behran Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 https://store.steampowered.com/app/1363080/Manor_Lords/ Baya ümit vaad eden city builder. Demosu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 arkadaşım göstermişti bunu. ilginç bi şeye benziyor, deneyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 dört gözle beklediğim oyun. 13gb yer istedi.yolu açık olur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Banished gibi olmaz umarim. Baslarda iyiydi sonra mid/end game döngüsü bayiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 This game is a passion project started by a solo developer. You can reach out to me and share your opinions, ideas, and criticisms - I listen to your feedback. 10 sene ea olmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 dün demosunu oynadım. oyunu saat gece 1 gibi açtım. buglarla karşılaşmaya başlayıp "bitti galiba ya" dediğim noktaya geldiğimde saat 6.30 olmuştu. oyun BAYA İYİ. Ki demoda o kadar çok özellik kapalı ki, bi de onlar olduğunda ve polishlendiğinde cillop olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 solo proje için çok fazla iyi ya. bu konseptte medieval city building, ama savaş mavaş da olsa fena olmaz, önereceğiniz ne var piyasada peklerken onlara sarayım. anno falan hiç oynamadım veya banished vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Farthest Frontier veya Foundation ile karşılaştırabilecek var mı bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 bunun cikmasina cok var bence o yuzden ben ff aldim, v0.8 olacak yakinda o. ff savaslar dawn of man gibi duvar onune tower spam raiderlara karsi, asker vb yapiliyor gerci ilerde; Burda total war benzeri birsey olacak combat, ff gene dawn of man gibi basladigin haritada devam edip bitiyor klasik, burda diger lordlarla anlasma savas onlarin topraklari ele gecirme vs var ama bunun detayi yok nasil olacak. ff daha detayli hersey menuler bilgiler vs, harita random falan. Foundation hic oynamadim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 5 saat önce, xaty dedi ki: Farthest Frontier veya Foundation ile karşılaştırabilecek var mı bu oyunu? bunlarin ikisi de kotu releaseler kiyasla iyi durmasi bir sey ifade etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Oyun Nisan'24'te çıkacak diyorlar, Xbox GamePass'te de olması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 m&b kısımları nedeniyle ilgimi çekti, hadi bakalım. tek kişi nasıl yapabilmiş cidden enteresan. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 manor kombat 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 videodaki özelliklerin %90'ı yokken 6 saat kesintisiz oynattı oyun. Çok iyi bi management oyunu geliyür vaziyet alın. 2 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 nerede oynadın daha hiç bir yerde çıkmamışki? GPye gelecekmiş gerçi mayısta, ama umarım yetişir o tarihe gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 biz medieval 3 bekleyeduralım 18 yıl sonra hala. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 (düzenlendi) Valla şimdi benim de aklımdan o geçti be Sam, tek kişi neler yapıyor. Ama koskoca CA, SEGA yüzlerce çalışanla ve onca ekonomik güçle bir MTW3 yapamıyor... (sırf destek için alınır bu oyun valla eğer dediklerini yaparsa tabii) Şubat 22, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Shadow, 22.02.2024 15:59 tarihinde dedi ki: nerede oynadın daha hiç bir yerde çıkmamışki? GPye gelecekmiş gerçi mayısta, ama umarım yetişir o tarihe gerçekten. 2022'de NextFest kapsamında oynanabilir demo yayınlamışlardı. Tek bir zone'da, tek bir köyde, sadece köy build ediyorduk, combat, trade, farklı zonelar falan hiçbiri yoktu. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 26 nisanda geliyormuş steame, harbi 10-15 dolarsa alınır GPye gelecek olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 oyun nedir ve ne degildir aciklamasi gelmis, hype trene binip yanlis beklentiye kapilmayin demisler: https://store.steampowered.com/news/?emclan=103582791467743290&emgid=5850813762792298449 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Bu kadar hype varken cesur bir açıklama. Ama samimiyet her zaman iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 muhtemelen bazı potansiyel dingiller "OMG BU OYUN NEDEN BENİM SEVDİĞİM OYUNLAR GİBİ DEĞİL" fırtınaları estireceği için önden vaziyet almış. mantıklı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 oyun çok iyi. banished falan sevdiyseniz direkt yapıştırın. inanılmaz tatlı bi havası var. çok yavaş oyun ama tam sevdiğim tarzda benim. binalar az geldi bana ileride açılıyodur diye düşünüyorum. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Haydaa 1 hafta önceden dağıttılar mı size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar