Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S-H, 17.04.2026 21:12 tarihinde dedi ki:

şimdilik ilk topta yemedik en azından. ali sowe ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor 40 metreden çatala çakacak sanki.

Senin ağzını öpeyim 

• Haha 1
Mesaj tarihi:
samaella, 17.04.2026 21:16 tarihinde dedi ki:

Senin ağzını öpeyim 

çağların ağzını öp abi, 10 kişi olsak çağlar pozisyonda olmasa biri 'bu adam bomboş oraya gideyim' derdi golü yemezdik.

Mesaj tarihi:
S-H, 17.04.2026 21:19 tarihinde dedi ki:

çağların ağzını öp abi, 10 kişi olsak çağlar pozisyonda olmasa biri 'bu adam bomboş oraya gideyim' derdi golü yemezdik.

Yanında ve etrafta 1 tane adam var, görüyor, bakıyor ve adamı arkasında bırakıyor. Çok garip adam ya

Mesaj tarihi:

Okan'ı en çok eleştirdiğimiz konu oyuna sonradan müdahalelerdeki etkisizlği. Baksın da bu maçtan örnek alsın. Bak Fener'e nasıl tek müdahalede döndürdü maçı. Bizimki daha kurtarıcı diye Ahmet Kutucu alsın oyuna. Adamlar tek müdahaleyle çeviriyo maçı. Tak eski futbolcusuna gösteriyo zorlama kırmızıyı, giden maç geri geliyo 🙂 

Mesaj tarihi:

ordan yenmez ya

birde niye hep bu tarz dramatik durumlar bizi buluyor. 

izlerken rize gelemiyor duran top filan vermeyelim son dk diye izliyoruz resmen. çünkü kesin birşey oluyor. ederson oldu bu sefer.

Mesaj tarihi:
Liebe, 17.04.2026 22:19 tarihinde dedi ki:

Aga kaleye 75 metre ya orda faul olsa nolur olmasa nolur 

savunma olarak 100 tane hata sayarsın orayı görmezden gelmiyorum da e faul yok yani olmayacak şeyden neden gol yiyoruz, saçmalık bu.

Mesaj tarihi:
fresia, 17.04.2026 21:54 tarihinde dedi ki:

kerem 25milyon euro

cvbdfgsdfjghlşsdfgisşdjkfghşksjdfghsdjfghsdjklfghjdksf

kapatmıştım sinirden keyfim yerine geldi

Mesaj tarihi:
S-H, 17.04.2026 22:44 tarihinde dedi ki:

savunma olarak 100 tane hata sayarsın orayı görmezden gelmiyorum da e faul yok yani olmayacak şeyden neden gol yiyoruz, saçmalık bu.

yazık olmuş ya olur böyle şeyler fitbol

• Yeni Oluştur...