Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 (düzenlendi) Hayırlı olsun, dün gece uzuun uzun tartışmalardan, karar değişikliklerinden sonra karar verdik sonunda. Server: Caer Sidi Faction: Covenant --- Üyeler nickleri yazdıkça buraya güncelleriz. Üye Listesi Rewendor - Rewendor (daha sabit bağlanıp da klana giremedim gerçi ) Xenocide - Xenosut Gangren - Ezellus Laurelin - Laurelin Duilwen Black-ice - Blekays Scalanova - Scalanova Eylül 29, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 şu olaylar bi geçsin düzelicez inşallah, gelicez biz de. Henüz aynı serverda olmasak da nick Xenosut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Laurelin Duilwen clana invite icin bana, tiliye veya gangrene friend req atin oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 ben de başladım. nick Blekays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Kashalot (usa de simdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Guild invite için ilk faction seçmeniz lazım. Sarı = Covenant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Oyunla alakam yok ama guildin ismine çok güldüm, iyi şanslar ve iyi eğlenceler diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Bonalith, faction secince dürterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Ben de Saba serverine girip kasmaya başlamıştım da. Oynadıkça anlıyorum aynı serverda oynamadıkça hiç anlamı yokmuş. karakter aktarımında neler aktarılacak hiç bilgim yok. şehire yaptığım katkılar da aktarılacak mı mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Baeldar Norgrim urdarbrunn server şimdilik ama migrate ederim sıralar insani hale gelince 2 hafta içinde bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 (düzenlendi) Guilde ismini kim koydu? 10 numara olmuş tebrik ederim. (Oyun bana hiç çekici gelmiyor ama guildin ismini gördükçe gülesim geliyor) Eylül 29, 2021 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Aşırı sıra var ya sunucularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 guild ismini görünce ben de gülüp tekrar 5dk stream izledim ama oyun beni de ısrarla cezbetmiyor. iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Mithrael henüz stat vermedim. Gidişata göre karar vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 ben daha sıraya bile giremedim bu nedir ya start tuşu açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 bende sıra akmıyor.. yeni oyunculara öncelik veriyorlar sırada sanırım. açıklama kısmında "starting area" için sıradasın yazıyor. yeni char açanlarda farklı yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 3 saat önce, Aceace dedi ki: Guilde ismini kim koydu? 10 numara olmuş tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 10 dakika önce, applev0dka dedi ki: bende sıra akmıyor.. yeni oyunculara öncelik veriyorlar sırada sanırım. açıklama kısmında "starting area" için sıradasın yazıyor. yeni char açanlarda farklı yazıyor tam tersi. sana öncelik veriyor yeni oyuncular daha uzun sıra bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Bende ordayim sira gelirse Pseudocat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 "Scalanova" olarak girdim guilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 biz şu an Urdarbrunn dayız bir kısmımız server transferleri açılsın kavimler birleşmesi yaparız. Bu arada şey nasıl oluo biz marauderız siz covenantsınız biz transfer olunca 0lıcaz di mi faction repleri. Hiç kasmayalım madem öyle ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 "You can switch factions after 120 days if you decide you want out, but New World won't let you defect to the strongest faction." demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 karakter transfer diye bir özellikleri yoktur gibi geliyor şu an bana ama... juniorun tekine işi vermişlerdir hemen acilen bitir bu işi diye yapmaya çalışıyordur. hataları olur gibime geliyor nedense. stashdeki itemler gider bişi bişi. nasıl çalışacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Bence uzun vadede illa ki tasarlamışlardır bence. Sonuçta bu tarz şeyleri 10€'ya satıp iyi yan gelir elde ediyosun 2 satır değişiklik yapa yapa. Hele hele aylık üyeliği olmayan oyunda böyle yan gelirler daha kıymete binebilir. Ha, planladıklarından çok daha erken sokmak zorunda kalmış olabilirler bu son gelişmeler üstüne, o mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Ne kadar sürede patlatacaksınız bakalım Ben max 2 ay veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar