Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 Bugün bu kadar benden 14 gün sonra yazarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 Gizli, 14.05.2023 15:17 tarihinde dedi ki: Evet mağara adamlığı insan doğası, 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 (düzenlendi) https://www.foxnews.com/tech/us-military-ai-drone-simulation-kills-operator-told-bad-takes-out-control-tower Haziran 2, 2023 Norak tarafından düzenlendi 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 azıcık portal oynayan biri yapay zekaya ödül ceza sistemi koymamak gerektiğini bilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 (düzenlendi) Beni yapay zekanın insanlığı yok etmesi gibi ütopik bir düşünce değil de, işsizliğin inanılmaz derecede artması sonucu biraz korkutuyor. Universal Basic Income olmadığını farz ettiğimiz dünyada, işçiler zaten işlerini büyük ölçüde kaybettiler, standart beyaz yakalının da yüksek ölçüde kaybettiğini düşünsek mesela sosyal sistemler nasıl etkilenecek onu çok merak ediyorum. Ha UBI varsa da komünizme yaklaşmış oluyoruz aslında. Belki de kapitalizmin end-game'i komünizmin ta kendisidir Şu an cidden insan formatında bir chatgpt wrapper'ı bir çok beyaz yakalıdan daha iyi iş çıkarıyor. halüsinasyon konusu ince ayarla büyük ölçüde çözülebiliyor, context window'u da insanı replace edebilecek seviyede büyütüldüğünde bu iş tamamen bitmiş olacak. kurumsal hafıza için de inanılmaz bir tool olacak. şu sıralar open-source modellerle tamamen on-prem bir chatgpt altyapısı yapıp acaba kurumsal olarak regüle edilen sektörlere (banka, bakanlık vs) satabilir miyiz diye düşünüyorum. Haziran 2, 2023 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 yabay zeka 1 torba cimentoyu 3 torba kumun ustune serpmeyi ogrenmedikce benim tuzum kuru betonum sulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 amele misin abi sahada? mikser yok, elle mi kariyorsun nedir yani bu afra tafra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 roket adam, 02.06.2023 13:38 tarihinde dedi ki: Beni yapay zekanın insanlığı yok etmesi gibi ütopik bir düşünce değil de, işsizliğin inanılmaz derecede artması sonucu biraz korkutuyor. Universal Basic Income olmadığını farz ettiğimiz dünyada, işçiler zaten işlerini büyük ölçüde kaybettiler, standart beyaz yakalının da yüksek ölçüde kaybettiğini düşünsek mesela sosyal sistemler nasıl etkilenecek onu çok merak ediyorum abi kuresellesme ile birlikte tum bu ubi geyigi falan bitti gitti. zenginlerin daha zenginlestigi, fakirin gider daha da fakirlestigi bir donem tum zenginler icin cok daha hayirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 (düzenlendi) sdfsd hala universal basic income falan diyorlar ya ahahahah abi nasıl bu kadar naif bakabiliyorsunuz dünyaya? Şaşılacak şey gerçekten UBI gelse bile en fazla böcek köftesi yemeye yeter. ze böcek köfteleri leckerrr Haziran 2, 2023 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 gelmez diyoruz zaten, o globallesme ve pembe, ilik gotlu bir ruzgar ile geldi. sonra gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Gizli, 02.06.2023 12:59 tarihinde dedi ki: Şaşılacak şey gerçekten UBI gelse bile en fazla böcek köftesi yemeye yeter. calismayan adama fazla bile :))) saka saka UBI destekliyorum, firsat esitligine yardim ediyor. zaten oyle veya boyle var bu UBI duzeni, ozellikle almanya'da ihtiyaciniz oldu mu veriyorlar parayi sokakta kalamiyorsun, sigortasiz kalamiyorsun.. global olcekte nasil olabilir bilmiyorum ama ulkeler icinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 sardalya, 02.06.2023 14:24 tarihinde dedi ki: calismayan adama fazla bile :))) saka saka UBI destekliyorum, firsat esitligine yardim ediyor. zaten oyle veya boyle var bu UBI duzeni, ozellikle almanya'da ihtiyaciniz oldu mu veriyorlar parayi sokakta kalamiyorsun, sigortasiz kalamiyorsun.. global olcekte nasil olabilir bilmiyorum ama ulkeler icinde var. oo hacı komünist mi oldun? Sosyal demokrat eu ülkelerini örnek göstermeler falan, neler oluyor sana? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Evrensel gelirin ekonomik mantığı var ama, işi olmayanların da tüketici olmasını sağlıyor. Savaş kapitalizminden sermaye kapitalizmine geçiş de böyle oldu. Köle yerine işçi, sermayedar için daha iyi, sömürge yerine dünya ekonomisine entregre yoksul ülke de daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 O kadar kavga dönmüş, hala biri çıkıp dag köyündeki evimizde nasil Jammer/çip yakan sistem vb kurarız anlatmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 abi fakiriz diyorum lan, ne dagi, ne koyu... NE EVI! evi olan zengin yapsin kendisine cip yakan jammer falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Norak, 2.06.2023 11:20 tarihinde dedi ki: https://www.foxnews.com/tech/us-military-ai-drone-simulation-kills-operator-told-bad-takes-out-control-tower Yorumlarda asimov okuyup, anlayıp da “demokratlar hem çocuk tacizcisi hem şeytan” yazan insanlar görebilmek. Yapay zekaya verelim yönetimleri cidden, ubimizi de verirler hem. Stellaris’teki gibi baksınlar bize. Cidden şeriatçı yöneteceğine ai yönetsin. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 ver yetkiyi, gor etkiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 meanwhile ai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Hakli, bundan sonra tas kagit makas oynarken dikkate alirim bu yaklasimi smfkgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Oce4n, 14.05.2023 21:04 tarihinde dedi ki: https://en.wikipedia.org/wiki/Gombe_Chimpanzee_War 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 (düzenlendi) https://projectkovr.com/ ooo ai drone kameralarına yakalanmamak için ceket buldum yüz tanımadan kaçmak için de makyaj buldum: https://adam.harvey.studio/cvdazzle hadi bakalım Haziran 3, 2023 Drall tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 suratına captcha yapıp gezeceğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 ben bunun daha subtle olanlarını düşünüyorum mümkün değil mi acaba. hani sol elmacık sağdakinden %5 yanda gibi gösteren az makyaj, insana göre ikisi de saydam normal duran ama aslında bir gözü filtreli gözlük vb. veya yine IR yansıtıcı ama insan gözüne gözükmeyen boyalar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 onlardan önce cep telefonu kullanmayı bırakmak falan gerekiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 (düzenlendi) bi ara cep telefonumun ön kameraya sağa sola kayan kamera kapatıcı bi aparat takmıştım da cebe gire çıka düştü tabi aparat. direkt bant taksam da olacak aslında, selfi melfi yok nasılsa. türlü çeşitli hallerimi sürekli görüyo alet, tribe giriyorum bu arada telefon kullanmayan insanların inanılmaz bi karizması var, denesem mi diyorum ama ip13miniye de göz diktim skfdjgh Haziran 3, 2023 Drall tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar