ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 benim kızın arkadaşı ailesiyle bizdeydi misafir. adam da fenerliydi beraber izledik maçı. golden sonra kafamı duvarlara vurdum kahkahalar atarak. adam manyak bu dememiştir inşallah. ederson seni ömrümce unutmayacağım.
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 senede 12m avro alıp bu kadar maçta bu kadar bariz sıçan kaleci yoktur sanırım futbol tarihinde bile, adam tam bir felaket yahu. nerden sardık başımıza denyoyu, şimdi bu maaşa kimse de almaz zaten kaldı 3-4 sene elimizde. 1
S-H Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 Shadow, 17.04.2026 23:29 tarihinde dedi ki: senede 12m avro alıp bu kadar maçta bu kadar bariz sıçan kaleci yoktur sanırım futbol tarihinde bile, adam tam bir felaket yahu. nerden sardık başımıza denyoyu, şimdi bu maaşa kimse de almaz zaten kaldı 3-4 sene elimizde. kağıt üzerinde çok iyi transfer, sahada üç maçta bir hatalı gol yiyor.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 ulan ben üzüldüm şu maçta şu hata nasıl yapılır ya akıl alır gibi değil. bunun dışında geçen hafta gs için aynısını düşünmüştüm bu hafta fenerbahçe şu maçta çok net farklı kazanması gereken maçta rezil oynadı kendi sahasında şu maçı kazansa taraftar gaza gelecek derbilerde zaten iyisin belki haftaya şampiyon olacaksın cidden rezalet. bir denizli faciası kadar rezil bir maç, ben üzüldüm lan resmen aşdjsdgş. Şampiyon olmamak için elinden geleni yapıyor 3 takımda. Trabzonspor geçen hafta kazanmış olsa şuan çok büyük avantaj elde edecekti, GS çok kötü hala her şey olabilir
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 S-H, 17.04.2026 23:36 tarihinde dedi ki: kağıt üzerinde çok iyi transfer, sahada üç maçta bir hatalı gol yiyor. Guvardiola ile nasıl bir ilişkileri vardıysa artık onca sene oynadı Citynin en prime zamanlarında, heralde elinde gizli kaseti falan vardı lel
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 City'nin kalesinde sen de oynarsın ya, kalesine top gelmiyodu ki adamların. Guardiola Barça'dayken de kalecileri Valdez'di yani, adam kaleciye gerek görmüyo oynattığı futbolda. 1
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2026 (düzenlendi) Shadow, 18.04.2026 00:37 tarihinde dedi ki: Guvardiola ile nasıl bir ilişkileri vardıysa artık onca sene oynadı Citynin en prime zamanlarında, heralde elinde gizli kaseti falan vardı lel Guardiolanın bu sorulara cevabı şöyleydi. Neden onun hatasını görüp takımın oyununa katkısını görmüyorsunuz. Kaç atağı başlatıp kaç gole yardım ettiğini. Ederson takımda kalmalı.Yönetim bütünü görmeyenleri dikkate almamalı.Yıllaraca çok iyi oyuncuları boşuna kaybettik. Nisan 17, 2026 kizillelma tarafından düzenlendi Ederson 1
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 https://www.instagram.com/p/DXP2jJDjHvm/
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 Cidden şeytandan niye kupa alıyoruz anasını satayım. Rothschild bile yapmaz bunu. 1
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 90+7 de kapatmıştım kırmızı kart + penaltıyı görünce. sunu görünce iyi elimizden almışsınız edersonu ya. Transfer caliminiza kurban. 1
S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 uğurcanı ilk biz istemiştik aslında ama araya futbol içinden dışından tonla adam girince transfere engel oldular. 1
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 Uğurcan zaten doğuştan GSli, bize gelse de anca Ederson gibi oynardı.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 yine yanlış hatırlamıyorsam uğurcan transfere olumlu yanıt vermişti.
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 Başta Uğurcan istedi gelmeyi ama TS bırakmam dedi, malum GSnin pilot takımı adamlar. ama gönlü GSde aslında hep söylenirdi yani bu, GS maçlarında salardı FB maçlarında panter kesilirdi falan biliyonuz işte Ederson geleceğine Livakoviç kalsaydı pek bişey değişmezdi bence kalecilik anlamında, ikisi de çöp, ha Ederson BRE'li olduğu için ayağı düzgün ekstradan o kadar.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 'devlet' kanalının spikerleri akşam yine bilinçaltlarını kusma şovu yapmış.
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Onların ve onlar gibi olanların bilinçaltlarını havada yakalayıp müsait bir şekilde ağızlarına geri sokocak kişiyi bekliyoruz ..
S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 kizillelma, 20.04.2026 19:39 tarihinde dedi ki: Onların ve onlar gibi olanların bilinçaltlarını havada yakalayıp müsait bir şekilde ağızlarına geri sokocak kişiyi bekliyoruz .. siyasi bir oluşum var orada, seçimleri beklemekten başka çare yok.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 ana bugünmüş maç. sıfır umutluyum.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 (düzenlendi) Konyaya karşı da, 1 pozisyona bile giremedik elemdüllah. 4 defans, 3 6/8… ve kaleci 8 kişi napıyon olm defansta. Bekler zaten kanat bek değil, bindirdikleri yok. Bir sıfıra ineyim orta yapayım yok, oradan da kayıpsın… Orta yapsan vuracak adam yok, zaten çoğu orta dağlara taşlara… Şut çekecek adamın da yok… Bu kadro, nene-muşamba-kerem 4-3-3 kontra atak oynar anca. Ara top def arkası. Profil müsait değil. Nisan 21, 2026 samaella tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar