Gungor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Elimde tabletten hallice late 2016 macbookla 2-3 hafta bir yerlerde sıkıştım. pc yok, konsol yok. Şu ana kadar zorladıklarım Stardew Valley, Rimworld, Disco Elysium (yakacak işlemcisini) ve Opus Magnum. Factorio yu denemedim, kesin yakar diye. Bahsi geçen tüm oyunlarda ısınıyor zaten. ilk falloutlara falan gözüm kayıyor, öyle yokluktayım. Emulatörle cm 01/02 kurdum, nostaljiye verdim. Dıkş dıkş oyunları dışında azıcık strateji, azıcık grind, azıcık hikaye barındıran ne önerebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Farklı bir şey istiyorsan The Legend of Heroes: Trails in the Sky oyna. Wine ile çok iyi çalışıyor. Çok iyi oyun kendisi. İki bölüm, 150 saat alır hakkını verirsen. 3 hafta aralıksız oynasan ancak biter Hikayenin gibine vuruyor, karakterler ve öykü çok iyi. Grind istersen var. Dövüşler özellikle çok grind yapmamışsan stratejik, bodos dalarsan ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Terraria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Terraria +1. Oynamamışsan 80 saati var temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 The Legend of Heroes: Trails in the Sky baktım, not my thing sanırım. Japonlardan baya uzaktayım. Terraria yı oynadım, laptop çok atılabilir bir şey, kırmak istemem. elbette öneriler için tşkkrlr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 (düzenlendi) geforce now denesene internet önemli gerçi ona da Şubat 15, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 aile interneti 16 mb adsl :.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 ha bir de klavyenin şöyle bir azizliği de mevcut. yön tuşları çok kabız. touchpad ve usb girişi olmamasına da dikkat çekeyim. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 (düzenlendi) Starbound , Graveyard keeper, Kynseed, travellers rest var. Faster than light, Into the breach, crying suns. Bunlar herhalde çok grafik istemez. Slay the spire, Dont starve, darkest dungeon... Prison architect, oxygen not included. Şubat 16, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 (düzenlendi) arkadaslar bazi cevaplar vermis ama esareti bilen biri cevap verse daha dogru olur. zaman en iyi "sandbox" oyunlarla akar. zamanimizda sandbox fazla yok, o yuzden soyleli: escape the gungeon enter the gungeon rogue legacy faster than light 'valheim' olabilir izledigim kadariyla sunless skies sunless sea bir ps veya xbox controller bul Şubat 15, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 anno oyunlarını kaldırırsa dawn of discovery de var strategy resource management hoşuna gidiyorsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 (düzenlendi) emulasyon olarak da: populous oynamadiysan, duzgun calistirabilirsen bak tekrar eski versiyonuna. tam esaret oyunu syndicate, LBA serisi, metal gear serisi Şubat 15, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 hades calısır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 (düzenlendi) bir de en iyi zaman bu Lol:TFT tarzi oyunlarda geciyor internet varsa. MtG fln digerleri de olur, ben LOL oynamadim da TFT guzel. calisirken zaman akiyor, veya B-class dizi izliyorum ayni anda. (witcher'inki neydi o da fena degil) Şubat 15, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Baldur's Gate EE MacBook'ta çalışıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 COD:MW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 47 dakika önce, Darksun dedi ki: Fastern then light, Into the breach Bunlar iyi çalışıyor test ettim onayladım. RPG sevsen hem Underrail hem de AoD çok rahat oynanıyor ama seni açacak oyunlar değil. Gerçi bunlara gelene kadar Fallout 1 ve 2yi oynamadıysan önceliği onlara ver, seversen arcanuma da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 tam benim kafada oyunlar verilmis, mouse'suz oynanacak var mi aralarinda? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 (düzenlendi) Şubat 15, 2021 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Papers Please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Hearthstone oyna, mtg oyna... En temizi. Yalnız hearthstone bağırtıyordu mac'i ne alakaysa. Onun haricinde iş bilgisayarında oyun oynamak zorunda kaldığımda Snow Bros oynuyorum ben online emulator'den, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 (düzenlendi) Çok eskilere giderim diyorsan pizza ve transport tycoon da oynayabilirsin. Arada hala açıp bakıyorum . Steam de adı pizza tycoon pizza syndicate diye geçiyor. Transport tycoon zaten open source direk bulursun. Dune 1(advendure olanı) , Dune 2, Warcraft 2-3 , Ufo the enemy unkown , Ufo terror from the deep, Diablo 1-2 , starcraft, c&c bunlar eski olmasına rağmen hala açıp oynayabileceklerimden. Şubat 16, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Mukemmel topic olmus, sevdigim oyunlar yazilmis hep LOL falan saymazsak. Opus magnum calistiysa eger Shenzen I/O mutlaka bak. Ayni firmanin ExaPunks fena degil. Calistirabilirsen mac versiyonunu Simutrans cok iyi, openTTD simutrans'in bi tik alti daha sandbox'a yakin. Bastion ve Transistor zaten oynamissindir soylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Yukarida yazilanlara (FTL, Into the breach, Papers Please) ilaveten, Supergiant in butun oyunlarini calistirir gibi duruyor. Oynamadiysan Bastion la basla derim. Aynisi Klei oyunlari icinde gecerli. Turnbased seviyorsan, direk Invisible Inc e dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 ben de deli gibi oyun aşeriyorum ancak elimde berbat donanımlar var geforce now'a baktım da sanırım tr'de henüz aktif değil. Paketler hazırlanıyor yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar