanlış yaptılar, ülkemizin kadın voleyboldan sonra en güçlü olduğu alan sosyal medya linci.

S-H tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
  • Haha 3

size diyordum victoria 3'te nasıl bütün içerik güncellemelerinin anti-türk olduğunu, inanmıyordunuz. nato reddinden sonra değişti bayağı yaklaşımları.

hafiye gibi aradım sorumlu mod kimmiş, İŞTE O MODLAR:

https://forum.paradoxplaza.com/forum/members/chakerathe.1546598/

https://www.twitch.tv/chakerathe/about

kısacası oyunla ilgili tek post atmayan zibidi lolcüyü mod yapmışlar o da bilmediği işte boğulmuş. ama paradox dediğim gibi moderasyona zerre söz ettirmeyen bir şirket, muhtemelen burunlarının dikine gidecekler o yüzden. zaten dolara dönünce satışlar düşmüştür, sallamazlar muhtemelen boykotu.

cidden steam reviews olmasa BİR TEK rövanş imkanı yok tüketicinin.

Sam tarafından düzenlendi
  • Like 2
  • Haha 1
Mesaj tarihi:
Sam, 23.09.2026 17:22 tarihinde dedi ki:

ben forumunda 20 yıl önce vic 1'den kendi ekledikleri Atatürk avatarını kullanıyorum, hala duruyor. çok daha tartışmalı karakterlerin avatarları da duruyor üstelik. ultra saçma olmuş.

"tartismali figur"

GJJEUD3XgAAxlMw.jpg

trick-question-how-many-men-in-the-pictu

• Haha 1
Mesaj tarihi:

%15'e düştü recent reviews steam'de, herhalde off-topic uyarısı devreye girer ama olsun.

sadece bu başlığa izin verdiler, diğer herşeyi kitliyorlar (reddit) ya da siliyorlar (resmi forumda). bütün anti-türk redditurdler doluşmuş zaten bizans larper yarısı komünitenin.

ootl-what-has-euv-done-to-disrespect-ata

birinin hesabı hacklenmiş, banlanmış, geri açılırken böyle çıkmış mesele.

Mesaj tarihi:

Bende sadece tyranny ve shadowrunlar varmış, paradoxta olduklarını bile hatırlamıyorum. Ama negatiflerimi verdim yorumlarımı yazdım zerre suçluluk hissetmeden 10 yıl önce bayıla bayıla oynadığım tüm oyunları gömdüm.

MqduUc.gif

• Like 1
Mesaj tarihi:

Hmm..ulan zaten sevdiğim bir kaç firma vardı, neyse bende bendeki bütün oyunlarına (nerdeyse hepsi) bunu döşedim.

Spoiler

-Mustafa Kemal Pasha has disproved the adage, "Where is a Turk his own master?" by substituting the answer, "In Turkey! " for the usual retort, "In hell." These words sum up the fundamental characteristics of Kemal's policy. He stands today as the Emancipator of Turkey. He has lifted the people out of the slough of servile submission to alien authority, brought them to a realization of their inherent qualities and to an independence of thought and action.

TIme Magazine, 24 March 1923

Atatürk was known as a humanitarian, statesman and military genius. From Mahatma Gandhi to John F Kennedy, and Winston Churchill to Fidel Castro, Atatürk’s revolutions, approach to global issues and modernisation of Turkey won the praise of world leaders. 

if you want to learn more:
https://ataturkscholarship.com.au/about-ataturk/

• Tesekkurler 1

Ben de başlık neden hortladı diyordum, tamamen alakasız başka bir yerde görünce konudan haberdar oldum. 

Belli konularda boykot işe yarıyor. Bu da en azından geçici de olsa bi rahatsızlık verir. Sevdiğim firmaydı da canları cehenneme artık.

Bir de şöyle olaylar için yeni başlık açın yahu, oyuna update çıktı heralde deyip geçiyorduk, dünden beri başlık aktif olmasına rağmen esas konuyu kaçırıyorduk 😕 

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Stellaris (ve taaa  ilk çıktığında tamamen modernize ettiği esas 90'ların muhteşem Master of Orion oyunu) acayip gönül bağım olan bir oyundu. Tatsız oldu, ama tavır şart.

Açıkça yalan söylemiş göstere göstere ermeni soykırımı reröresi yapan modlardan sonra "Atatürk'le bi derdimiz yoktu, genel kural" diyerek. "Atatürk'e haksızlık ettik özür dileriz" yerine "Hiç öyle bişi demedik ki biz, konu başkaydı kim olursa olsun gerçek insan fotosu koymak yasaktı" diyerek öbür tarafı kızdırmadan ortayolculuk oynamış. Yine de ders almışlar heralde biraz ki bu açıklama gelmiş.

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Like 1
  • Yeni Oluştur...