Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lovecraft0Z, 15.04.2026 08:38 tarihinde dedi ki:

Vay be yaşlı kodcuları şutluyorlar demek 🙂 işin kötü tarafı hep dedim ki yıllarca tecrübe edineceğim için yerim iyice sağlamlaşır, teknoloji tam tersi bir yöne getirdi bizi, hakkaten ters köşe olduk. Kırk yaşından sonra iş arıycaz şimdi

noldu son durum ,yeni işe başlandımı

Mesaj tarihi:
Laurelin, 14.08.2026 18:35 tarihinde dedi ki:

siz ikiniz bilionuz isin detayini bi lol. olene kadar mokoko ya gidiyor iste is, tahtada piyonlarini korumak icin yaptiklari blunder da amerikaya sah cekicek acik verdiler bana

Valla şu işten bi milyon euroları doldur cebe de değsin. Bi biranı içerim Amsterdam'da hakkını alınca 🙂 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
miyaw33, 14.08.2026 20:51 tarihinde dedi ki:

noldu son durum ,yeni işe başlandımı

Hocam ben saldım Tr'yi,  Goethe B1 vardı onu B2 yaptım Almanyaya gidiyorum,
orada iş ararım artık 🙂

lovecraft0Z tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
Rewendor, 14.08.2026 20:30 tarihinde dedi ki:

Valla şu işten bi milyon euroları doldur cebe de değsin. Bi biranı içerim Amsterdam'da hakkını alınca 🙂 

para umrumda degil, sorumlular yargilanicak. is arkadasim pisi pisine hayatini kaybetti, yeni dogan cocugu annesini tanimadan buyuycek

ya bunu icerde hallederler yada toplum onunde

kendi tazminatimi ve ustune coktuleri primlerimi alinca soz istanbulda parti vericem ama

Mesaj tarihi:

yazamam detaylari malum nedenler ile ama ongorulebilir olum, ustunu orttuler.

Afrika diil avrupanin gobegi

https://www.ad.nl/binnenland/gevonden-lichaam-is-van-vermiste-marjolein~a20b7fa2/

https://www.bd.nl/binnenland/familie-overleden-marjolein-38-bedankt-iedereen-voor-meezoeken-en-vraagt-foto-s-offline-te-halen~a03bce89/

yazamadigim cok sey var buraya, eger en ufak bir cirkeflik daha yaparlarsa gokyuzunu baslarina indiricem

• Tesekkurler 1
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ihtar cektim tekrar, lanet olasi federalleri uzerinize salarim mealli (breaches will be reported swiftly to the Trump admin under applicable federal law).

temu elizabeth holmes eu daki senior leaderimdan alip amerikada ise gecen ay baslayan yeni CFO nun (oncekini yolladilar) sag kolunun altina atamislar 24 saatte. HR, senior leaderim filan herkes arazi, mailim containment. hersey frozen vs vs

avengers-avengers-level-threat.png

buyuk turkiye, CIMER E BILDIRIRIM demeden is yaptiramiosun kimseye, sonra got korkusundan uc bucukluyorlar aylarca kor sagir dilsiz oynadiktan sonra

Laurelin tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

iyi bisiden cok savas alanini belirlemeyi basardim, tempoyu ve angajmani ben belirliyorum. 

rutin bir avrupa labor dispute olarak framelemeye calistilar, iste mudurum pislik, ayrimcilik gordum vs. 

EU subsidiary den genel merkeze aldilar iste "sorunu", kanserli hucreyi izole etme haketi, istedigim oydu. simdi genel hukuk musavirinin ofisi ile olucak settlement gorusmeleri, yerel eu avukatlari ile diil. bitmedi daha ama forum u degistirdik. bakalim buradan nereye gidicek, patlarsa hepiniz duyucaksiniz zaten lol

HRekekOawAAe82f?format=webp&name=medium

95b2014ab03ba5f9d1a03464b4864f20

Mesaj tarihi:

815368019_4344362502494472_6722831145155

hani hicbir yorum yapamiyorumda sahsim olarak yaziyim

ilerde CEO filan olursam, paradox oyunu veya iyi mekanikli baska 4x koyucam yonetici hiring surecine. bole al oyunu (victoria veya cities misal) bi oyna, gameplayini kaydet yolla olur ise alim surecim.

bole stability nedir, sliderlar nedir filan 101 gostericekler. 

bole 20 farkli province e plansiz programsiz, resourcelara filan bakmadan keyfi altyapi yatirimi yapiyormu

salak gibi vergileri arttirip insurgency korukluyormu bu surecte

bole 3-4 turnde bir devletin yonetim sistemini komple degisitirip stabilitye siciyormu

bole acemi olursunya bu excel simlerini basladiginda. ilk 5-6 saat yavas yavas oynarsin, sonra dunnin krueger gelir. dur lan orayada onu yapiyim, sagimda solumda herkese savas aciyim, hic gerek yokken kafesteki kekligi durtiyim

5-6 turn anlamazsin bole, sonra 10-15 turn gecince income negatife girer, dengeliycem diye daha sacma isler yaparsin, sonra bakarsin o sacma islerden ic savas vs cikar, kiskirttigin dusmanlar coker ustune filan sonra ciglik atar, oyunu kapar, aylarca oynamazsin filan. hepimiz yasadik hani. 

ole iste, haberle filan alakasi yok

images?q=tbn:ANd9GcTbjG5TlfWU6P1HOeoz3w_

• Haha 2
Mesaj tarihi:

woqff.jpg?a497208

Alıntı

This will probably be taught in business schools for years as an example of how a company can be so confident in its brand that it gives away its own market share.

aGd9nW0_700b.jpg

ulan yazabilsem keske fuckeryi fsdadfdsds

IPA_IPA28093819.jpg

• Yeni Oluştur...