Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

kanteeee!! are you player! 

takım tamamen boka dönmüş ama kante ayrı bir seviyedeydi bu akşam, haram olsun aldığın 10larca milyon euro bir de hacı olacak deyyus

tedescoyu da artık destekleyecek bir durum kalmadı, hep aynı değişiklikler aynı oyun planları, konyaya karşı bile 3 ön libero ile falan oynamak bu ne la artık, ya aykut gelir ya da mezardan daum kalkar gelir artık bu takımın başına

GS de duble yapar bu sezon bu gidişle...

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Llama, 21.04.2026 23:16 tarihinde dedi ki:

yeminlen fenerli olmak zor is

besiktasli olmaktan da beter

doğru, ben bjk li olarak bayağı dert ediyordum ama şu son maç şampiyonluk kaçırma travmaları falan çok ağır şeyler. Allah sabır versin herkese.

Mesaj tarihi:

Tedesco işin ne kadar için de bilmem, iyi kötü bir şeyler yapmaya çalışan nesyri ve duranı gönderip no name çocuğu golcü diye getiren yönetime yazar bu sezon bence. Devre arası kante bizim son ihtiyacımızdı, sırf sansasyon yaratacağız diye işleyen orta saha katledildi, genduzi fred İsmail alvarez her türlü bizi götürürdü zaten pozisyon yok son 2 maç ulan bu nasıl kaçar diyeceğimiz, böyle hücum hattı mı olur?

Mesaj tarihi:

Çocukta da en ufak bir topçu ışığı Yok ya. O kadar maç oynadı şöyle insanı şaşırtan bir tane bile hareketi olmadı. İyi topçu kendini illa bir şeyle belli eder trabzon'daki oulai mesela.

Mesaj tarihi:

Daha çok genç adam olur bence ama şampiyonluk kovaliyosun, Forvet ihtiyacın var . 2 forvet gönderip yerine  dünya kadar para vererek Kante ve sidikli bir genç getirmek. İşte vizyon budur. Late dönem Ali koç'unu  aratıcak Sadettin belli oldu.  

Mesaj tarihi:

duran gelmeden önce basında talisca-duran iki bencil tip nasıl olacak? mental olarak çok problemli adam falan yazıyorlardı. Hadi aldın bu riski kadrona kattın da devre arasında tüm stratejini duran'ın kalması üzerine nasıl yaptın? Güven yalçın'ı al ya, cenk kalsın daha çok skor katkısı olurdu. 

ziraati sallayan yok da ben fenerin çok uzak olduğunu düşünmüyorum gs galibiyeti ile iş bambaşka boyut alıyor zaten. Tabii hem fener hem de beşiktaş için şu son 3 sezonun en kolay yarışıydı burada bile geri kalıyorsan artık gs dominasyonunu kabullenmekten başka çare yok. 

Masticore, 22.04.2026 09:41 tarihinde dedi ki:

Daha çok genç adam olur bence ama şampiyonluk kovaliyosun, Forvet ihtiyacın var . 2 forvet gönderip yerine  dünya kadar para vererek Kante ve sidikli bir genç getirmek. İşte vizyon budur. Late dönem Ali koç'unu  aratıcak Sadettin belli oldu.  

Top kontrolü, top sürmek, pas vermek (beceri olarak değil, topun şiddeti olarak), hava topu? Yani hiçbir şey olmaz mı bir adamda yahu. Bunlar 20 yaşında düzelebilecek özellikler değil ya.

samaella tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Acikcasi fenerin kepenkleri kapamasini ben de anlamadim. Totem motem degil gs les gibi top oynuyor. Orta saha filan hal getire Torreira kafa olarak burada degil, takim kopuk kopuk.

lig bitmis olmaktan cok uzak su an.

Mesaj tarihi:
Aiko, 22.04.2026 09:24 tarihinde dedi ki:

penaltıyı vermesine şaşırdım valla. kesin bugün gs de doğranacak

söylemiştim.

bir daha maç saatlerinde @Liebe ile cs girmeyeceğim.. 

Mesaj tarihi:
Aiko, 23.04.2026 10:01 tarihinde dedi ki:

söylemiştim.

bir daha maç saatlerinde @Liebe ile cs girmeyeceğim.. 

Ya o değil csde de 12 sene mühlet verdim yine aynı aiko tek fark o seneden beri fenerbahçe şampiyon olamıyor dgdfds

Shadow, 23.04.2026 14:21 tarihinde dedi ki:

şu sarı kafalar tam bir illet ya

hakem aldatmaya yönelik harekete sarı kart gelmedikçe düzelmez.

hem futbolcular için hem hakem için de çok zor, yanından biri geçse veya geçmese bile sürekli yerde can verir gibi kıvranan adamlar var. hakem olarak nasıl yorumlayacaksın pozisyonu sürekli acaba bi şey oldu ve görmedim mi tedirginliği, e futbolcu olarak daha zor, her an haksız kart görebilirsin, mücadele etmek, topa müdahale etmek zor, onların açısından on numara tezgah.

S-H tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...