Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shadow, 26.04.2026 23:19 tarihinde dedi ki:

4d7ef861-1a1a-4070-8823-6464b668c9d0.png

şu mayışlara bak şu mayışlara hey yavrum heyyy edersson haram zıkkım olsun aldığın paralar, 12m biliyorduk 13,75miş aslında.

emre morun ismail yüksek'ten 2 kat daha fazla kazanması 😞

Mesaj tarihi:

Tedesco gitmiş. Yanlış zamanda geldi takımın başına. Fena da iş çıkarmadı. Ben razıyım bu adamdan. Ali Koç denen herif düzgün zamanda kongre yapıp takımı salsaydi belki bambaşka olurdu herşey. İleride büyük takımlarda büyük yerlere gelecegine inanıyorum.

Mesaj tarihi:

en az suçu olan adamı yollamışlar. doğru düzgün bir transfer sezonu geçirememiş, takımla bir yaz kampı yapamamış, bir forvet bile alınmamış üstüne var olanlar yollanmış yani bu durumda birine başarısız demek adaletli olmaz. keşke yönetim gitseydi de tedesco kalsaydı.

• Like 2
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
orc_lord, 27.04.2026 23:00 tarihinde dedi ki:

Tedesco'ya üzüldüm yazık oldu 🥺

abi sen kalmasını istersin tabii TRnin bayerni olma yolunda gidiyonuz, seneye de 5'i bir yerde gelirse ohhhhhh 

allah bilir koçta kalsın diyordunuz asdffasds

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Mert Günok 2m avroya yakın alıyormuş, o as kaleci olsun seneye ya, yanına Tarık tamam işte ikisi de altyapımız çıkışlı. çok lazımsa Berkeyi de getirsinler ama yabancı hakkı kalede harcanmasın artık.

Mesaj tarihi:
Liebe, 17.09.2025 22:11 tarihinde dedi ki:

yine mükemmel transfer / hoca zamanlamalarımız sağolsun 1 şampiyonluk ihtimalimiz daha gitti. 

sene sonunda tedescoyu kovar ismail kartalı getiririz, yeni oyuncular geç gelir transferler sarkar sezona yarım yamalak başlanır 2015'ten beri aynı senaryu 12.ye izleriz. 

Mesaj tarihi:

Şansal Büyüka: “Mehmet Ali Aydınlar ile konuştum, birinci ağızdan öğrendim; aday olacak. Çok güçlü bir yönetim kuracağını düşünüyorum. Bürokrasi ile de arası iyidir.”

hadi bakalım yanak okşatma sırası bizde, ama olsun şampiyonluk gelecekse katlanacazzzz

Mesaj tarihi:
Shadow, 28.04.2026 00:54 tarihinde dedi ki:

Şansal Büyüka: “Mehmet Ali Aydınlar ile konuştum, birinci ağızdan öğrendim; aday olacak. Çok güçlü bir yönetim kuracağını düşünüyorum. Bürokrasi ile de arası iyidir.”

hadi bakalım yanak okşatma sırası bizde, ama olsun şampiyonluk gelecekse katlanacazzzz

Bu adamı sevmezler. 3 temmuzun tüm sorumluluğunu bundan biliyor fenerliler. Karşısına aday olan adam seçilir. Bilal Erdoğan aday olsa bundan çok oy alir. O derece sevmiyor kimse bunu. 

Mesaj tarihi:
Shadow, 28.04.2026 00:54 tarihinde dedi ki:

Aynı güzellemeleri serdar ali çelikler'de yaptı. Talimat ya da para gelmiş

Mesaj tarihi:

yine aynı loop'a geri dönüyoruz.

başkan belli değil 

hoca belli değil 

kadroda kim gidecek kim kalacak belli değil 

gelen hoca oyuncuları tanıyacak, transfer isteyecek filan zaten senenin yarısı geçecek. 

şu hocaya da güvenmeyeceksin kime güveneceksin iflah olmayız biz.

• Like 1
Mesaj tarihi:

Yok bu FB adam olmaz ya. Kurum kimliğini kaybetmiş klup. Kurumlarda geçmişten yapılan hataların yapılmaması için kurumsal hafiza vardır. Başkan yönetim malzemeci değişir ama bu hafiza kalir. Bu hafiza, çalışanların yönetimiyle ilerler.

Demokrasiden geçmiş fener, lider degisince her şey resetleniyor. aynı hataları tekrar tekrar yapıp farklı sonuç bekleniyor. Fener taraftarına sabir diliyorum.

• Yeni Oluştur...