FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Önümüzdeki hafta kadro tam olacak gibi. 3 4 5 fena tokat geliyor ama asıl performans sakatsiz 2 hafta bir arada oynarlarsa çıkar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 dayıcım maç sahada kazanılıyor. valla gazlıyosun bizi sonra patlıyoruz. az sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 son 5 maçta 4 gol 4'ü de larin diğer boş istatistiklere girmiyorum bile... 1-0 yeniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 sergen artik taktik mi degistirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 inanılmaz berbat bir takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 On 26.10.2021 at 14:48, FuCKiR dedi ki: aynen resmen 4 galibiyet 1 beraberlik görüyorum Şunu sayfanın başına pinleyebiliyor muyuz? Pinleyebiliyorsak eğer rica ediyorum gereği yapılsın @Darksun @MrLevie @Rewendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Abi ben ne yapayım Sergen bitirdi resmen takımı yazdım daha önce FT lesiyor diye. Bitirdi Beşiktaş resmen. Bugün ise hem 2700tl yatırdım sayesinde gitti hem de Beşiktaş kaybetti. Yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Ahaha kumarbaza guvenen kumarbazin hazin sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Şampiyon olduktan sonra Denizli senesine döndü resmen. Bu kadar takviye vs geçen seneki heves ve oyunu görebilene aşkolsun. Ts götürür herhalde fazla kasmaya gerek yok artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 TS'ye hiç ihtimal vermiyorum ben. İlla ki yine bir şekilde en kötü kendilerini baltalayarak düşecekler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Hamsik ve forvetteki sari kule varken ts biraz zor tokezler. Kalecileri de cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Akşam maç var ya, ne bu sessizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 On 21.11.2021 at 15:39, Rewendor dedi ki: TS'ye hiç ihtimal vermiyorum ben. İlla ki yine bir şekilde en kötü kendilerini baltalayarak düşecekler gibi. Bu sene o sene Hakemler nasıl kolluyor görüyoruz ve 10 puan fark oldu zaten çok zor bırakmaları burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 11 dakika önce, Tyrion dedi ki: Akşam maç var ya, ne bu sessizlik. umut yok da ondan. artık durum futbolcularla vs alakalı da değil. sergen sıçtı sıvadı bu sene sakatlık dönemini geçiyorum son maçların tamamı sergenin hediyesi. saçma sapan kadro çıkartıyor, saçma sapan değişiklikler. ft ile acaip benzerler şu anda. resmen ihanet. o yüzden basın toplantısında futbolculara bok atmadan adam gibi kadro çıkarması lazım. sene başında muhakkak şl stoperi gerekiyor diye yazmıştım hatta gerek yok diyenler oldu. kaçıncı stoper hatası golü yedik sayamadım bu sene. takım şl maçları hariç kimle oynadıysa oyunu domine etsede ( ki istatistiklerin hepsinde ezici ) fakat kazandığımız gs maçı dahil 11-12 maçtır ilk golü yiyoruz. Gol atamıyoruz. Bu sene hiç golü olmayan kenan ilk11 çıakrtılıp 60dk oyunda yürümesini seyrediyoruz 280dk oynayıp 3 gol atan güven yedek vs kalıyor. bitik atiba hala direkt ilk 11 vs . Biz de biat kültürü olduğundan eleştiremiyoruz da isim sergen veya ft olunca. Oysa gelişim yok üstüne geri gidiyorlar. açık net ortada. olmaz yapılmaz denilen her şeyi yapıyorlar, yetmiyor bi daha yapıp denenmişi deniyorlar hala savunuyoruz adamları. böylece hatalarını da göremiyorlar. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Abubakar sayesinde şampiyon oldunuz geçen sene, son haftalarda sözleşmesi otomatik uzamasın diye oynamadı ve neredeyse gidiyordu şampiyonluk, gördü herkes. Trabzon şampiyon Fener ikinci bu sene, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 36 dakika önce, Tyrion dedi ki: Akşam maç var ya, ne bu sessizlik. bes yicez kardesim sessizligimiz ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Keşke maç 23:45 falan olaydı, izlemeden yatar sabah "eyvallah" ile kalkardık dfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 aa gol attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Ben hayatimda bu kadar net bi penalti gormedim. Hakem bunu nasil gormedi? Turkiyede olsa emekli ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Pjanic şiir gibi oynuyor ya adeta bir İrfanCan bir Mesut assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 sıfır puanla bitirmeseydik bari şu şl yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 larin dünyaları kaçırdı, oyundan ghezzalı alıyor. can ile başlaması gerekiyordu, alex 0 bir adam bats zaten... 1-0 önde girdiğin 2. yarıyı da kaybetme ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 26 dakika önce, Llama dedi ki: sıfır puanla bitirmeseydik bari şu şl yi gülme komşuna gelir başına dortmund deplasmanında başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 12 maç 9 mağlubiyet ŞL'de 0 çekeceğiz ya. Şu an ŞL'nin en kötüsüyüz herkes puan aldı... Taraftar, Sergen'i takım ile çağırdı, sonra da "takımı ayağa kaldır" diye bağırdı. Şut sayısı yine çoook kötü. 11'de 3 uzun zamandır geçen seneden uzak bu istatistik. Beşiktaş uzun zamandır iyi oynadı, mücadele etti. Ligde ve son 2 CP maçı resmen ölüydü. Pozisyon yok, koşu bile yok! Güven olsaydı galibiyet olabilirdi. Atiba, Welinton, Alex, Kenan kadroda olmamalı artık en azından bu maçta bunu gördü Sergen. Taraftarı bu heyecanlandırdı. Takım da zaten gerçekten mücadele etti. Mert'i beğendim, güzeldi bu maçta. Ajax çok pozisyon buldu ancak defansın da bir o kadar top kesmesi var. Ajax gibi takım karşısında güzel istatistik bence. Larin varken Ghezzal çıkarması kötüydü. nkoudou geçen seneki performansını gösterdi. Rosier, Ghezzal, Nkoudou geçen seneyi hatırlattı bugün. Haller müthiş adam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Alex, enkudunun sakatlığında sol açık oynayabilirdi. Sol açık Larin işlemiyo artık herkes önlemini alıyo. Pjanic de baskıyı kırmada mükemmel oyuncu ama işte ligde baskı yapan rakip pek olmadığından ona uygun bi rol olmuyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Liebe tarafından paylaşıldı:
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git