Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Bu maça da artık başlık açılmayacaksa yani futbol bölümünü kapatalım baylar ayıptır. Bir tarafta efsane 10 numara Mesut'lu Fenerbahçe Diğer tarafta efsane golcü Falcao'lu Galatasaray 5 yıldır evimizde yenemiyoruz, son maçta 20 yıllık seriyi bozdurduk, yenersek 6 puan fark olacak, hakem eyyamspor cücü = şartlar X2 için tamamıyla oluşmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Cucu'yle GS ne zaman derbi kazandi cidden bilmiyorum... Maca gelirsek Fener de Gustavo - Pelkas var mi bilmiyorum, yoksa isiniz zor. Ha oynarlarsa net kitlerler bizim orta saha dandik aslinda bakmayin, Eteboyla Belhandayla olmaz o is. Ben acikcasi Besiktas maci gibi yeniliriz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 gs bizi bu senede yenecek gibi bi his var içimde ama hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 yani ikisi de top oynamıyor ama gs daha iyi en azından. GS yener ama cücünün atanması zaten başlı başına her derbide olduğu gibi mhk tarafından beraberliğin istenmesi net şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 dandik futbol ve 1-1 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Gustavo yoksa, Ozan & Mert Hakan & Sosa olur orta saha. Kanatlarda Samuel ve Valencia, Sosa onlara atar, bireysel beceri ile ne yaparlarsa. Duran top golüne yatarız. Beklerimiz ilk 15 dk. basar, sonra çıkmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 seyirci olsa rahat alırdık bu maçı, bizim kadro geniş umarım zevkli maç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 gs icin en buyuk sans gustavonun olmamasi ve erol cloud’un olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 (düzenlendi) FB'nin Cüneyt'ten şikayet etmesine şaşırdım, en son şikayet edecek takım olmalı Uzun süre sonra maç topiği görmek güzel. Ben Gustavo'nun son dakika "şakaa" diye sahada olacağına inanıyorum. Muslera form tutmuş olarak döndü, bu GS açısından büyük avantaj. Defansta iki takım da dökülüyor, ortasahada Mert Hakan'a düşmediği sürece Fener'in üstünlüğü var. Bir de işler sarpa sararsa Fener'in yedekte hamle yapabilecek daha çok oyuncusu var. GS olara bakınca, Onyekuru hakikaten büyük fark yarattı. Mostafa Mohamed'i son maç girdikten sonra izledim, bir maçla adam işe yarayacak mı olmayacak mı söylemek olmaz. Ama adamın kumaşı çok sağlam imajı verdi bana. Altyapısı çok iyi, bunu belli etti. Hareketlenmesi, pozisyon alışı, oyun okuması, yapmak istedikleri, top sürmesi bile bayağı bas bas "ben futbolcuyum" diye bağrıyordu. En son böyle sahada gördüğüm bir forvette böyle izlenim aldım (Falcao'yu saymazsak, onun durumu da neden "fayda sağlar mı ilk maçtan bilinmez" dediğimi açıklıyor) hatırlamıyorum. Penaltı atarken bile kumaşını gösterdi. Ama adam maça hazır olacak kadar takıma adapte olmamıştır daha. GS muhtemelen ilk maçtaki gibi yavaş futbolla az adamla hücuma çıkarak oynayacaktır, FB de Onyekuru'ya geçit vermemek için atağa temkinli çıkacaktır, sonuçta kısır bir maç izleyecez tahminen. Yalnız şu anda en keyifli muhtemelen Falcao'dur, "Ulan bütün ilk yarı forvetsiz takım izledik tribünden, neyse ki adamlar hem iyi forvet aldı hem de Onyekuru döndü, şimdi biraz iyi atak izleriz" diyordur. Şubat 5, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 mesut’u da unutmayalım beylererr adam ilk maçında ilk atak pasında gol oldu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 1 saat önce, Rewendor dedi ki: Yalnız şu anda en keyifli muhtemelen Falcao'dur, "Ulan bütün ilk yarı forvetsiz takım izledik tribünden, neyse ki adamlar hem iyi forvet aldı hem de Onyekuru döndü, şimdi biraz iyi atak izleriz" diyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 iki takımda kontrollü oynamaya çalışacak muhtemelen. fakat bireysel hatalar gol getirecek; yine de gollü beraberlik diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 yine bayık derbi olur bence 0-0, 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Ver bu maça zorbayı ne diye cünoyu verdiniz. Serdar tatlı mhksinden de bi cacık olmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 (düzenlendi) 10 saat önce, Liebe dedi ki: Bu maça da artık başlık açılmayacaksa yani futbol bölümünü kapatalım baylar ayıptır. Bir tarafta efsane 10 numara Mesut'lu Fenerbahçe Diğer tarafta efsane golcü Falcao'lu Galatasaray fixed. Şubat 5, 2021 Laraken tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 13 saat önce, Fistan dedi ki: seyirci olsa rahat alırdık bu maçı, bizim kadro geniş umarım zevkli maç olur en son zevkli fb-gs maçı olduğunda dolar 2.5-3 lira arasında falandı sanırım. yine kısır oyun, az pozisyon 0-0 1-1'e kitlenmiş maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 6 şubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 hehe genelde beklenti büyük olup maç sonrası ne berbat oyundu denmiyor mu ya. En son ne zaman güzel bir maç olmuş acaba. İkiside aman yenilmeyeyime oynayacak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 abi baroşun direği vurduğu 2-2 biten maç kalmış aklımda ilk yarım saat çılgınca sevinmekten son yarım saat saç baş yolmaktan 20 sene falan yaşlandık o maçta, kaç fenerli kalp krizi geçirdi bilmiyorum. 2 sene önceki 2-2 biten maç da iyiydi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 o maç gs 10 tane net pozisyon falan harcamıştı baros 1metreden dışarı atmıştı çok garip maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 FB-GS arasındaki garip maçlar çok ya. "Johnson'un golü" der kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 fark attığımız bir sürü maç var, barosun kacırdıgı, johbson’ın attıgı vs 3-5, ezdiğimiz 35 maç vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 FB'nin defans dörtlüsü GS'ninkinden bile kötü, sırf bu yüzden son yılların aksine daha gollü bir maç izleme ümidim bir tık arttı. Ortasahada da hakikaten Mert Hakan başlıyormuş. GS'nin ortasahada bu maç mutlaka Etebo lazımdı bence. Neden oynatılmadığını da anlamıyorum adamın, dirençli, ortasahayı toparlayacak adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 kesin bi kırmızımız var bizim bu maç. mert hakan da serdar da inanılmaz aranıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Cüneyt FB'nin sertliğine şimdilik fazlasıyla göz yumuyor, kartlarda faullerde pek adaletli değil, ama kontrolden çıkmaya çok meyilli olduğu belli oldu maçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar