Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaka rutinimizi nasıl sabaha çekebiliriz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

hayatımda hiç sabah kalkıp ilk işi sıçmak olan insanlardan olamadım. 

şantiyelerde bok tutmaktan ömrüm çürüdü

uyku döngüsü gibi bi gün sabahlayıp (tutup) sabahı beklemek de olmaz.

napıcam ben yardım edin.

(sigara işe yaramıyor) (özleyen varsa taharet de konuşabiliriz.)

Black-ice tarafından düzenlendi

taharet alacan yiğenim iş onda saklı, ööle kaatla incir yaprağıyla olmaz günah ve küfürdür haşaa

ha bi de alaturka tuvalette zıç, montlu montsuz farketmez ama alaturka olsun, dene sonra gel bana dua edecen bak.

Shadow tarafından düzenlendi

iyi de anca 2-3ü buluyor abi gelmesi. hazır değil yani ürün. döngüde hata var. kahveyle olacak iş değil ki.

zaten sigara yaptırır her türlü. denerim ama bi de kahve. kahve içen biri değilim ondan bilemedim. belki de çıksa çıkacak.

Black-ice tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

büzerek eğitecektin, disiplinsiz salmışsın şu saatten sonra zor.

benimki acayip cool mesela.

bakıyor, oo hypeladığın oyunu mu oynuyosun 6 saattir, taam hacı rahatsız etmiyim seni yarın uğrarım diyo.

veya  gezmeye misafirliğe vs mi gittin, ben beklerım knk 2-3 gün sıkıntı yok sonra evde şeyederiz, sesini bile çıkartmıyor.

harbi diyorum bak, ama sonra eve döndüğüm gibi borçlu gibi hiç aniden kapıya dayanıyor. BAM BAM BAM SWAT KAPIYI AÇ

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

öğleden sonra ve akşam çıkmayıp sabah süt içince işe yarıyor. bir de bağırsak çalıştıran hacimli şeyleri (posalı sebze, meyve) daha geç yiyince sabaha hazır oluyor. birkaç yıldır istikrar bozulmadı.

Mesaj tarihi:
Black-ice, 11.03.2025 22:11 tarihinde dedi ki:

iyi de anca 2-3ü buluyor abi gelmesi. hazır değil yani ürün. döngüde hata var. kahveyle olacak iş değil ki.

zaten sigara yaptırır her türlü. denerim ama bi de kahve. kahve içen biri değilim ondan bilemedim. belki de çıksa çıkacak.

Kalsiyum sandoz + Magnezyum suda eriyenlerden, bunları birlikte iç sonra South Parktaki Stan'in babası gibi mıçarsın korkma.

Mesaj tarihi:

Aksam yemegini cok kacirmamak, bol sivi tuketimi ve lifli beslenme. Sebze/meyve tuketimi az ise, suya yada meyve suyuna karistirilan lif takviyeleri var. Deneme/yanilma ile sindirim sisteminin hizini cozdukten sonra, lif takviyesini vaktinde alirsan sabaha kol gibi sicarsin.

Mesaj tarihi:

yediğim içtiğim hiç bir şeye dikkat etmiyorum, her sabah sıçarım, götüm alışmış kakam olmasa bile ufak ufak sıçarım kesin çocukluğumdan beri böyle 

Mesaj tarihi:

offf sabah kakası... ne güzeldir sabah kakası

uyandırır 6 civarında kışın eziyet olsa da rahatlatır sabah kakası

bir de tiktok reels izliyorsan günün en keyifli saatidir sabah kakası 😄

enteresan şekilde her sabah şaşmıyor benim ya çok garip 

• Nasi yani? 1
Mesaj tarihi:

İlk iş sayılmaz ama mısır patlağı müsli tarzı bir şeye 1 tatlı kaşığı maple syrup ve süt katıp yediğimde istisnasız bödöf diye boşaltıyorum bağırsağı

Mesaj tarihi:
razzRaziel, 11.03.2025 22:22 tarihinde dedi ki:

büzerek eğitecektin, disiplinsiz salmışsın şu saatten sonra zor.

benimki acayip cool mesela.

bakıyor, oo hypeladığın oyunu mu oynuyosun 6 saattir, taam hacı rahatsız etmiyim seni yarın uğrarım diyo.

veya  gezmeye misafirliğe vs mi gittin, ben beklerım knk 2-3 gün sıkıntı yok sonra evde şeyederiz, sesini bile çıkartmıyor.

harbi diyorum bak, ama sonra eve döndüğüm gibi borçlu gibi hiç aniden kapıya dayanıyor. BAM BAM BAM SWAT KAPIYI AÇ

Benimki de böyle abisi iyi eğitmişiz zamanında. Ee ne derler bilirsin götünü dövmeyen dizini döver

• Yeni Oluştur...