Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kimse sutten cikmis ak kasik degil, muhabbetlerin anlamsizligi o zaten. 3-5 para etmez futbolcular uzerinden de genelleme yapmayacagim klupler icin, kimler giydi bu formalari.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Incentivization. O yuzden penalti, penalti gibi olmali diye katildigim bir laf var. 

orta sahada kendini atmanin getirisiyle ceza sahasinda atmanin bir degil. O yuzden yok dokundu, yok darbe var filan bunlar yalan ve VAR yuzunden ayyukasi cikti. Penalti sayilari dogruluyor zaten, bunlari konusmustuk. Cogu uydurma penaltilarin darbe var yeterli bir arguman degil, hemen birakiyor futbolcular.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

penaltı bu işin kaymağı. orta sahada kendini atmanın getirisi de süreklilik olmasa önemsiz olabilir ama gs'de süreklilik var o yüzden oyuna etkisi de var.

1. rakibe haksız kart gördürebiliyosun, sarı kartlı oyuncu maçın geri kalanında eli ayağı bağlı oynuyor veya kırmızı kart görüyor.

2. kalende göreceğin tehlikeli atağı sonlandırabiliyosun. anadolu takımının canı ne zaten maç boyunca yapabileceği 3-4 tehlikeli atak, onların da yarısını iç ediyosun.

3. tehlikeli yerden serbest vuruş kazanıp gol tehlikesi yaratabiliyorsun.

• Like 1
Mesaj tarihi:

Fenerbahçe'nin derbi için yaptığı 'VAR odasında her iki takımdan da gözlemci bulundurulması' başvurusu reddedildi. Ret gerekçesi olarak Galatasaray'ın bu talebe onay vermemesi gösterildi; zira TFF, bu uygulamayı ancak her iki kulübün de ortak talebi olması halinde kabul ediyor.

🤡

Mesaj tarihi:
S-H, 26.04.2026 18:54 tarihinde dedi ki:

rize maçına kadar %100 kazanırız diyodum ama hiç umudum kalmadı artık, osimhen de oynuyomuş zaten. 

Hava topunda osimhenin koluyla skriniar'ın elmacık kemiğini kırması ve bu sefer onun maske takmaya başlaması falan da olursa ben lanetli olduğumuza inanırım artık 

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 26.04.2026 19:06 tarihinde dedi ki:

Hava topunda osimhenin koluyla skriniar'ın elmacık kemiğini kırması ve bu sefer onun maske takmaya başlaması falan da olursa ben lanetli olduğumuza inanırım artık 

başımıza gelmeyen kalmadı, bu da olur hiç şaşırmam.

Mesaj tarihi:
yusema, 26.04.2026 19:33 tarihinde dedi ki:

1 haftadır ne ağladılar ya. 

okanın açıklamaları okurken kendimi akit haberi okur gibi hissediyorum, tam bir kırıntı, yetiştiği kültürün hakkını veriyor.

• Like 1
Mesaj tarihi:

ostervolde çok zekasız bir adam ya. şurada sarı yesen ne olacak. aptal aptal hareketleri var bu herifin.

al çıktı işte sıra durduk yere sarı yedi adam ya. göndersinler gitsin bu adam ya. 

• Like 1
  • Yeni Oluştur...