Kharon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Ben ankaradayim. Kolay gelsin ve AGT getiriyor. 70% kolay gelsin, geri kalan lanetli 30% siparisim AGT ile geliyor. Izmirde yazlikta siparis verdigimde kolay gelsin ve MNG getiriyordu. Illere gore ayri dagitim planlari var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Ben Amazon üzerinden satış da yapıyorum Amazon lojistik kullanarak, Ankara'dakiler daha şikayetçi teslimattan genel gözlemime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 her yere bakıyor, malın cinsi veya nerede depolandığı vs ile ilgili sanırım. Bana sürekli kolay gelsin getiriyor, 1-2 defa agt denk geldi, çok acelem yoktu gerçi ama kaç gün geç getirdiler. Kolay gelsin şirkete getirip danışmaya bırakıyor agt ise gidip binanın teslim birimine bırakıp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 AGT kadar yüzsüzünü görmedim: "Evde yokum" diyorum - özel telefonundan arıyorum : "Arkadaş size çok yakın, bırakacağı yer var mı?" -- 3 kere "yok" diyorum - - - "Bakkal" da olur vs. diyor.... sonra da "ama yarın gelemeyebilir o zaman" gibi cümleler kuruyorlar. "Geldik sizi bulamadık" yalan mesajına çok takılmıyorum - muhtemelen kurye notlama sistemleri var, onunla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Kharon, 15.11.2023 14:24 tarihinde dedi ki: AGT de benim en gicik oldugum sey cok bariz evde olmamiza, heryerde kamera + guvenlik vs olmasina ragmen "geldik fakat teslim edilemedi, tekrar denenecek" diye mesaj atmalari. Gelmediniz iste, biz .ictik batirdik, tuy diktik yetistiremedik, yarin gelicez kusura bakmayin diyin bu yalani soylemeyin iste. Su mesaji attiklari her seferinde iptal ettim siparisi, sistemden iptal etmediklerini de kapidan geri yolladim. Musteri hizmetleri de otomatik mesaj yapacak bisey yok diyor, degistirsinler o zaman otomatik mesaji. Onun sebebi sanırım Amazon ile 1 günde teslim anlaşmaları olması. Teslim edemeyeceklerini anladıklarını "geldik ama yoktunuz" diye işaretliyor çakallar. Cidden rezalet bir şirket, ertesi gün elinize geçeceğini sandığınız ürün AGT ile gelecekse boşuan beklemeyin. Onlar kendilerine uygun zamanda gelir, o an size de uyuyorsa alırsınız kargonuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 kendilerine uygun zamanı haber verseler ona da okeyim. hani beterin beteri varmış cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 bir süredir 2k ekran bakıyordum g5 27" 5.9k'ya düşmüş, aldım bakalım, fiyatı uygun geldi epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 (düzenlendi) Star Citizen'e girsem mi diyodum tam, baktım Thrustmaster M16000 48€'ya inmiş, kaptım hemen. Beğenirsem ikinciyi de alacam sağlı sollu kullanmalık. Kasım 17, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Ekşi'de birisi paylaşmış: samsung 6 ay ücretsiz amazon prime kampanyası Samsung'un sitesine girince 6 aylık ücretsiz Amazon Prime kodu veriyor. Sol taraftaki kodu kopyalayıp sitelerindeki mavi görselden Amazon'a giriş yapıp kullanabiliyosunuz. İptal etmezler ise 6 aylık üyelik geldi valla Samsung Amazon Prime Hediye Kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 (düzenlendi) sayfanın solunda kod çıkmıyor bbende derken kapattılar Kasım 23, 2023 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 kacirdik desne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 akşam üzerine kalmadı bitmişti abi kodlar, ben de yetişemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 https://www.amazon.com.tr/b/?_encoding=UTF8&node=27132408031&ref_=pdlu_f1312c59&pf_rd_p=2325605e-b781-4814-83b5-a6c588a8c407&pd_rd_wg=LP6Am&pf_rd_r=NKWXPYDAK9JZSK66QC5T&content-id=amzn1.sym.2325605e-b781-4814-83b5-a6c588a8c407&pd_rd_w=YSjUu&painterId=image-tile&pd_rd_r=4491653b-f0ba-4f10-a8f2-985ee4beb6d9&tag=technopattr-21 Amazon.com.tr 300TL alışverişe 120TL indirim veriyor, önce bu linke tıklayıp uygun olup olmadığınıza bakıyorsunuz sonra Mobilden alıyorsunuz... Ben yine uygun çıktım, haydi hayırlı traşlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Ben niye uygun değilim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Bu sefer bana da gelmedi ulan ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Bana da gelmedi bu sefer, diğerinde kullanmıştım negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 akıllanmış olm adamlar. düz bi şekilde herkese vermek yerine, biz bu adama daha önce şu kadar vermişiz geri dönüşü bu kadar olmuş şeklinde filtreliyosa demek lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 (düzenlendi) razzRaziel, 02.12.2023 20:57 tarihinde dedi ki: akıllanmış olm adamlar. düz bi şekilde herkese vermek yerine, biz bu adama daha önce şu kadar vermişiz geri dönüşü bu kadar olmuş şeklinde filtreliyosa demek lol. abi bana geldi yine ama alacak şey bulamıyom, fikir verin lan 300TLlik mouse pad alacam ama o da 295 tl pfff Aralık 2, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 @Shadow valla öyle oldu mu iyi indirimdeyse bulaşık deterjanı ya da pil yapıştırıyom ben genelde. bozulmayacak ama evde zamanla tükettiğin bişey al işte. mouse pad için de 6 senedir razer firefly kullanıyorum gayet süper memnunum ama öneremem fiyatı yüzünden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 @razzRaziel eyw bakayım hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 indirim tanımlanmıs bana da,30 lıtre kedı kumu aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 https://www.amazon.com.tr/yourpromotions/9f16ff74-dcdd-44cf-8099-56596326d0ea 150TLde 60TL indirim yapmış yine Amazon ve ben yine uygunum asdasfafsas 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 https://www.amazon.com.tr/Finish-Ultimate-Bulaşık-Makinesi-Deterjanı/dp/B0BVW34PTY?ref_=Oct_DLandingS_D_cb14dbd3_0&th=1 210TLye geldi bu prime ve 120lik indirimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 boykot 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Yine 6 ay beleş var samsung membersta kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar