xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Palworld beklediğimden iyi çıktı Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Palword dün Early Access'de olmasına rağmen 300K ile rekor kırmış. Merak ettim bi deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 palworld'un gamepass versiyonu steam versiyonundan gerideymiş patch olarak diye okuduydum dün. Gamepass versiyon çok daha buglı, eksik featurelar falan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Eğlenceliydi baya Minnoş eller yüzünden malzemeyi kafasında taşıyan penguşu bi an tarla sularken görünce güldürdü Ateşli tilki de bayılan pal'i kucaklamis yatağa götürüyordu. Komik olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 pokemon with guns patlamış steam'de evet. 500k adam oynuyorsa tek sebebi nintendo'nun adam gibi open world pokemon oyunu yapmaması. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 building decay olayı nasıl? arattım da bilgi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Pokemon with guns diyorlar da öyle değil bence ya Bi kaç openworld formatı harmanlayip pokemon mantigini gömmüşler içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Online pokemon konsepti cok istenen birsey dogru da ben silahlari ve survival'i tam oturtamadim kafamda. Izledim biraz, Pikachu tarzi tatli gorunen yaratik diyelim silahla dalma olayi bir tek bana mi absurd geldi bilemedim. Yoksa genel olarak guzel yapmislar "pal" leri de marketten birbiriyle alakasiz birseyler alip yemek yapmak gibi olmus sanki, survival, silahlar, pokemon vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Merak eden varsa can sungur canlı oynuyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 ya bu eşşek microsoft gene dlss devredışı olan bir versiyon çıkarmış. bu kaçıncı kere aynı kepazelik. cidden para verip rezil olmak ms store. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 (düzenlendi) progamer, 20.01.2024 18:23 tarihinde dedi ki: gamepass versiyonu steam versiyonundan gerideymiş welcome to gamepass =.) Ocak 20, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Alıntı Naming your character (at character creation), DLSS, Dedicated Servers, a "Exit Game" button, and presumably a fair amount of bug fixes are the current known differences. vazgeçtim önce fixlesin tembel ms sertifikasyon takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 bende indirdiydim de sildim onu görünce. Bi kaç ay sonra bakmak lazım. Güncellerler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 gamepass'teki version steame gore eski demisler birkac ay, o yuzden bazi seyler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 lan ark survivalın pokemonlusunu yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 "bunun adı craftopia değil miydi, çok benziyor" diye düşünürken öğrendim ki onların ikinci oyunuymuş. ilginç bu kadar patlaması gerçekten de. biraz oynadım dün sıkılınca ama single player bile real-time decay vardı. herşeyin erimesiyle uğraşasım gelmedi şimdi, devam etmem sanırım. pokemon konseptine zaten genel olarak ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Of çok bayık oynayanlara sabırlar dileyerek siliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 paylaşana kadar meme eskidi. oyun kaymak gibi olmuş bu arada. önceki oyunları gibi 3 yıl early accesste kalmazsa yürür gider bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Güzel bir dava bekliyorum ben Nintendo'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Davalık ne var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 pokemon benzeri mekaniklerin ve benzer mahlukatlarin oldugu tonla oyun var, bisi olmaz buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 bunca senedir hatta asırlardır pokemon oyunu yapmadıklarına üzülsünler. insanlar pokemona aç aç... 3 günde 4 milyon satmış oyun... xbox dan ne kadar alıyorlar bilmiyoruz, 100 milyon dolar indirdiler cebe çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Viral oldu oyun herkes her yerde konusuyor. Nintendo elindeki firsati yillardir degerlendirmedigine yansin. Ha bu arada spillover effect sonucu pokemon oyunlarinin satislari falan artar. Seslerini cikartmayabilirler. Ya da cikartip 10 yil suren sikko bir dava surecinde zaten kotu olan replerini daha da yerin dibine sokabilirler oyuncularib gozunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Ben bu oyunun iyi olduğuna ikna olmadım, hype'la yürüdü gibi geliyor. Birkaç hafta sonra bakacağım yorumlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 1 saatte 86,000 kopya satiyormus oyun, boyle giderse Subat'ta aya koloni kuracaklar dfgh 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar