Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 (düzenlendi) 3 saat önce, Rewendor dedi ki: İyi veya kötü olmasından bağımsız olarak söyledim ama ben. Ben yeni Dredd'i vasat bulmuştum ama söylediğimde bana da "gayet güzeldi abi" tepkisi geliyor çevremden Dredd için Bir ara tekrar izlerim. yeni dredd hollywood a-lister'dan ziyade b-movie gibi ama çizgiroman da zaten o kıvamda olduğundan adaptasyon aslına daha sağlık denebilir. ben de ilk izlediğimde etkilemedi ama ikinci izlediğimde daha çok hoşuma gitti, çok daha kendini sakınmayan bir film. 2 saat önce, Bone dedi ki: esas Judge Dredd filmi vasattı, herkes Stallone için izlemişti. mesela en büyük ayıplarından biri Dredd'in kaskını çıkararak dolaşmasıydı. Şehrin havasını iyi vermişlerdi ama komedi unsuru olsun diye konulan yan karakter rahatsızlık veriyordu. Fan edit filmlerde hep o sahneler çıkartılmıştır mesela Dredd ise tam tersine bombastik bir filmdi ve çizgi romanın öğelerini iyi ortaya dökmüştü. gerçi onun da şehir tasarımı biraz zayıf kalmıştı ama olsundu, şöyle bir sahnesi vardı: vasat değildi de zaten bayağı niche bir çizgiroman, çoğu insanın haberi yoktu ben dahil filmi duyana/izleyene kadar. insanlar aslını hiç bilmiyorken ne kadar değiştirseler de göze batmıyor. prodüksiyon kısmında işte biraz kickstarter tier gibi ama yaş rating'i ile alakalı herhalde. aslında başlığı da değil ama yazmadan edemedim. Şubat 19, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 şu sahne olsun filmde pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 kan donduran bir soğukluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 dasdasd woke sitesi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 olm bunun ilk filminin kaseti vardı bende KASETİ. abv 40 yaşına gelicez hala düzgün bi mk filmi yok nese raiden teleport olur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 bende laserdisci var kaset neymiş peheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 laserdisc ne diye baktım tevellüt yetmedi :D. of ya evde 2 kaset vardı biri şirinler biri bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Video kaset deyince hep Captain Power and the Soldiers of the Future'a gidiyorum ya, ah anılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 bu sabah öyle bir saatteydi ki, çok istediğim halde tümünü izleyemezdim. zamane çocuklarının böyle dertleri kalmadı çok şükür lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Creditste falan en azından şu çalsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Captain Power ya, bir turlu tamamini izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 24 dakika önce, Gallant dedi ki: Captain Power ya, bir turlu tamamini izleyemedim. Zaten erken final niyetine grimdark sona bağlamışlar. İkinci sezon 18. bölüme kadar yazılmış ama çekilmeden iptal edilmiş. bunların sinopsis'leri wikipedia'da var. https://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Power_and_the_Soldiers_of_the_Future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 On 21.02.2021 at 02:49, Rewendor dedi ki: Video kaset deyince hep Captain Power and the Soldiers of the Future'a gidiyorum ya, ah anılar abiiii ben bunu yıllardır arıyorm neydi diye oha çok sağoll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Bu kaptan power da son izlediğim bölümde biri kendini feda ediyordu.tuzak kurulmuştu şu uçan kaçan metalik zımpırtı için.eleman bombayı kendisi ile patlamıştı.nerden hatırladım ya daha 7 yaşındaydım izledigimde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 ilk 7 dk official: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 düşmüş izleyen varm ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Akşam iş dönüşü çerez eşliğinde izleyeceğim film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 İzledim ben sevmedim 3. sınıf aksiyon filmi olmus. MK en iyi motion capture tarzı bir teknolojiyle güzel olur. Bunlar cok abartmamislar cgi i o yuzden fightlar hic MK fight i gibi olmamis. Kostumler falan da oyle keza subzero, scorpion falan E3 cosplay inden gelmisler gibi. Yine de mortal kombat oldugu için izletti sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 (düzenlendi) İnternette bir tane Türk YouTubeer vardı, neden yeni filmlerin efektleri eskilerine göre daha kötü falan diye, güzel açıklıyor orada. Nisan 23, 2021 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 ilk 7 dakkası iyiydi de kalanı çöp olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Güzel sahneleri fragmana koymuşlar gerisi meh. Filmin ismini Mortal Kombat koyup turnuvayı göstermeyen senaristi ve yönetmeni alkışlıyorum burdan sdf. Zaten bütün filmi Avustralyanın madenlerinde çekmişler. Scorpion ve subzero'nun bütün sahneleri fragmandaydı. Hani MK9 dan beri zaten oyunların senaryosunu film gibi yapıyorlar, böyle gereksizce sırf değişiklik olsun diye değiştirmişler hikayeyi ama olmamış hiç. Shang Tsung'u oynayan adamda sıfır karizma. Orjinal Shang Tsung'un yanından geçemez. Öyle dikildi 5 dakka sadece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar