reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 reyou, 03.06.2023 11:08 tarihinde dedi ki: Bing en iyi. Yatirim tavsiyesi de veriyor nazar degdirdik buna ya fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 (düzenlendi) aiprm kullanıyo musun? https://chrome.google.com/webstore/detail/aiprm-for-chatgpt/ojnbohmppadfgpejeebfnmnknjdlckgj https://www.aiprm.com/ Ağustos 17, 2023 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2023 görsel desteği gelmiş. istersen yaptırıyosun istersen de analiz ediyor galiba. baya meme falan açıklıyor verince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Yanlis aciklamis sakayi ama. Harry + gateau (fransizca kek/pasta demek) birlesince arigato gibi okunuyor. Yarisini aciklamis ama o da bisey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 bilmeyince sallama olayı burda da devam o zaman heh. şu legit ama, at linkedin'e topla likeları 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 of inanılmaz AHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2023 etik ve orijinal gpt 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2023 razzRaziel, 19.10.2023 20:53 tarihinde dedi ki: bilmeyince sallama olayı burda da devam o zaman heh. şu legit ama, at linkedin'e topla likeları Corporate PR dili olmuş resmen. 100/100 goty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 microsoft böl ve fethet şekliyle openai'yı da yuttu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Microsoft bence epeyi iyi kriz yönetimi yaptı. Resmen açık ara kazanan taraf oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Biraz baktım ama anlamadım altman’ı kovmalarının gerçek sebebini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 biraz emanetten sallamayla karisik fena degil. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Microsoft Google'in Search kismini tabutlucak eger bu AI krizini basarili bir sekilde yonetirse. Arada yazik Stackoverflow'u da alsinlar dicektim ama onlar kendini 2-3 sene erken satti safdlkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 benim anladığım board non profit'ten uzaklaşıyoruz ve agresif bir şekilde genişliyoruz yönetimini değiştirmek istedi (bu yönetim bariz bir şekilde ceo'nun ve microsoft'un %49'unu almasının eseri) bunu durdurmak için ceo kovuldu, hemen hızlı bir şekilde key adamlar yıldırım hızıyla ayrıldı. microsoft çıktı pazar akşamı biz sahip çıkıyoruz bu dev'lere dedi. twitter'ın ceo'su openai'ın başına geldi, %80-90 yavaşlıcaz dedi. ne oluyor ne bitiyor derken 3 günde çat çat çat olaylar seri şekilde döküldü. sebebi bulmak için sonuca bakarsak; hayvanlar gibi takeover'lar aquisation'lar yapan ve geçmişi leş gibi bill gates taktikleriyle dolu olan bir firma, tahtanın üzerinde vezir olacak parçaya %49 yatırım yapıyor, open ai'ın nonprofit yapısından tamamen sıyrılıp private olacağı bir yöne girmesinde aktif rol oynuyor. bir firmanın %49'unu alıyorsan developerların ve ceo'nun board'la olan güven ve sadakatsizlik ilişkilerini de biliyorsundur. hele ki yazılım deviysen, asıl değerin yazılımcılarda olduğunu da. en son 500 çalışan board'a istifa edin dilekçesi çekmiş. bu mantık olarak üsttekine oturmuyor ama. ya microsoft openai'ı black friday %50 off aldı, ya da board'da var bi yobazlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 sanirim twitch yerine twitter yazmissin. patronlar dunyasinda bir anlami yok tabii de baglam acisindan twitch mecrasinda epey sevilmeyen biri. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Twitch in kendisi sevimsiz zaten. Pis sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Board merge yapmayı planlamış galiba. Son gelişmeler şöyle: Alıntı • 700+ out of the 770 employees have threatened to resign and leave OpenAI for Microsoft if the board doesn't resign • The Information published an explosive report saying that the OpenAI board tried to merge the company with rival Anthropic • The Information also published another report saying that OpenAI customers are considering leaving for rivals Anthropic and Google • Reuters broke the news that key investors are now thinking of suing the board Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 GPT-4 yerine çoğu zaman Claude 2 kullanıyorum bu arada. Benim işleri daha iyi hallediyor (çeviri, araştırma yardımı vb.). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 what's up da Meta AI salmis. yarim saat dusundum dusundum sorcak biri bulamadim kapattim asfd /image gibi birsey yazarak gorsel generate ediyor, arada komikli seyler uretmek icin kullanilabilir belki. simdiiiiide hangi AI i egitiyim anksiyetesi yasayacagiz haha. GTP 4 de konuya ozel bir kac GPT olusturdum ama mesela mail fln yazarken kesin gmail'in kendi AI'i ona gore sekillenecek, meta nin ki whatsup, insta yazismalarina gore. hepsi kendi kafasina gore takilacak. ama bunlarinin tumunu toplan tek bir context altinda isleyen bir AI cok utopik olacak tabi, sanal bebek olayina dondu lan bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 ne zkimsonik bi olay lan bu? araya debug point fln koyup hangi yonde karar verecegini goremiyo mu adamlar? en kotu ihtimal console.log("burada 2"); diye seyler koyun olm. data scientist'lere cs 101 verin oyle salin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 neural net işleme şekli işte kapalı kutu konsept olarak benim de bildiğim, araya girilebilecek bir süreç değil. ortaya ne koyacağını şekillemesi de son derece granüler olması lazım, hangi hamlede ne yöne gideceğini tespit edemiyorlar herhalde. en azından benim anladığım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 sam altman yeni bir kurulla geri alınmış. bütün bu olay dünya için iyi mi oldu kötü mü oldu gerçi emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Unity reizin izinden mi gidiyorlar? lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 ee twitch'ci elemana ne oldu ceo oldum diye twit attıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 board altman'ı neden kovduğunu açıklamazsa istifa edicem diyodu en son, sanki işi kabul ederken bunu konuşmamışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar