eldar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 (düzenlendi) 6 dakika önce, goldbären dedi ki: abi üstünden atmak için çok kolay sormuşsun sen de, bir de yukarıda artislik yapmıştın sdfs. ben daha çizi sorayım o zaman, teğmen o gün ne kadar iyi bir nişancı olursa olsun, kurşun kola gidecekti.. Ya konsepte uygun sordum en azından, zor sorsak kimsenin oynamadığı tonla oyun var. Adam orada time commando cd kapak arkası yazısını yazmış. Bir dahakini zor soracağım sana kıllığına. Aralık 9, 2021 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 (düzenlendi) ... Aralık 9, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 (düzenlendi) 5 saat önce, Sam dedi ki: call of duty: modern warfare teğmen diyerek zorlamaya çalıştım ama kol deyince illa anlaşılıyor. ben bonenin gelip "güzelim topiği berbat ettin" diye muhalefet etmesi için zarfladım ama gelmedi sdf Aralık 9, 2021 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 anamızın izinde anamızın haberi olmadan anamız ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 e yuh be sam amcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 vay anasını... necrodancer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 8 dakika önce, Darksun dedi ki: e yuh be sam amcam ahah çok mu belli diyecektim ama önceki şak bilinince zorluğu biraz arttırdım (yine de "dünyanın son umudu biziz" gibi oyunların %75'ini kapsayan birşey değil lol) ama gene bilinir bence yarın gündüz. hala bilinmemişse tüyo veririm uyanınca. necrodancer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 57 dakika önce, Sam dedi ki: ahah çok mu belli diyecektim ama önceki şak bilinince zorluğu biraz arttırdım Myth'i diyorsan, Myth'i çok sevdiğini bildiğim için tahmin ettim, yoksa bilenin çıkacağını sanmam çok analı gitmişsin, Mother (Earthbound) diyeceğim de onu hiç oynamadım, hikayesi alakasızdır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 1 saat önce, goldbären dedi ki: teğmen diyerek zorlamaya çalıştım ama kol deyince illa anlaşılıyor. ben bonenin gelip "güzelim topiği berbat ettin" diye muhalefet etmesi için zarfladım ama gelmedi sdf niye la? al sana değil Sam'e muhalefet ettim bu sefer. umarım mutlusundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 yok o da değil. gene sevdiğim soracaktım ama onun yerine oynamadığım sordum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Abdulhamit duserken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 öyle bir oyun var mı bilmiyorum, değil. eski değil, ilk kısmını literal alın, sonunu literal almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Aliens: Isolation diyorum, analı analı onu çağrıştırdı. o da değilse ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 sıkıp da tutmak iyiymiş al o zaman kolay bir oyun gelsin: Canavarlara tokat atıp derebeylere saldırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 HoMaM mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 viçır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 4 saat önce, Bone dedi ki: Canavarlara tokat atıp derebeylere saldırıyoruz. Battle Brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 6 saat önce, Bone dedi ki: niye la? al sana değil Sam'e muhalefet ettim bu sefer. umarım mutlusundur. herhangi bir cod oyunundan bahsettik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Ya tanımı yapmak zor iş, hani jenerik 50 tane uyan oyun sayılabiliyorsa tanım yanlış bence. Aha direkt oturdu başkası olmazdı diyecek tanım lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 ahasdfas sam'in tarifi mis gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 4 saat önce, Rewendor dedi ki: Ya tanımı yapmak zor iş, hani jenerik 50 tane uyan oyun sayılabiliyorsa tanım yanlış bence. Aha direkt oturdu başkası olmazdı diyecek tanım lazım. buradaki tanımların çoğu iyi gidiyor bence. ama insanın aklına gelmeyince sallayıp tahmin etmeye çalışıyor işte. Alien'ı da o şekilde tahmin ettim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Hint amacıyla biraz daha kolaylaştırayım: Tavukla beslediğimiz canavarlara tokat atıp derebeylere saldırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 god of war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar