Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lovecraft0Z, 15.04.2026 08:38 tarihinde dedi ki:

Vay be yaşlı kodcuları şutluyorlar demek 🙂 işin kötü tarafı hep dedim ki yıllarca tecrübe edineceğim için yerim iyice sağlamlaşır, teknoloji tam tersi bir yöne getirdi bizi, hakkaten ters köşe olduk. Kırk yaşından sonra iş arıycaz şimdi

noldu son durum ,yeni işe başlandımı

Mesaj tarihi:
Laurelin, 14.08.2026 18:35 tarihinde dedi ki:

siz ikiniz bilionuz isin detayini bi lol. olene kadar mokoko ya gidiyor iste is, tahtada piyonlarini korumak icin yaptiklari blunder da amerikaya sah cekicek acik verdiler bana

Valla şu işten bi milyon euroları doldur cebe de değsin. Bi biranı içerim Amsterdam'da hakkını alınca 🙂 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
miyaw33, 14.08.2026 20:51 tarihinde dedi ki:

noldu son durum ,yeni işe başlandımı

Hocam ben saldım Tr'yi,  Goethe B1 vardı onu B2 yaptım Almanyaya gidiyorum,
orada iş ararım artık 🙂

lovecraft0Z tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
Rewendor, 14.08.2026 20:30 tarihinde dedi ki:

Valla şu işten bi milyon euroları doldur cebe de değsin. Bi biranı içerim Amsterdam'da hakkını alınca 🙂 

para umrumda degil, sorumlular yargilanicak. is arkadasim pisi pisine hayatini kaybetti, yeni dogan cocugu annesini tanimadan buyuycek

ya bunu icerde hallederler yada toplum onunde

kendi tazminatimi ve ustune coktuleri primlerimi alinca soz istanbulda parti vericem ama

Mesaj tarihi:

yazamam detaylari malum nedenler ile ama ongorulebilir olum, ustunu orttuler.

Afrika diil avrupanin gobegi

https://www.ad.nl/binnenland/gevonden-lichaam-is-van-vermiste-marjolein~a20b7fa2/

https://www.bd.nl/binnenland/familie-overleden-marjolein-38-bedankt-iedereen-voor-meezoeken-en-vraagt-foto-s-offline-te-halen~a03bce89/

yazamadigim cok sey var buraya, eger en ufak bir cirkeflik daha yaparlarsa gokyuzunu baslarina indiricem

• Yeni Oluştur...