Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Böyle bir konu açacağımı tahmin etmezdim ama son 2-3 haftada kutu kutu gözlük temizlemek için satılan tüm bulabildiğim tek kullanımlık bezleri denedim, en başarılısını buldum. Bu: https://www.watsons.com.tr/p/kruidvat-gozluk-temizleme-mendili-52-adet-21771 A101'de satılandan, Gratis'de, Eveshop'ta, Hepsiburada'da bulduklarıma kadar hepsini aldım. En başarılısı bu, önereyim burada. LCD ekranlarda kullanmayın ama, alkol var içinde. Eğer ekranın üzerinde koruyucu varsa kullanabilirsiniz diyorlar ama. Neye göre en başarılı dedin dediyseniz, hızla kuruma, 1-2 kere geçince temizleyebilme, koku, ıslaklık, bir sürü şey işte. Limon kokulu olanı bile gördüm, gözümde koktu gözlükler. Bunlarla 2 saniyede siliyorum, gözüme taktığımda neredeyse kurumuş oluyor. Bazıları çok ıslak olduğundan silerken lekeliyor, bazıları çok kuru olduğundan silerken lekeliyor... Düşününce uzun uzun konuşacak kadar deneyim birikti ama girmiyorum daha fazla tabii PS. Reklam gibi oldu, valla para almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 (düzenlendi) ya gözlük temizleme değil ama benim güneş gözlüğümün sapını şerefsiz köpeğim kemirdi. Sonra dangoz bir gözlükçü de sapına şu boyuna asılan zımbırtılardan takabilmek için iyice kesti ve şimdi gözlüğün sağ sapının neredeyse yarısı yok. şu modelin siyahı; böyle ayrı sap nasıl bulabiliriz? Soruşturdum biaz eminönü'nde de 400 tl falan diyorlar gereksiz. Aralık 8, 2021 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 gözlükçülerdeki ultrasonic temizleyici en iyisi sanki değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Çantaya atamıyorsun ama onu işte, ya da 10-15 saniyede işin bitmiyor. Pahalı değilse bunlardan hem eve, hem ofise alabilirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 çok iyi konu ya eyvallah, ofiste kızın birinden alıyordum bundandı galiba güzel temizliyordu. alayım 3 5 tane fiyatı da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 olum götlük temizleme yazıyodu az evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 o başka yerdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 41 dakika önce, Xenocide dedi ki: olum götlük temizleme yazıyodu az evvel oh amacıma ulaştım hahahajh bir ay ban'a değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 başlıklar siliniyor! özgür konşmaya engel koyuluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paticik geleneksel taharet konusu vakti gelmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 abi yapmayın yeter, taharet konusunda anlaştık sanıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 özgürce göd diyemeyeceksek ne anladım bu işten İLLA ŞEFTALİ EMOJİSİ Mİ KOYALIM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 gozlugu cozduk simdi sıra god de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 4 saat önce, Oce4n dedi ki: gözlükçülerdeki ultrasonic temizleyici en iyisi sanki değil mi? Bunlarla gozluk harici mucevher falan da temizleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 gözlük temizlemekten baydım, en sonunda daha fazla dayanamayıp göz ameliyatı oldum. şimdi gözlüksüz ve mutlu bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 (düzenlendi) @Bone nerde çizdirdin abi? gözlüğü ısla sıvı el sabununu köpürtüp 'vıcı vıcı' diye gözlüğü ovala sudan geçir peçete ile nemi al cıncık cıncık ama konu başarılı. evde iş yerinde bir kutu var hep. zamlanmış sadece Aralık 9, 2021 marksman tarafından düzenlendi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 ya çizdirmek iyi de bende 0,9 astigmat var sadece gözlüksüz felaket oluyor ama ameliyatlık bir durum da yok. yaşam kalitem yerlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 0,9 astigmat o kadar zorlamaması lazım sanki? Bilgisayar ve araba kullanırken gözlük gerektirir sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Bende bir gözde miyop, bir gözde hipermetrop komple de astigmat var. Gözlüksüz çok garip görüyorum, her yer bulanık, bir gözde yakın diğerinde uzak daha bulanık. Midem bulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 (düzenlendi) 31 dakika önce, eldar dedi ki: 0,9 astigmat o kadar zorlamaması lazım sanki? Bilgisayar ve araba kullanırken gözlük gerektirir sanıyorum. pc, tv, araba ( özellikle geceleri ışıklar fena patlıyor) çok kötü oluyor. onun dışında da istemsiz göz kısmaya çalışıyorum başım ağrıyor bu sefer. o yüzden pc için 1 tane, günlük kullanım için 2 tane gözlüğüm var Aralık 9, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 1 saat önce, marksman dedi ki: gözlüğü ısla sıvı el sabununu köpürtüp 'vıcı vıcı' diye gözlüğü ovala sudan geçir peçete ile nemi al ben de böyle temizliyorum genelde. bol sabunla köpürtüyorum gözlüğü yıkıyorum ılık suyla. pırıl pırıl oluyor. bezle mezle uğraşılmıyor köşelerde pislik kalıyor gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 18 saat önce, neutrino dedi ki: Bunlarla gozluk harici mucevher falan da temizleniyor https://www.altinbas.com/urun/alsonic-by-altinbas---dijital-ultrasonik-temizleyici-cd-7940 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Peçete leke bırakıyor ya, kurulanmıyor öyle. Ben sabunladığımda da bu Opticare'leri kullanarak kuruluyorum, biraz açık tutunca bunları alkol buhar oluyor, sonra suyu da temizliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 kağıt havlu daha iyi yapıyor o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 4 saat önce, marksman dedi ki: @Bone nerde çizdirdin abi? Dünya Göz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar