Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 13TL ne parası öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Bankanın kıllığı da olabilir yabancı görünce, giden yer GB gözüküyor TR değil. Steam'de de eskiden öyle ufak tefek ekliyordu bende, son 2 senedir falan düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Benden 349 çekti yani, kafasına göre çalışıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mailine gelen linkten mi üye oldun @GERGE? Eğer sıfırdan üye alırsan 350 çekiyor, mailindeki promosyonlu linkten tıklarsan claim ediyorsun indirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Link gelmedi bana hiç, ondan öyleyse. Oldu bir kere =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 3 saat önce, Darksun dedi ki: ya dün baktım disney + uygulaması samsung app de yok, sizin tv lerde vs var mı? benim samsung smarttv'ye sabah düşmüş uygulama, indirdim kullanmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 6 dakika önce, Rewendor dedi ki: Bankanın kıllığı da olabilir yabancı görünce, giden yer GB gözüküyor TR değil. Steam'de de eskiden öyle ufak tefek ekliyordu bende, son 2 senedir falan düzelmişti. bazı bankların visa kartlarında yurtdışı ödeme yaparsan böyle GB mesela böyle conversion farkı oluyor, aslında 279 değil onun karşılığı pound olarka alıyor o da tlye dönüşene kadar prozisyondaki değer değişir. mastercard da ilginçtir böyle bir şey olmuyor, yurtışı ödemede bile 10tl ise provizyon 10, tamamen ödeme gerçekleşince de 10. o yüzden mümkünse yurtdışı tl ödemelerini mastercardla yapın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 bu arada aldım ben ama dandik ispm yüzünden girilmiyor, düzeltirler inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Bir web sitesi vardı içerikleri gördüğümüz. Hatta ülke bazlı filtrelemesi vardı aradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 4 dakika önce, Silphatos dedi ki: bazı bankların visa kartlarında yurtdışı ödeme yaparsan böyle GB mesela böyle conversion farkı oluyor, aslında 279 değil onun karşılığı pound olarka alıyor o da tlye dönüşene kadar prozisyondaki değer değişir. mastercard da ilginçtir böyle bir şey olmuyor, yurtışı ödemede bile 10tl ise provizyon 10, tamamen ödeme gerçekleşince de 10. o yüzden mümkünse yurtdışı tl ödemelerini mastercardla yapın derim Mastercard'da dediğin gibi direkt TL yansıtılıyor. Visa'da ise kart açılırken yabancı işlemler için banka TL ekstre mi döviz ekstre mi diye soruyordu. Benim TL olmasına rağmen ilk defa böyle oldu ama mantıklı olabilir Bu arada yardım sayfasında şöyle bir açıklama var, spam'a düşmesi dışında ulaşmayanlar olabilir: Alıntı Tanıtım teklifi için kayıt yaptırdıysanız bugün size tekliften faydalanmanızı sağlayacak bağlantıyı içeren bir e-posta gönderilecektir. Lütfen gelen kutunuzu ve istenmeyen e-posta klasörünüzü kontrol etmeyi unutmayın. Lansman günümüz olan 14 Haziran’da bağlantının size ulaşması 24 saate kadar sürebilir. Telefonlarımız şu anda kullanılamıyor ve aramalarınıza yanıt veremiyoruz. Yardıma ihtiyacınız varsa bize sohbet üzerinden ulaşabilir veya sorularınıza yanıt bulmak için Yardım Merkezi’nde arama yapabilirsiniz. Disney Yardım Merkezi üzerinden yazışma başlatılabiliyor. Bence mağdur olanlar için bir çözüm geliştirirler. Disney'de Amazon gibi yamuk yapmak diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 (düzenlendi) döviz ekstre seçimi onu etkilemez, o olay dövizle ödme yaparsan ekstrende ve borcunda döviz olarak bırakıyor veya tlye çevirip tl borç yapıyor. sen burada zaten tl ödüyorsun, bu visanın yıllardır olan başka alakasız bi saçmalığı Haziran 14, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Ön kayıt olmuştum ama mail gelmedi bana. Şimdi de 349 diyor yıllığa. Bakalım sanal karta 280 bırakıp üye olabilecek miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Bana mail geldi, direkt ordaki linkten yaptım sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 ödemeyi garanti ile yapıp 279 sorunsuz halleden var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mail gelmedi ucuza üye olamıyorum Q_Q Mail gelenler bi saatine baksanıza tam kaçta gelmiş. Belki parti parti gönderiyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 mail geldi de uygulama açılmıyor br türlü. dönüp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 4 dakika önce, axedice dedi ki: Mail gelmedi ucuza üye olamıyorum Q_Q Mail gelenler bi saatine baksanıza tam kaçta gelmiş. Belki parti parti gönderiyorlardır bana da gelmedi bu furya ilk çıktığında hemen kayıt olanlardanım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Ben de çok başlarda kayıt olmuştum, hala gelmedi. Millet erken kayıt olana ön gösterim, erken erişim verir; bunlar tam tersi. Yolla mailleri erkenden, parayı da al gerekiyorsa da yayına sonra başla veya üyelikleri sonradan aktif et. Neden son dk yapıyorlar ki bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 2015te alınmış samsung vardı. App gözükmüyor. eee bir yöntemi var mı acaba? Yoksa yeni tv modellerine ve fiyatlarına bakıp depresyona gireyim gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 (düzenlendi) Komple TV yenilemek istemiyorsan 20-25€ civarına Xiaomi'nin falan android arayüzleri var chromecastli HDMI'dan bağlanan, onları deneyebilirsin. Xiaomi'ninkini anneme aldık, ara ara yavaşlaması ve çökmesi oluyor, ama genel olarak kullanılır seviyede. En ideali Amazon'un Firestick sanırım. Normalde 50€ civarı ama her indirimde %50 görüyor. Tabii ek çözüme yönelmeden önce 1-2 gün bekle derim, belki gecikmeli gelir. Her platforma eş zamanlı gelmedi sanırım app. Haziran 14, 2022 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 30 dakika önce, axedice dedi ki: Mail gelmedi ucuza üye olamıyorum Q_Q Mail gelenler bi saatine baksanıza tam kaçta gelmiş. Belki parti parti gönderiyorlardır Sabah 7:30'da gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 uygulamalar kısmına update falan yaptın mı, otomatik değilse yüklemiyor sanırım. Bana da gelmemişti dün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 bana da gelmedi mail. mail gelmeden de yemiyor indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Otomatik güncelleme var. Tv zaten aşırı yavaşlamıştı beni değiştir artık diyorda yeni tvlerde alıncak gibi değil fiyatları. Saolun cvplar için belki bir güncelleme fln getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar