Loex Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 1 saat önce, eldar dedi ki: BBC dünyanın en iyi basın kurumlarından, sorunsuz ve hatasız değil ama en iyilerden. Gayet kullanılır haber almak için, sen haberdeki yanlışı söyle. Çin medyasıyla karıştırma, onlar komünist partinin kuklası. BBC'de ben hükumet eleştirisi de okuyorum, sivilleri vuran İngiliz uçaklarını da. Sorunsuz değiller ama iyiler. gezi zamanı bizim tüm ülkeyi taksim meydanıymış gibi gösteren BBC ve CNN değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Napacaktı insanlar meydandayken yayladan mı yayın yapacaktı? Tüm büyük şehirlerde eylemler yapıldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 tüm Türkiyeyi savaş alanı gibi göstermesinden bahsediyorum ilk haftanın ardından gayet polisten kaçmaca oynuyordu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 E 81 ilin 80'inde protesto oldu, hepsinde polis müdahalesi oldu. Nesi yalan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 O senin hüsnü kuruntun, her zaman ilgi çeken şeyin haberi yapılır. Gezide olanlara hakim olduğunu da sanmıyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 başarısız troll ya, ilk mesajın her tarafından belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 (düzenlendi) şuna hala prim mi veriyorsunuz =D paticik ne hale düşmüş ninjalardan lökslere. Ocak 4, 2021 Promenader tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 18 dakika önce, eldar dedi ki: O senin hüsnü kuruntun, her zaman ilgi çeken şeyin haberi yapılır. Gezide olanlara hakim olduğunu da sanmıyorum ayrıca. Gezi = masum çevreci eylemi yeni nesil wanna be leri kullanarak büyüttüler. Hayatında gezi parkında geçmemiş insanlar gezi parkını savunmaya gitti güya. ki benim ömrüm gezi parkında geçti dibinde arkadaşımın oteli var sürekli orada takılıyorduk. Şimdi çok kalabalık polis var hep takılınılmıyo hoş olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 insan haklari lgtvhd+ hötörölûk hak getire baya ilerdeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 (düzenlendi) 14 dakika önce, Loex dedi ki: Gezi = masum çevreci eylemi yeni nesil wanna be leri kullanarak büyüttüler. Hayatında gezi parkında geçmemiş insanlar gezi parkını savunmaya gitti güya. ki benim ömrüm gezi parkında geçti dibinde arkadaşımın oteli var sürekli orada takılıyorduk. Şimdi çok kalabalık polis var hep takılınılmıyo hoş olmadı şu mesajdan sonra da trollendiğini anlamayan varsa, ne bileyim. Ocak 4, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 all in all korona yalan çin batıdan ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 gutter oil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 38 dakika önce, Loex dedi ki: Gezi = masum çevreci eylemi yeni nesil wanna be leri kullanarak büyüttüler. Hayatında gezi parkında geçmemiş insanlar gezi parkını savunmaya gitti güya. ki benim ömrüm gezi parkında geçti dibinde arkadaşımın oteli var sürekli orada takılıyorduk. Şimdi çok kalabalık polis var hep takılınılmıyo hoş olmadı bir şeyi savunmak için savunduğun şeyin "hayatının önemli/önemsiz bir parçası" olması gerekmesi gibi şart yok. öyle olsa zaten Dünya'da hiç bir sorun çözülmezdi ?? - ırkçılıkla sadece siyahiler savaşmıyor - küresel ısınmaya karşı tek mücadele veren ülkesi sular altında kalacak insanlar degil - tüm hayvan hakları savunucuları hayvan beslemiyor - hatta inanır mısın kadın hakları için mücadele veren erkekler falan var valla bak cidden buraya 23523 tane örnek yazsam da trollüğe devam etmeni engelleyecek bir şey yok tabi. bu konuda nasıl bir aktivizm yapabilirz ?? kahretsin yine ciddi cevap verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 oha emojileri italik yapabiliyor muyuz kjgj hahaha sağol apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 ya asıl eski forumda böyle kısımları küçük punto ile yazıyorduk, onu çok aradım ben. mini minnacık not olarak düşüyorduk mesajın sona güzel oluyordu. o hissi versin diye itatik yaptım ama göze daha çok battı sdsafasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 loex valide hanım nasıllar ellerinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Bence trollemiyor. Ama o kadar fail ki millet artık trollüyor deyince ümitle ona sarıldı "aa evet trollüyorum, aslında o kadar fail değilim" ayağı yapmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 yok abi ne trollü ne düşünüyorsam onu söylüyorum. Farklı ne düşünce varsa troll diye kulp takıyor millet Çin kesinlikle batıdan ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Farklı düşünce, enteresan ve özgün fikirler. Sıradışı yaklaşım, şaşırtan zeka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 NOYAN SEQUO NINJA EDITOR CEMPOSTACI Geri gelin lan. Sürdürülebilir ve uzun soluklu troll eksiğimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Bir de tikkycemal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 23 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki: NOYAN SEQUO NINJA EDITOR CEMPOSTACI Geri gelin lan. Sürdürülebilir ve uzun soluklu troll eksiğimiz var. Ben bu ekibi baya özledim aslında ya. 2013 yazı forumun en keyifli zamanıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 noyan hala kişisel upgrade sessionlara devam ediyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 hepsi çöp umarım bi daha gelmezler sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 troll olmadığını söyleyen troll en kaliteli trolldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar