Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassins Creed Mirage


progamer

Öne çıkan mesajlar

Yeni AC bilgileri sızmış. Seneye çıkıyor. Spring 23. Yeni seri yerine orjinal AC ye daha yakın bi gameplay olacakmış. Hatta season passte AC 1 Remake geliyormuş. Valhalla'da ki Basim'in Bağdat'ta geçen yıllarını konu alıyormuş. Asıl yeni AC, Assassins Creed Infinity diye tamamen live service bi oyun olacaktı. Mirage'ı daha ara oyun olarak çıkarıyorlar sanırım.

Fbjs_RWX0AAhg0Y?format=jpg&name=large

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

56 dakika önce, Sam dedi ki:

o halde bu seriyi yeniden unutabilirim tamamen. bütün yapmaları gereken ac’den ayrı ve bağımsız yeni bir seri olarak  inşa etmeleriydi odyssey ve valhalla ile. ac ayrıca devam edebilirdi.

yani valhalla ve odyssey de cok anlamsizdi ac baglantisi
ayri oyun yapsan kimse de demezdi abi niye kimse o makineye yatmadi fln diye sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında Revelations'ta eski seri bitecekti, ve Desmond Miles'ın modern zamanına odaklanacaklardı. bu olaylar neden oluyor, dünyanın yaratılması sırasındaki tanrılar ne, 1-2 tane Watch Dogs benzeri modern zaman oyunu yapacaklardı, seriyi bitireceklerdi. uzattıkça uzattılar.
"köklere" dönüş, Araplara dönüş her ne kadar hoşuma gitse de, serinin bu kadar uzamasından dolayı benim için bir anlam ifade etmiyor.

serideki her oyunun fanları oynayacak tabii benim gibi kişiler ne düşünürse düşünsün, yine iyi satar.

Bone tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iki ülkede de warring states mevzusu var çok güzel ekmek çıkar oradan, o dediğin oyunu bilmiyordum ama tekrar ziyaret edebilirlerdi.

 

colonization öncesi amerika olabilir.

benim en çok istediğim m.ö ortadoğu babil, asur, hitit ama origins'de onu toptan kestiler bir de günlük yaşantı ile alakalı çok fazla kaynak yok, havası da güzel olmayayabilir. gerçi odyseyy'de daha eski tarihe gittiler onu oynamadım mevzuya nasıl girdiler bilmiyorum.

ac çok oynadığım bir seri değil de origins'de o döneme gitmek çok iyiydi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Infinity dedikleri öyle Valhalla gibi oyna oyna bitmeyen bir oyun yerine Valhalla'nın ve Odyssey'in DLC'leri kıvamında ama toplu ve küçük çaplı open world ile 20-25 saat oynayınca bitecek kısa ama interconnected ilerleyen oyunlar olursa çok da güzel olur bence.

Valhalla'yı hala bitiremedim ben, Siege of Paris ve Ragnarök aldım ama daha oynamadım, onlar kaldı bir. Bu hafta sonu kısmetse Paris'i bitirip diğerine başlayayım diyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Origins oncesi dovus sistemini bir ben seviyordum galiba. Originsten sonra flashy anime battle tadi almaya baslamistim bi otuz santim enli kiliclar eksikti sanki. Black flag tepe noktasiydi benim icin. Dusmanlar dayak yemek icin siraya girmiyorlardi ama yine ayni estetik dovus sistemi vardi arkham tarzi. Hatta canim black flag cekmisken arkham asylum oynim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

odyssey abi, burdaki yunanlari eziyorum cografya konusunda sdf

melos, kos, naxos, delos, lesbos, lemnos, skyros benden sorulur ahah. arkadas yunan yazligi nerde onu soylemeye calisiyor, dedi catal gibi bi bolge var ya onun en solundaki catal dedi, 

dedim ya messenia orasi ama lvl 35 ten once gitme sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...