Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 (düzenlendi) ocak ayında yorumlar bambaşka olur yalnız ona gööre kararını ver :d Kasım 20, 2022 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 1 saat önce, deadwoll dedi ki: ocak ayını bekleyip 5800x3d + AF 34 duo + ucuz 3080 alacağım. iyi bunlar ama neden ocak orayı kaçırdım. 25 liradan almayalım sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Ben de ondan korkuyorum isin asli. 2 3000 lira kar edeyim derken bir o kadar zarar etmek de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 dolar alıp kenara koyun o zaman ? , dövizi alavere ile tutuyorlar seçim meçim var diye çok salmazlar herhalde. Ama bizim tl bazında sürekli dibe çöküyor, dolar sabit hala sürekli her şey daha da zamlanıyor orası belli olmaz hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Sene sonu salmak zorunda kalabilirler. Hazir parayla almayacagim bir de, ahiret vade taksitle alicam sfj. Enflasyonist donemlerde tl ile borclanmak cok guzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 (düzenlendi) borçlan şimdiden o 2-3k belirsiz tasarrufu özlemezsin herhalde. somut tasarruf 15k haline gelince özellikle sdf. aleti iki ay fazla kullandığın da kâr olur. Kasım 21, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 3 dakika önce, goldbären dedi ki: borçlan şimdiden o 2-3k belirsiz tasarrufu özlemezsin herhalde. 15k tasarruf haline gelince özellikle sdf. aleti de iki ay fazla kullandığın da kâr olur. ^ this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 anlatım bozukluklarımı düzelttim ama sen alıntılayınca orada kabak gibi gözüküyor hala, sdfsfs ben türkçe bilmeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 (düzenlendi) ekonomi dersi vereceğine önce türkçe öğreneyyyyyyyyyyyyyyyyyy goltberen ama %100 fact orasaı ayrı, trde beklenir mi la alınacak şey için puahah dolar ocakta 18.60'dan 1 kuruş bile aşağıya düşmüş diyelim imkansız ama diyek 30x0 serisinin de fiyatları dolar olarak globalde inmiş diyelim, hadi bu doğru olacak biraz fakat şu anki fiyatının altına mı düşecek türkiyede??? omardan gelsin cevap Kasım 21, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Esim al diye gaza getirdi az once aldim gpu’yu. 18955 lirayi 6 taksit yaptilar pesin fiyatina. Son kartmis o fiyata, alinca direk 21805 liraya guncellendi 12gb olanin fiyati Simdi cpu ve sogutucu almak kaldi geriye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 İyi hayirli olsun , bf'de daha düşer mi diye follow a almıştım onu . Yok 8gb olanın da fiyatı yükseldi fiyat yükseltmişler direkt. Bf'de yine indirirler muhteşem kasım indirimi diye aynı fiyattan satarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Hayırlı olsun @deadwoll güle güle kullan Benim de Cuma verdiğim sipariş Cumartesi günü elime ulaştı. Tertemiz kurulum yapmışlar, kasaya açtım baktım kablolama falan kendine yapmış gibi düzenliydi, şaşırttı. Ayrıca telefonla her görüşmemden güler yüzle ayrıldım. Pozitif tüketici feedback'i en iyi reklamdan iyi gerçekten. Gözüm kapalı önerebilirim gamegaraj'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Aynen, Gamegaraj'dan ben de memnun kaldım. Güncellediğimde SSD dışında her şeyi değiştireceğimden (DDR5 AM5 sisteme geçerim yaz gibi diyorum) oradan 2 m2 ssd slotu olan yeni kasa almayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 (düzenlendi) Cok tesekkurler. @Creus sana da hayirli olsun. Hayatimda ilk kez paraya kiyip top end gpu aldim. Yillardir zaten guncel oyun oynamamistim, simdi sirf meraktan cyberpunk vs. ne varsa oynarim. @Masticore abi cok tesekkurler bu arada, 12gb 21000’den asagi hic bulamiyordum. Sen linklemesen 18000’e 10gb aldim diye sevinecektim. Kasım 21, 2022 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 bence de beklememek doğru olmuş, ben geçen sene bekledim ağustos'ta alma şansım varken. gerisi tarih.. ikiniz de güle güle iyi günlerde kullanın, bir sonraki güncelleme vakti geldiğinde ülkenin değil, sadece donanım piyasasının durumunu düşünmemiz gerekir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 bunlar ilk çıktığında 3080 alacaktım bende, sonra bakarım diyince araya pandemi bitcoin hede hödö girdi hala 1080 le oturuyorum uehae , şurada adam gibi 1 hobiniz varsa beklemek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 ben de beklemesem aynı paraya belki 3090 bile alabilirdim yazın lol. tam delorean'a atlamalık karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 (düzenlendi) gamegaraja ilk palit 3060ti geldigidne almistim 5000 tlye, burda fiyati yuksek diyenler olmustu dsf Kasım 21, 2022 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 bana da yardımcı olun ekran kartı olmadan sistem toplamak istiyorum, çok da anlamam ama elimde rx590 var yeter diye düşünüyorum.çok oyun oynayan birisi de değilim oynasam da arada max warzone,poe ve valorant oynarım. bütçem de uygun mu değil mi bilmiyorum ama 10-11k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Ryzen 5 5600 üzerinden yürünebilir. MB ve ram'lere hakim değilim ama 10k bile tutmaz kasanın tamamı böylece, rx590'a da hayli hayli yeter. Sadece ileride güncel gpuyla upgrade edeyim dersen bottleneck yapar, o kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Bende ram yukseltmeyi düşünüyorum, 2x8gb 3000mhz corsair vengeance var, koduna göre baktigimda genelde stoklarda yok, olanlar da 3k falan. O paraya 32gb'lık kit alabiliyorum hatta 3600 mhz olanlardan. Ama aklımdaki soru (2x8gb) x 2 mi yapsam, 4 kanal performansından dolayi, sorun olmadikca 32 oldukca uzun süre idare eder, 64'e gereksinim duyucagimi pek sanmıyorum. Çift kanal mi 4 kanal mı gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 4 kanal diye birşey yok, gene 2 kanal olarak çalışıyor ama sorun olmaz. ben 0 makinede öyle yaptım daha ucuz diye nasılsa 64 kullanmayacağım bunda diyerek. 64 gerektiğinde mevcut makineler çöpte zaten. 20+ yıldır mevcut taban standardın iki katı aldıysam ram ihtiyacım olmadı. ram eklediğimiz tek makine 8mb'li p75'ti sanırım, cimri hp. sonra bir daha taban ram'li makine toplamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 quad channel var da anakartın ve işlemcinin desteklemesi lazım. dual karşısında bir işine yarar mı? yaramaz. 2x8 x 2 yapacağın ram'i de öyle yapan olmuş mu yine bir bak, ddr4'te genelde sorun olmuyor da denk gelirse XMP hızında çalışmayabilme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Çok komik bir sorunum var, benim kasaya sığmadı 3080 lsfjsdhf. Kasa da almam gerekiyor. Ne alıyoruz? Benim spec'lere uygun ve şekil şukul ama çok pahalı olmayan bir şey var mı? Bir de Corsair bronze 750w PSU yeter değil mi 5800x3d + rtx 3080'e? Onun siparişini de geçeyim olmadı. Böyle böyle aleti baştan toplayacakmışım gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 hueauehu geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar